Garmin Greece | Edge® Explore 2 Power Bundle

Sports & Fitness | Outdoor | Ποδηλασία | Indoor Training |

Edge® Explore 2 Power Bundle

Part Number: GA-010-02703-11

Όταν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο, εύχρηστο ποδηλατικό υπολογιστή με GPS, το Edge Explore 2 Power Mount Bundle είναι εκεί όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Κάντε ποδήλατο και εξερευνήστε νέα μονοπάτια- το Edge σας καλύπτει.

399.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 322.57 €

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Όταν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο, εύχρηστο ποδηλατικό υπολογιστή με GPS, το Edge Explore 2 Power Mount Bundle είναι εκεί όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Κάντε ποδήλατο και εξερευνήστε νέα μονοπάτια- το Edge σας καλύπτει.


Αφεθείτε στην διαδρομή σας - το Edge θα σας επιστρέφει πάντα σπίτι με εξειδικευμένη πλοήγηση για την ποδηλασία.

Δεν θα εξαντλείτε πια την μπαταρία του κινητού σας για να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή χάρτη. Το Edge έχει μέχρι 16 ώρες αυτονομία μπαταρίας σε απαιτητική χρήση και μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Δημιουργείστε πορείες με τις εφαρμογές Garmin Connect™, Strava, Komoot, Wikiloc και άλλες και συγχρονίστε τις στο Edge σας σε δευτερόλεπτα.

Κάνετε ποδήλατο με το συμβατό σας eBike; Να είστε σίγουροι το Edge σας καλύπτει. Λάβετε δρομολόγηση για eBike με βάση τη μπαταρία σας, το επίπεδο υποβοήθησης και την εμβέλεια.

Μείνετε ενημερωμένοι και σε επαφή με την ανίχνευση συμβάντος1 και με την συμβατότητα με τα ραντάρ ποδηλάτου Varia™.

Εστιάστε στην ποδηλασία, όχι στην απώλεια ενέργειας, με μια βάση σχεδιασμένη να σας κρατάει για να συνεχίζετε στις μεγάλες αποστάσεις.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Με προφορτωμένα προφίλ εντός, εκτός δρόμου και εσωτερικού χώρου, ο υπολογιστής ποδηλάτου Edge Explore 2 είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί απευθείας, μόλις ανοίξετε τη συσκευασία.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Κάντε ποδήλατο σαν ντόπιος, όποιος και αν είναι ο τύπος του ποδηλάτου σας, με βελτιωμένους χάρτες που επισημαίνουν τους πιο δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια, περιοχές με πολλή κίνηση για να αποφύγετε και αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ

Βρείτε τον δρόμο σας με οδηγίες στροφή προς στροφή και ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν για τις επόμενες στροφές.

ΕΠΑΝΑΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Νιώστε ελεύθεροι να κάνετε μια παύση από την πορεία σας και στις ειδοποιήσεις εκτός πορείας, καθώς εσείς βγαίνετε από αυτήν για εξερεύνηση. Όταν θα είστε έτοιμοι να επανέλθετε, το Edge Explore 2 θα σας δείξει τον δρόμο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη άνοδο και κλίση ενώ βρίσκετε σε ανάβαση όταν ακολουθείτε με πορεία ή διαδρομή. Αυτό σας βοηθάει να υπολογίσετε την προσπάθεια σας και πόσο θα σας πάρει μέχρι να φτάσετε στην κορυφή. Μπορείτε ακόμα και να αποθηκεύσετε τις αναβάσεις σας για μια επισκόπηση μετά την ποδηλασία στην συσκευή σας ή στην εφαρμογή Garmin Connect.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ EBIKE

Εάν έχετε ένα eBike που είναι συμβατό με Shimano Steps ή τεχνολογία ANT+®, μπορείτε να δείτε μια ξεχωριστή οθόνη για την κατάσταση του eBike που δείχνει πεδία δεδομένων που περιλαμβάνουν αυτονομία μπαταρίας και άλλα. Μπορείτε να έχετε έξυπνη δρομολόγηση και ειδοποιήσεις εμβέλειας με βάση την υπολειπόμενη μπαταρία σας, το επίπεδο υποβοήθειας και τη σχεδιασμένη πορεία σας.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ VARIA

Συνδέστε τον ποδηλατικό υπολογιστή Edge Explore 2 με το οπίσθιο ραντάρ και φώτα Varia ώστε να μπορείτε εύκολα να βλέπετε και να είστε ορατοί.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

Αυτός ο ποδηλατικός υπολογιστής αυτόματα στέλνει μήνυμα με την τοποθεσία σας σε προφορτωμένες επαφές έκτακτης ανάγκης εάν ανιχνεύσει κάποιο συμβάν1.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Ο συναγερμός ποδηλάτου με προστασία ΡΙΝ θα σας ενημερώσει στο smartphone σας εάν το ποδήλατο σας έχει μετακινηθεί ενώ είστε μέσα και πίνετε νερό ή κάνετε μια σύντομη στάση.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ

Συνδέστε τον ποδηλατικό υπολογιστή Edge Explore 2 με το προπονητήριο εσωτερικού χώρου Tacx® ώστε να προπονείστε όπου και όποτε θέλετε.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Ετοιμαστείτε για ποδηλασία σε δευτερόλεπτα, αντί για να χάνετε χρόνο κάνοντας ρυθμίσεις. Δείτε τα προεγκατεστημένα προφίλ ποδηλασίας με βάση τον τύπο του ποδηλάτου σας και τους αισθητήρες σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα προφίλ απευθείας από την συσκευή σας ή το συνδεδεμένο smartphone.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ GROUPTRACK

Αφού έχετε συνδέσει το smartphone σας με την συσκευή, μπορείτε να έχετε το νου σας στους φίλους που ποδηλατείτε μαζί ακόμα και όταν δεν τους βλέπετε, και να έχουν και αυτοί το νου τους σε εσάς. Η λειτουργία GroupTrack είναι διαθέσιμη για ποδηλάτες που χρησιμοποιούν συμβατές συσκευές Garmin και μπορεί να παρακολουθεί μέχρι και 50 άτομα ταυτοχρόνως. Απλά κοιτάξτε στην οθόνη σας για ενημερώσεις.

 

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Αφού έχετε συνδέσει το smartphone σας με την συσκευή, μείνετε σε επαφή με την ομάδα σας όταν έχετε απομακρυνθεί από αυτήν. Η ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων είναι διαθέσιμη για ποδηλάτες που χρησιμοποιούν συμβατές συσκευές Garmin και μόνο οι ποδηλάτες με αυτές τις συσκευές μπορούν να λάβουν μηνύματα.

EDGE® POWER MOUNT

Η περιλαμβανόμενη φορτιζόμενη βάση Edge Power Mount σας επιτρέπει να φορτίζετε τον ποδηλατικό σας υπολογιστή με GPS Edge, ώστε να καταγράφετε κάθε σας ποδηλασία eBike από την αρχή μέχρι το τέλος. Το eBike απαιτεί ξεχωριστό καλώδιο2.

 

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο Edge σας, εφόσον έχετε συνδέσει τη συσκευή με κάποιο συμβατό smartphone

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ GARMIN CONNECT

Η εφαρμογή Garmin Connect είναι το σπίτι μιας διαδικτυακής κοινότητας όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να ανταγωνιστείτε άλλους, ακόμα και να μοιραστείτε τους θριάμβους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα Connect IQ που έχετε κατεβάσει στο συμβατό σας smartphone.

1 όταν έχει γίνει σύνδεση με συμβατό smartphone. Για απαιτήσεις και περιορισμούς σχετικά με την λειτουργία ασφάλειας και εντοπισμού, δείτε Garmin.com/safety.

 

ΓΕΝΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

106.1x 55.7 x 20.6 ΧΙΛ.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

3.00″

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

240 x 400 pixels

ΒΑΡΟΣ

104 ΓΡ.

ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΘΙΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 16 ΩΡΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

IPX7

 

ΧΑΡΤΕΣ &ΜΝΗΜΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

16 GB ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΣΗΜΕΙΑ/ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

200

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ

100 ΠΟΡΕΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

200 ΩΡΕΣ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

CONNECT IQ (ΛΗΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ GARMIN CONNECT™ MOBILE

ΝΑΙ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ  VIRB® CAMERA

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕ ΑΝΑΒΑΤΗ

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟ EDGE® ΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ INREACH®

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

VO2 MAX

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ TRENDLINE™

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

CLIMBPRO™ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ GARMIN (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

POPULARITY HEATMAP

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

 

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

EDGE®

ΝΑΙ

VARIA™

ΝΑΙ

SMART TRAINER CONTROL

ΝΑΙ

  • Edge Explore 2 Power
  • Edge Power Mount
  • κορδόνι
  • καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • οδηγίες χρήσης στα ελληνικά