Garmin Greece | Venu Sq 2 Music Black with Slate Bezel

Wearables | Fitness | Sports & Fitness | All Wearables & Smartwatches | Βελτίωση Φυσικής Κατάστασης |

Venu Sq 2 Music Black with Slate Bezel

Part Number: GA-010-02700-10

Το smartwatch Venu Sq 2 διαθέτει κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει στις καθημερινές σας εμφανίσεις, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η φωτεινή AMOLED οθόνη και η προαιρετική λειτουργία μόνιμα ενεργής οθόνης σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε τα πάντα με μια γρήγορη ματιά.

299.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - €
ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 11 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 26 ώρες σε λειτουργία GPS, δεν θα βγάζετε συνεχώς το ρολόι σας για φόρτιση, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε την ευεξία σας 24/7.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το smartwatch Venu Sq 2 διαθέτει κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει στις καθημερινές σας εμφανίσεις, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η φωτεινή AMOLED οθόνη και η προαιρετική λειτουργία μόνιμα ενεργής οθόνης σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε τα πάντα με μια γρήγορη ματιά.

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Με φακό από ανθεκτικό Corning® Gorilla® Glass 3 και ελαφριά στεφάνη αλουμινίου με άνετο λουράκι σιλικόνης, αυτό το smartwatch είναι κατασκευασμένο να ανταπεξέρχεται στον τρόπο ζωής σας.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Αυτό το ρολόι παίρνει συνεχώς τιμές για τους καρδιακούς σας παλμούς1 πολλαπλές φορές το δευτερόλεπτο και θα σας ειδοποιήσει εάν είναι πολλοί υψηλοί ή πολλοί χαμηλοί ενώ βρίσκεστε σε ανάπαυση. Σας βοηθά ακόμα να μετρήσετε πόσο σκληρά προπονείστε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και στην κολύμβηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Δείτε τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα σας μέσα στην ημέρα ώστε να γνωρίζετε αν είστε φορτισμένοι και έτοιμοι για δραστηριότητα ή χρειάζεστε να φορτίσετε με έναν καλό ύπνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

Κατανοείστε πώς το σώμα σας αναρρώνει με τη βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου. Αφού ξυπνήσετε θα λάβετε μια βαθμολογία για την ποιότητα ύπνου σας καθώς και μια ανάλυση των σταδίων του ύπνου, του παλμικού οξύμετρου2 και της αναπνοής μαζί με λεπτομερείς συμβουλές για να βελτιώσετε περισσότερο την ποιότητα του ύπνου σας1.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

Δείτε εάν έχετε μια ήρεμη, ισορροπημένη ή έντονη ημέρα. Υπενθυμίσεις χαλάρωσης θα σας παροτρύνουν να κάνετε μια σύντομη δραστηριότητα αναπνοής όταν νιώθετε στρεσαρισμένοι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HEALTH SNAPSHOT™

Καταγράψτε μια 2 λεπτή συνεδρία για να δείτε σημαντικά στατιστικά που περιλαμβάνουν καρδιακή συχνότητα, μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, Pulse Ox, αναπνοή και στρες. Στη συνέχεια δημιουργείται μια αναφορά με αυτά τα στατιστικά που μπορείτε να μοιραστείτε μέσα από την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό σας smartphone.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό smartphone σας για να παρακολουθείτε τον κύκλο ή την εγκυμοσύνη. Καταγράψτε συμπτώματα και λάβετε πληροφορίες για άσκηση και διατροφή και ακόμα περισσότρεα. Μπορείτε ακόμα να έχετε όλες τις πληροφορίες στον καρπό σας με την εφαρμογή Women’s Health Tracking.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

Ο αισθητήρας παλμικού οξυμέτρου2 μετράει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και στον ύπνο σας για να δείτε πόσο καλά το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο.

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τη χρονολογική ηλικία, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα σας, τους καρδιακούς παλμούς ανάπαυσης και τον δείκτη μάζας σώματος (BMI) ή το ποσοστό σωματικού λίπους3 για να εκτιμήσει αν το σώμα σας είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από την πραγματική σας ηλικία. Μπορείτε να δείτε συμβουλές για το πως να μειώσετε την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Όταν θέλετε να χαλαρώσετε ή να συγκεντρωθείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα αναπνοής και αυτό το ρολόι θα καταγράψει το στρες και την αναπνοή σας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πως αναπνέετε.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Καταγράψτε την ημερησία ποσότητα πρόσληψης υγρών ως υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Μπορείτε ακόμα να έχετε έναν αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση, ο οποίος προσαρμόζεται με τον ιδρώτα που χάνετε στις δραστηριότητες.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Δείτε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στον ύπνο, κατά την διάρκεια των ασκήσεων αναπνοής και στη γιόγκα.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Καταγράψτε όλους τους τρόπους που κινείστε με πάνω από 25 προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές με GPS και εσωτερικού χώρου, που περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, γκολφ, HIIT, τένις και άλλα.

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Αφήστε το ρολόι να κάνει τον προγραμματισμό. Με προφορτωμένες ασκήσεις για αερόβια, ενδυνάμωση, γιόγκα, HIIT και pilates, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ασκηθείτε. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Connect και κατεβάστε περισσότερες ασκήσεις δωρεάν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Επιλέξτε ανάμεσα σε πάνω από 1.600 ασκήσεις για να φτιάξετε τις δικές σας προπονήσεις στην εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone. Έπειτα κατεβάστε τες στο ρολόι σας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT

Χρησιμοποιήστε αυτό το προφίλ δραστηριότητας με διαφορετικά χρονόμετρα για να καταγράψετε τις HIIT προπονήσεις σας που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata  και προσαρμοσμένο στυλ. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαστήματα άσκησης / ξεκούρασης και πολλά άλλα.

GARMIN COACH

Έχετε έναν προσωπικό προπονητή τρεξίματος στον καρπό σας, δωρεάν, για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα 5 χιλ., 10χιλ., ή Ημιμαραθώνιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ενώ βρίσκεστε έξω το ρολόι σας Venu Sq 2 καταγράφει τα βήματα, τα λεπτά έντασης, τις θερμίδες που κάψατε και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αυτά τα δεδομένα από πολλαπλά Garmin smartwatch χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect.

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

Καταγράψτε τα μέτρια και τα έντονα λεπτά δραστηριότητας και δείτε πότε τα αποκτήσατε μέσα στην ημέρα σας και σε ποια δραστηριότητα. Μπορείτε ακόμα και να τα προσθέσετε ως πεδίο δεδομένων για να το βλέπετε κατά την διάρκεια χρονομετρούμενων δραστηριοτήτων.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με το συμβατό smartphone σας. Μπορείτε ακόμα και να απαντήσετε σε γραπτά μηνύματα εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android™.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν ποτέ χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε εύκολα να στείλετε ένα μήνυμα με την τρέχουσα τοποθεσία σας σε προεπιλεγμένες επαφές όταν το ρολόι σας και το συμβατό σας smartphone είναι συνδεδεμένα4.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε συστήματα συναλλαγών με την λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay μέσα από τους συνεργαζόμενους παρόχους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Προσθέστε προσωπικότητα στο ρολόι σας κατεβάζοντας εφαρμογές, widget, εμφανίσεις ώρας και πολλά άλλα. Είναι εύκολα και ακόμα καλύτερα, είναι και δωρεάν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Εκμεταλλευτείτε περισσότερο το smartwatch σας ενεργοποιώντας αυτή την ρύθμιση για να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία της μπαταρίας.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Εάν περνάτε την μέρα σας μέσα ή πάνω από το νερό, ή χαλαρώνετε κοντά, το ρολόι σας μπορεί να είναι μαζί σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT

Δείτε πληροφορίες για την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση, συνδεθείτε και διαγωνιστείτε με φίλους, εγγραφείτε σε προκλήσεις για να κερδίσετε επιβραβεύσεις και πολλά ακόμα, όλα σε μια δωρεάν και χωρίς συνδρομή εφαρμογή.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κατεβάστε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από τους λογαριασμούς σας στα Spotify®, Deezer ή Amazon Music (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιείστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται χωριστά) για αναπαραγωγή χωρίς τηλέφωνο.

1 Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας

2 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης. δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

3Απαιτείται Index™ ή Index S2 έξυπνη ζυγαριά (πωλείται χωριστά) για την χρήση της μέτρησης του ποσοστού λίπους του σώματος για την λειτουργία της ηλικίας φυσκής κατάστασης.

4 Όταν έχει γίνει σύνδεση με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety

Το Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. SPOTIFY και το λογότυπο Spotify είναι εγγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Spotify AB. Amazon Music και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. Ή των θυγατρικών της.

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

CORNING® GORILLA® GLASS 3

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

CASE MATERIAL

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICK RELEASE

ΝΑΙ (20 ΧΙΛ.)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

40.6 X 37.0 X 11.5 ΧΙΛ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ 125-190 ΧΙΛ.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

1.41" (35.9 ΧΙΛ) ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

320 X 360 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

AMOLED
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

ΒΑΡΟΣ

38.0 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 11 ΗΜΕΡΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΜΕΧΡΙ 12 ΜΕΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ GPS: ΜΕΧΡΙ 26 ΩΡΕΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GNSS: ΜΕΧΡΙ 20 ΩΡΕΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

200 ΩΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΡΟΛΟΙ

ΗΜΕΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ (ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΣ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ (ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ

HEALTH SNAPSHOT

NAI

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE™ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ (ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ)

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®, ANT+®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΑΡΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ GARMIN CONNECT™ MOBILE

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE 

ΝΑΙ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΜΕΧΡΙ 500 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID™

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΜΕ  GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

 

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, HIIT, ΑΕΡΟΒΙΟ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΩΛΗΠΑΣΙΑ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ, ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

NAI

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΝΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

NAI

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΟΝΟ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ VO2

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΓΚΟΛΦ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ GREEN

NΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ LAYUPS/DOGLEGS

NΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

ΑΥΤΟΜΑΤΟ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

NΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, PUTTS ΑΝΑ ΓΥΡΟ, ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ GREEN)

NΑΙ

GARMIN AUTOSHOT™

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ GREEN ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΝΕΖΑΣ

NΑΙ

ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

NΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΥΡΟΥ /ΟΔΟΜΕΤΡΟ

NΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΣΚΙ,  SNOWBOARD, XC SKIING, SUP, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕΣΩ Connect IQ™)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕΣΩ Connect IQ™)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕΣΩ Connect IQ™)

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA VISION™ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ

ΝΑΙ (ANT+ AND BLUETOOTH)

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΠΙΣΙΝΑ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

NΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

 

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

NAI

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

NAI

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ CONNECT IQ)

  • Venu Sq 2 Music
  • καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • οδηγίες χρήσης