Garmin Greece | Edge® 1040 Solar

Sports & Fitness | Ποδηλασία |

Edge® 1040 Solar

Part Number: GA-010-02503-21

Mην σταματάτε να ποδηλατείτε ποτέ με τον απόλυτο ποδηλατικό υπολογιστή με GPS και ηλιακή φόρτιση, που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Το Edge 1040 Solar είναι έτοιμο για κάθε τύπο ποδηλασίας, από απομακρυσμένα μονοπάτια μέχρι επικές αναβάσεις.

749.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 604.83 €

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Mην σταματάτε να ποδηλατείτε ποτέ με τον απόλυτο ποδηλατικό υπολογιστή με GPS και ηλιακή φόρτιση, που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Το Edge 1040 Solar είναι έτοιμο για κάθε τύπο ποδηλασίας, από απομακρυσμένα μονοπάτια μέχρι επικές αναβάσεις.

Συνεχίστε την προσπάθεια. Η οθόνη ηλιακής φόρτισης1 Power Glass™ επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας μέχρι 42 λεπτά την ώρα στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Κάντε ποδήλατο πιο μακριά, φορτίστε λιγότερο. Με την ηλιακή φόρτιση έχετε μέχρι 45 ώρες αυτονομίας μπαταρίας σε απαιτητικές περιπτώσεις χρήσης και μέχρι 100 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας1.

Πηγαίνετε πιο βαθιά. Πυκνή κάλυψη από δέντρα και τα αστικά κέντρα δεν επηρεάζουν την ακρίβεια του με την χρήση multi-band GNSS.

Η ποδηλατική σας ικανότητα2 και οι απαιτήσεις της διαδρομής σας βοηθάνε να κατανοήσετε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σας.

Κάντε ποδήλατο σαν ντόπιος με ειδικούς ποδηλατικούς χάρτες και πλοήγηση.

Μάθετε τι αποθέματα ενέργειας έχετε με την λειτουργία stamina2.

ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Ο φακός ηλιακής φόρτισης Power Glass επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας, δίνοντας σας μέχρι και 100 ώρες στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και μέχρι 45 ώρες σε περιπτώσεις απαιτητικής χρήσης. Κατά τη διάρκεια των διαδρομών στο φως της ημέρας, σας προσθέτει μέχρι και 42 λεπτά ανά ώρα στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και μέχρι 20 λεπτά ανά ώρα σε απαιτητική χρήση1.

ΑΝΤΟΧΗ

Ενώ ποδηλατείτε βλέπετε πληροφορίες για την αντοχή2, ώστε να έχετε υπόψιν σας πόσα αποθέματα ενέργειας σας έχουν απομείνει.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ταξινομείστε τις δυνάμεις σας ως ποδηλάτης2, εστιάστε στη βελτίωση και προετοιμάστε για τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης διαδρομής.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Συνιστώμενοι στόχοι ισχύος2 σας βοηθάνε να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας κατά τη διάρκεια μιας πορείας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς το σώμα σας ανταποκρίνεται στην προπόνηση. Παρακολουθείστε την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου, τον χρόνο αποκατάστασης, το φορτίο προπόνησης, την εστίαση του φορτίου προπόνησης και πολλά άλλα2.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Πόσο αποτελεσματική είναι η προπόνηση σας; Αξιολογήστε αυτόματα το πρόσφατο σας ιστορικό ασκήσεων και τους δείκτες απόδοσης για να δείτε εάν προπονείστε αποτελεσματικά, είστε στην κορύφωση ή το παρακάνετε2.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και την φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε καθημερινές προτάσεις ποδηλασίας με βάση το τρέχον σας φορτίο προπόνησης και τη VO2 max2.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κατεβάστε τα προπονητικά σας προγράμματα για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο από την εφαρμογή Garmin Connect™ ή συγχρονίστε απρόσκοπτα στη συσκευή σας Edge προγράμματα από άλλες εφαρμογές, όπως το TrainingPeaks®. Επιπλέον, έχετε ειδοποιήσεις για να ολοκληρώσετε μια προπόνηση που χάσατε.

ΕΓΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

Προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάθε περιβάλλον. Δείτε πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας σε διαφορετικά περιβάλλοντα με εγκλιματισμό ζέστης και υψομέτρου2.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη ανάβαση και την κλίση όταν βρίσκεστε σε ανηφόρα ενώ ακολουθείτε μια διαδρομή ή πορεία. Αυτό σας βοηθάει να μετρήσετε την προσπάθεια σας και να δείτε πόσο σας έχει απομείνει για να ολοκληρώσετε. Μπορείτε ακόμα και να αποθηκεύσετε τις αναβάσεις σας από την επισκόπηση της διαδρομής στην συσκευή σας ή στην εφαρμογή Garmin Connect.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Δείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε ενέργεια σε κάθε χιλιόμετρο. Το Edge 1040 θα σας ειδοποιεί όταν είναι η ώρα να φάτε ή να ενυδατωθείτε.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Εκμεταλλευτείτε τις εξελιγμένες μετρήσεις ποδηλασίας που είναι σχεδιασμένες να σας δίνουν πληροφορίες για το πώς αλλάζει η απόδοση σας με βάση τις μεταβλητές συνθήκες όπως είναι η θέση, το στήσιμο του ποδηλάτου, η διάρκεια της ποδηλασίας και άλλα.

 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB

Καταγράψτε τις επικές λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με μετρήσεις mountain bike, όπως αριθμός αλμάτων, απόσταση αλμάτων και χρόνος στον αέρα.

GRIT & FLOW

Το Grit αξιολογεί την δυσκολία μιας διαδρομής χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS, υψομέτρου και άλλα. Το Flow μετράει το πόσο ομαλά κατεβήκατε το μονοπάτι ώστε να έχετε μια βαθμολογία να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

 

MULTI-BAND GNSS

Έχετε καλύτερη ακρίβεια τοποθεσίας και κάλυψη, ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, με την τεχνολογία multi-system, multi-band GNSS.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Ποδηλατείστε σαν ντόπιος οποιοσδήποτε και αν είναι ο τύπος του ποδηλάτου σας, με βελτιωμένους χάρτες που επισημαίνουν δημοφιλείς δρόμους και μονοπάτια και μπορείτε επίσης μπορείτε να κάνετε και αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ TRAILFORKS

Με παγκόσμια δεδομένα μονοπατιών MTB με δυνατότητα πλοήγησης και σημεία ενδιαφέροντος από το Trailforks, μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση απευθείας στο Edge σας. Ή κατεβάστε την εφαρμογή Trailforks για να μεταφέρετε τις αποθηκευμένες διαδρομές από την ιστοσελίδα του Trailforks.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FORKSIGHT

Αυτή η λειτουργία σας δείχνει αυτομάτως τις απότομες στροφές στο μονοπάτι και σας και σας ενημερώνει για το σημείο που βρίσκετε σε ένα δίκτυο μονοπατιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ

Δεν θα χαθείτε ποτέ με τις οδηγίες στροφή προς στροφή και ειδοποιήσεις για τις επερχόμενες στροφές.

ΕΠΑΝΑΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Νιώστε ελεύθεροι να σταματήσετε την οδική πλοήγηση και τις ειδοποιήσεις ενώ βρίσκεστε εκτός πορείας για να εξερευνήσετε. Όταν είστε έτοιμοι να ξαναγυρίσετε το Edge 1040 Solar θα σας δείξει τον δρόμο.

   

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SHIMANO STEPS EBIKE

Δείτε μια εξειδικευμένη οθόνη κατάστασης eBike, πεδία δεδομένων και υποστήριξη για την κατάσταση του συστήματος και μηνύματα ειδοποίησης. Δείτε ακόμα το επίπεδο βοήθειας, την θέση των ταχυτήτων, την αυτονομία της μπαταρίας και άλλα πολλά στην διάρκεια μιας ποδηλασίας.

   

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΑ INREACH®

Μείνετε σε επαφή οπουδήποτε ποδηλατείτε συνδέοντας το Edge με μια συμβατή συσκευή inReach. Δείτε και απαντήστε σε μηνύματα, μοιραστείτε δεδομένα ταξιδιού και ενεργοποιήστε ειδοποιήσεις3 διαδραστικού SOS.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ VARIA™

Συνδέστε τον υπολογιστή Edge 1040 Solar με το οπίσθιο ραντάρ και φώτα Varia ώστε να βλέπετε και να είστε εύκολα ορατός.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

Το Edge 1040 Solar στέλνει αυτομάτως ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας στις προδορτωμένες επαφές εκτάκτου ανάγκης εάν ανιχνεύσει κάποιο συμβάν4.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Ο συναγερμός ποδηλάτου με προστασία ΡΙΝ θα σας ενημερώσει στο smartphone5 σας εάν το ποδήλατο σας μετακινήθηκε ενώ ήσασταν μέσα και παίρνατε νερό ή κάνατε μια σύντομη στάση.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Μείνετε σε επαφή5 με την ποδηλατική σας ομάδα όταν είστε πιο μακριά από τους υπολοίπους.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ GROUPTRACK

Όταν δεν έχετε ορατότητα με τους συναθλητές σας, δείτε τους και αφήστε τους να σας δουν. Το GroupTrack  μπορεί να παρακολουθεί μέχρι και 50 φίλους σας ταυτόχρονα. Απλά κοιτάξτε στην οθόνη σας για να δείτε ενημερώσεις.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όταν συνδέεται τη συσκευή σας Edge με το συμβατό σας smartphone λαμβάνετε γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στην συσκευή σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT

Η εφαρμογή Garmin Connect είναι το σπίτι μιας ζωντανής κοινότητας όπου τα μέλη συνδέονται και ανταγωνίζονται – ή μοιράζονται τους θριάμβους τους στα social media.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε εξατομικευμένα πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα μας Connect IQ στο συμβατό σας smartphone

 

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ

Συνδέστε το Edge 1040 με το προπονητήριο εσωτερικό χώρου Tacx ώστε να ποδηλατείτε όταν θέλετε και όπου θέλετε.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Ετοιμαστείτε σε δευτερόλεπτα, αντί να χάνετε χρόνο κάνοντας ρυθμίσεις. Έχετε προεγκατεστημένα εξατομικευμένα ποδηλατικά προφίλ με βάση τους προηγούμενους ποδηλατικούς σας υπολογιστές Edge, τον τύπο της ποδηλασίας σας ή τους αισθητήρες σας. Μόλις ανοίξετε το Edge σας μπορείτε να διαχειριστείτε τα ποδηλατικά προφίλ σας απευθείας από την συσκευή σας ή ένα συμβατό smartphone.

 

 

1 Προϋποθέτει συνεχείς συνθήκες 75,000 lux κατά την διάρκεια της ημέρας.

2 Όταν αντιστοιχιστεί με τους συμβατούς σας αισθητήρες (πωλείται χωριστά)

Απαιτείται ενεργή δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες δικαιοδοσίες περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση δορυφορικών συσκευών επικοινωνίας. Είναι υπευθυνότητα του χρήστη να γνωρίζει όλους τους νόμους που εφαρμόζονται στις περιοχές όπου σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την συσκευή.

4 Όταν αντιστοιχιστεί με συμβατό smartphone. Για απαιτήσεις και περιορισμούς της λειτουργίας ασφάλειας και εντοπισμού δείτε στο Garmin.com/safety.

5 Όταν αντιστοιχιστεί με συμβατό smartphone.

TrainingPeaks είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα Peaksware, LLC.

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

59.3 x 117.6 x 20.0 ΧΙΛ.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

3.5" (88.9 ΧΙΛ.) ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

282 x 470 pixels

POWER GLASS ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΣ

133 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

45 ΩΡΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

IPX7

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ IN-RIDE POWER (GARMIN CHARGE BATTERY PACK)

ΝΑΙ

 

ΧΑΡΤΕΣ & ΜΝΗΜΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΕΣ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ GARMIN

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ (64 GB ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ)

ΣΗΜΕΙΑ/ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

200

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

100 ΠΟΡΕΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΜΕΧΡΙ 200 ΩΡΕΣ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

MULTI-BAND GNSS

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΜΑΓΝΗΤΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

CONNECT IQ™ STORE ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕ ΑΝΑΒΑΤΗ

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟ EDGE® ΜΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ INREACH®

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΝΑΙ

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2 (ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΝΑΙ

REALTIME STAMINA

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ 

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΙ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΝΑΙ
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΝΑΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ TRENDLINE™

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ CLIMBPRO™

ΝΑΙ

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ GARMIN (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ)

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΝΑΙ

POPULARITY HEATMAP

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΤΒ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ TRAILFORKS ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

 

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

EDGE® ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

ΝΑΙ

VARIA™ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

ΝΑΙ

ANT+™ ELECTRONIC SHIFTING

ΝΑΙ

SHIMANO DI2 SYNCHRO SHIFT INTEGRATION

ΝΑΙ

SMART TRAINER CONTROL

ΝΑΙ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ (ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ GARMIN ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΘΟΝΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ EDGE®)

ΝΑΙ

 

  • Edge 1040 Solar
  • βάση out-front
  • βάση MTB
  • τυπική βάση
  • θήκη σιλικόνης
  • κορδόνι
  • καλώδιο USB-A σε USB-C
  • οδηγίες χρήσης στα ελληνικά