Garmin Greece | Forerunner® 955 Black

Wearables | Sports & Fitness | Τρέξιμο | All Wearables & Smartwatches |

Forerunner® 955 Black

Part Number: GA-010-02638-30

Θέλετε μια θέση στο βάθρο; Βάλτε αυτό το στον καρπό σας. Προπονηθείτε και αποδώστε το καλύτερο σας και βάλτε τον εαυτό σας στο τρέξιμο του επόμενου σας αγώνα.

499.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 403.22 €

ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ

Θέλετε μια θέση στο βάθρο; Βάλτε αυτό το στον καρπό σας. Προπονηθείτε και αποδώστε το καλύτερο σας και βάλτε τον εαυτό σας στο τρέξιμο του επόμενου σας αγώνα.

Έχετε μέχρι και 15 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch1 για μια πλήρη εικόνα της υγείας σας από τον ύπνο στην προπόνηση.

Μετακινηθείτε μεταξύ των στατιστικών και των χαρτών με μια νέα οθόνη αφής.

Τρέξτε με σιγουριά κάθε διαδρομή χρησιμοποιώντας τους έγχρωμους ενσωματωμένους χάρτες και το multi-band GPS.

Μάθετε πότε είστε έτοιμοι για μια παραγωγική προπόνηση με την ετοιμότητα προπόνησης.

Σχεδιάστε τη στρατηγική σας με της ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων, τις λεπτομέρειες της διαδρομής και πολλά άλλα στο widget αγώνα.

Δείτε αν προπονείστε επαρκώς ή αν το παρακάνετε με την βελτιωμένη λειτουργία κατάστασης προπόνησης

ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Έχετε μέχρι και 15 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch. Σε λειτουργία GPS έχετε μέχρι 42 ώρες και με την λειτουργία UltraTrac™, μπορείτε να έχετε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία μέχρι 80 ώρες.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ

Μετακινηθείτε μεταξύ των χαρτών και των στατιστικών με τον παραδοσιακό έλεγχο των κουμπιών ή με τη νέα οθόνη αφής.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ

Ζυγίζοντας μόνο 52 γρ. το smartwatch Forerunner 955 θα σας κρατήσει ανάλαφρους στα πόδια σας και συντονισμένους στο σώμα σας.

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Από τη στιγμή που ξυπνάτε έχετε μια βαθμολογία ετοιμότητας βασισμένη στην ποιότητα του ύπνου σας, την αποκατάσταση, το φορτίο προπόνησης και πολλά άλλα, ώστε να αποφασίσετε εάν είναι καλή μέρα για να κάνετε σκληρή προπόνηση ή να πάτε πιο χαλαρά.

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Λάβετε μια επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και της προπόνησης σας μόλις ξυπνάτε, μαζί με την κατάσταση HRV και τον καιρό. Μπορείτε ακόμα και να εξατομικεύσετε την αναφορά για να βλέπετε αυτά που σας ενδιαφέρουν

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

Κατανοήστε καλύτερα την συνολική σας υγεία, την αποκατάσταση και την απόδοση της προπόνησης σας μέσα από την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε, με βάση την τεχνολογία που ανέπτυξε η ομάδα της Firstbeat Analytics™.

WIDGET ΑΓΩΝΑ

Προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα σας με συμβουλές, εξατομικευμένες ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων και προβλέψεις χρόνου ολοκλήρωσης, με βάση λεπτομέρειες της διαδρομής, του καιρού και της απόδοσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Δείτε τις καθημερινές προτάσεις άσκησης για όλη τη βδομάδα, οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο για να ταιριάζουν με την απόδοση και την αποκατάσταση σας, καθώς και τους επερχόμενους αγώνες στο ημερολόγιο της εφαρμογής Garmin Connect™.

GARMIN COACH

Δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης για 5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και ημιμαραθώνιο που διαθέτουν καθοδήγηση από κορυφαίους προπονητές και προσαρμόζονται σε εσάς και τους στόχους σας.

ΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Όταν χρησιμοποιείτε το Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™, θα έχετε μια συνεχή μέτρηση στον καρπό σας για το πόση δύναμη ασκείτε στον δρόμο καθώς τρέχετε, ώστε να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας.

REAL-TIME STAMINA

Παρακολουθείστε και διαχειριστείτε την κόπωσή σας και αποφύγετε την υπερπροσπάθεια όταν ξεκινάτε ένα τρέξιμο ή μια ποδηλασία.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Όταν χρησιμοποιείτε έναν αισθητήρα Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™, το ρολόι Forerunner® 955 καταγράφει σημαντικές μετρήσεις τρεξίματος όπως είναι ο ρυθμός βημάτων, το μήκος διασκελισμού, ο χρόνος επαφής με το έδαφος, η εξισορρόπηση και πολλά άλλα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με την χρήση νέων ενδείξεων όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων σας και την απόδοση, βλέπετε με ευκολία λεπτομέρειες για την συνολική σας προσπάθεια, καθώς και το αν προπονείστε παραγωγικά, είστε στην κορύφωση ή κάνετε υπερπροσπάθεια.

ΟΞΥ ΦΟΡΤΙΟ

Δείτε το ιστορικό των προπονήσεων σας και συγκρίνετε την ένταση των πρόσφατων ασκήσεων σας με το βέλτιστο εύρος για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

TRAINING EFFECT

Δείτε πώς οι προπονήσεις σας επηρεάζουν την αντοχή, την ταχύτητα και τη δύναμη με δεδομένα για αερόβια και αναερόβια επίδρασης της προπόνησης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PACEPRO™

Η λειτουργία PacePro σας βοηθάει να κρατάτε τον ρυθμό σας με καθοδήγηση προσαρμοσμένη στην κλίση, καθώς τρέχετε στην πορεία σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μάθετε πόσο χρόνο αποκατάστασης χρειάζεστε πριν από την επόμενη δύσκολη προπόνηση με βάση την τελευταία σας προπόνηση, καθώς και το συνολικό στρες, τον ύπνο και τις ημερήσιες δραστηριότητες σας εκτός των προπονήσεων σας.

VO2 MAX

Προπονηθείτε εξυπνότερα με την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου VO2 Max, έναν δείκτη του πώς αναμένεται να αποδώσετε. Αυτή η μέτρηση λαμβάνει υπόψιν της ακόμα και τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να συμβούν από τη ζέστη ή το υψόμετρο.

ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ενώ τρέχετε βλέπετε μια ανάλυση του ρυθμού και των καρδιακών σας παλμών για μια εκτίμηση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας δυνατότητας σας να αποδώσετε.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Κατεβάστε τα σχέδια προπόνησης σας για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο από την εφαρμογή Garmin Connect™ ή συγχρονίστε ομαλά το Forerunner σας με άλλες πλατφόρμες όπως το TrainingPeaks® και το TrainerRoad.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
<pΑναβαθμίστε τις προπονήσεις σας με προφίλ δραστηριοτήτων για ποδηλασία, τρίαθλο, κολύμβηση σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα, τρέξιμο σε στίβο και πολλά άλλα. Για αγώνες και μικτές προπονήσεις μπορείτε να αλλάζετε τα αθλήματα με το πάτημα ενός κουμπιού.>
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

Με βάση το ιστορικό σας στο τρέξιμο και την συνολική φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε μια εκτίμηση για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρυθμός σας στα 5 χιλιόμετρα, στα 10 χιλιόμετρα ή ακόμα και στον μαραθώνιο. Επιπλέον, ένα γράφημα δεδομένων σας δείχνει την επίδραση της προπόνησης σας με την πάροδο του χρόνου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης και σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε, δίνοντας σας κορυφαία ακρίβεια για το πόσο μακριά και πόσο γρήγορα τρέξατε, ακόμα και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Είτε τρέχετε στους δρόμους της πόλης ή ποδηλατείτε σε μονοπάτια με πυκνή κάλυψη το Forerunner 955 σας παρέχει ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες για να μένετε στον δρόμο σας.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ

Ακολουθείστε μια πορεία με τη βοήθεια οδηγιών στροφή προς στροφή, οι οποίες σας ενημερώνουν νωρίτερα πότε έρχεται η επόμενη στροφή.

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Με την δημοφιλή δρομολόγηση Trendline™ είναι εύκολο να βρείτε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια. Απλά εισάγετε την επιθυμητή απόσταση και το Forerunner 955 θα σας προτείνει πορείες που θα σας γυρίσουν πίσω στην αφετηρία σας.

UP AHEAD

Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Χρησιμοποιείστε τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro σε διαδρομές που έχετε κατεβάσει για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανηφόρες, που περιλαμβάνουν κλίση, απόσταση και υψομετρική διαφορά καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς ή αν το ρολόι σας αισθανθεί ότι έχει παρουσιαστεί ένα συμβάν, οι λειτουργίες Βοήθειας και Ανίχνευσης συμβάτος4 στέλνουν την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Η ανίχνευση συμβάντος είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε επιλεγμένα προφίλ δραστηριοτήτων μόνο.

ΠΟΡΕΙΕΣ

Δημιουργήστε ή αναζητήστε υπάρχουσες πορείες στην εφαρμογή Garmin Connect™, ώστε να μην ξεμείνετε πότε από μέρη για τρέξιμο. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε διαδρομές και σε άλλες πλατφόρμες όπως τα Strava και Komoot και να τις συγχρονίσετε αυτόματα στο Forerunner σας.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Το ρολόι συνεχώς μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς2 με τον αισθητήρα μας τελευταίας τεχνολογίας και θα σας ειδοποιήσει εάν είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί ενώ είστε σε ανάπαυση. Σας βοηθάει επίσης να δείτε πόσο έντονα δουλεύετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και στην κολύμβηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Παρακολουθείστε τα αποθέματα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε την καλύτερη ώρα για δραστηριότητα και για ξεκούραση5.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

Λάβετε μια βαθμολογία για την ποιότητα του ύπνου σας και συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Δείτε τα διαφορετικά στάδια του ύπνου, τους καρδιακούς παλμούς, το στρες, το οξυγόνο6 και την αναπνοή σας.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΟΞΥΜΕΤΡΟΥ

Ο αισθητήρας παλμικού οξυμέτρου6 από τον καρπό μετράει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα για να υποστηρίξει την εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου και τον εγκλιματισμό υψόμετρου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα, δείτε συμβουλές για άσκηση και διατροφή και πολλά ακόμα. Μπορείτε ακόμα να δείτε και να καταγράψετε λεπτομέρειες στον καρπό σας με την εφαρμογή Women's Health Tracking.

HEALTH SNAPSHOT™

Ολοκληρώστε μία 2-λεπτή συνεδρία για να καταγράψετε σημαντικά στατιστικά όπως καρδιακοί παλμοί2, μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, παλμικό οξύμετρο6, αναπνοή και στρες. Έπειτα δημιουργείται μια αναφορά με όλα αυτά τα στατιστικά για να τη μοιραστείτε μέσω της εφαρμογής Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ

Κατεβάστε μέχρι και 500 τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από λογαριασμούς σε Spotify, Deezer ή Amazon Music (απαιτείται συνδρομή).

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση1 ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΩΝ

Ελέγξτε το έξυπνο προπονητήριο Tacx® μέσω της τεχνολογίας ANT+® για προσομοίωση διαδρομής, αυτόματες αλλαγές της αντίστασης και ειδοποιήσεις ασκήσεων όταν χρησιμοποιείτε τις πορείες ή τις ασκήσεις από το ρολόι σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT

Δείτε τις πληροφορίες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, συνδεθείτε και ανταγωνιστείτε με φίλους, εγγραφείτε σε προκλήσεις για να κερδίστε επιβραβεύσεις και άλλα, όλα σε μια δωρεάν και χωρίς συνδρομή εφαρμογή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας smartphone.

1Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety

2< href="https://www.garmin.com/en-US/legal/atdisclaimer/" target="_blank" rel="noopener" >Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας και μετρήσεων φυσικής κατάστασης</>

3Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης. δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

4Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay/banks.

Το TrainingPeaks® είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Peaksware. To Wi-Fi είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Wi-Fi Alliance. Το Apple® iείναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.Tο Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. SPOTIFY και το λογότυπο Spotify είναι εγγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Spotify AB. Amazon Music και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. Ή των θυγατρικών της.

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

Corning® Gorilla® Glass DX

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

QUICKFIT ΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ (22 ΧΙΛ.)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

46.5 x 46.5 x 14.4 ΧΙΛ.
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ:130-220 ΧΙΛ

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

1.3″ (33.02 ΧΙΛ.) ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

260 x 260 pixels

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΙΡ

ΒΑΡΟΣ

52 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 15 ΜΕΡΕΣ
ΜΟΝΟ GPS: ΜΕΧΡΙ 42 ΩΡΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ + MULTI-BAND: ΜΕΧΡΙ 20 ΩΡΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ+ MULTI-BAND + ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΕΧΡΙ 8.5 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ultratrac: ΜΕΧΡΙ 80 ΩΡΕΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ /ΙΣΤΟΡΙΚΟ

32 GB / 200 ώρες δεδομένων δραστηριότητας

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΝΗΜΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

ΝΑΙ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

ΝΑΙ

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ (ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

HEALTH SNAPSHOT

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

MULTI-FREQUENCY

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE™ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

CONNECT IQ™ STORE ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ- ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΜΕΧΡΙ 2.000 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN GOLF

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ GARMIN CONNECT MOBILE

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

SPECTATOR MESSAGING

ΝΑΙ ( ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ SMARTPHONE)

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ Connect IQ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΟ,ΗΙΙΤ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΡΟΦΩΝ, BOULDERING, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΣΗΣΕΙΣ HIIT

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΧΑΡΤΗΣ ΜΥΪΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

% ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΠ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΝΑΙ

WIDGET ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

NAI

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ)

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2 (ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΝΑΙ

REALTIME STAMINA

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  MULTISPORT

ΝΑΙ

MULTISPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ GARMIN LIVE

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ STRAVA LIVE

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕΤΈΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  (ΤΡΕΞΙΜΟ/ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

ΝΑΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ TRENDLINE™

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΣΤΙΒΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΥΘΜΟΥ PACEPRO™

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΓΚΟΛΦ

ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ 42,000 ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ GREEN

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ LAYUPS/DOGLEGS

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

ΑΥΤΟΜΑΤΑ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, PUTTS ΑΝΑ ΓΥΡΟ, ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ GREEN)

ΝΑΙ

GARMIN AUTOSHOT™

ΝΑΙ

ΧΑΡΤΗΣ VECTOR

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ GREEN ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ PLAYSLIKE

ΝΑΙ

ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΦΗΣ (ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ HANDICAP

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ TRUSWING™

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΥΡΟΥ /ΟΔΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΠΑΤΣΤΟΥΝΙΟΥ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, BOULDERING, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ, MOUNTAIN BIKE, ΣΚΙ,SNOWBOARD, XC SKI, SUP, ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ, ΚΑΓΙΑΚ, SNOWSHOEING, ΤΕΝΙΣ, ΠΑΝΤΕΛ, PICKLEBALL, ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΝΑΙ

UP AHEAD

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ CLIMBPRO™

ΝΑΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΗΨΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS

ΝΑΙ

ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕConnect IQ™)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ Connect IQ™)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO

ΝΑΙ

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, MOUNTAIN BIKE, ΤΡΙΑΘΛΟ, BIKE TOURING, eBIKING, GRAVEL BIKING, CYCLOCROSS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ GARMIN (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ)

ΝΑΙ

MTB GRIT & FLOW

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΥΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΟΥ (ΜΕ ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

FTP (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VECTOR™ (ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ VECTOR

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA VISION™ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ (ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΤΡΕΞΙΜΟ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ SWOLF, ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILLS (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

"REPEAT ON" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

PACING ALERTS (POOL SWIM ONLY)

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΙ

ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (ΜΕ HRM-Tri™, HRM-Swim™ ΚΑΙ HRM-Pro™)

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ CONNECT IQ)

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

SMART TRAINER CONTROL


ΝΑΙ

 

  • Forerunner 955
  • καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
  • οδηγίες χρήσης στα ελληνικά