Garmin Greece | Forerunner® 255 Music Black

Wearables | Sports & Fitness | Τρέξιμο | All Wearables & Smartwatches |

Forerunner® 255 Music Black

Part Number: GA-010-02641-30

Προσθέστε ρυθμό στα βήματα σας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της προπόνησης και της αποκατάστασης που χρειάζεστε για να τρέξετε σε υψηλότερο επίπεδο, και προσθέστε μουσική για να σας δίνει κίνητρο στην διαδρομή.

399.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 322.57 €

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΣ

Προσθέστε ρυθμό στα βήματα σας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της προπόνησης και της αποκατάστασης που χρειάζεστε για να τρέξετε σε υψηλότερο επίπεδο, και προσθέστε μουσική για να σας δίνει κίνητρο στην διαδρομή.

Κάντε επισκόπηση του ύπνου σας, της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών και των ημερήσιων ασκήσεων με την πρωινή σας αναφορά.

Φορτίστε λιγότερο, προπονηθείτε περισσότερο, με αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 26 ώρες σε λειτουργία GPS

Ωθήστε τα όρια σας με την ενσωματωμένη λειτουργία τριάθλου και πάνω από 30 προφίλ δραστηριοτήτων.

Σχεδιάστε την στρατηγική σας με ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων, λεπτομέρειες διαδρομής και πολλά ακόμα στο widget αγώνα.

Χρησιμοποιήστε όλα τα εργαλεία προπόνησης και εξελιγμένων μετρήσεων για να φτάσετε στον στόχο σας.

Πληρώστε τον καφέ σας μετά την προπόνηση με τις ανέπαφες πληρωμές1 Garmin Pay™.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Έχετε μια συνεχή εικόνα της καθημερινής υγείας και του νυχτερινού σας ύπνου με αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 14 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 30 ώρες σε λειτουργία GPS.

(ΣΧΕΔΟΝ) ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΥ ΟΣΟ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ

Με τον κομψό του σχεδιασμό και το βάρος των 49 γρ., σχεδόν θα ξεχάσετε ότι φοράτε Forerunner® 255 Music, ακόμα και όταν κοιμάστε.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Με τα εύχρηστα κουμπιά και το λουράκι σιλικόνης, αυτό το ρολόι είναι έτοιμο για χρήση και ένταση, με την ανθεκτική οθόνη από Corning® Gorilla® Glass 3.

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Λάβετε μια επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και της προπόνησης σας μόλις ξυπνάτε, μαζί με την κατάσταση HRV και τον καιρό. Μπορείτε ακόμα και να εξατομικεύσετε την αναφορά για να βλέπετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

Κατανοήστε καλύτερα την συνολική σας υγεία, την αποκατάσταση και την απόδοση της προπόνησης σας μέσα από την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε, με βάση την τεχνολογία που ανέπτυξε η ομάδα της Firstbeat Analytics™.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Προπονηθείτε σε περισσότερες από 30 ενσωματωμένες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τρίαθλο, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης - νέα στην σειρά Forerunner 255. Για αγώνες και μικτές προπονήσεις, η μετάβαση στην επόμενη δραστηριότητα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

WIDGET ΑΓΩΝΑ

Προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα σας με συμβουλές, εξατομικευμένες ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων και προβλέψεις χρόνου ολοκλήρωσης, με βάση λεπτομέρειες της διαδρομής, του καιρού και της απόδοσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Δείτε τις καθημερινές προτάσεις άσκησης για όλη τη βδομάδα, οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο για να ταιριάζουν με την απόδοση και την αποκατάσταση σας, καθώς και τους επερχόμενους αγώνες στο ημερολόγιο της εφαρμογής Garmin Connect™.

GARMIN COACH

Δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης για 5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και ημιμαραθώνιο που διαθέτουν καθοδήγηση από κορυφαίους προπονητές και προσαρμόζονται σε εσάς και τους στόχους σας.

ΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Όταν χρησιμοποιείτε το Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™, θα έχετε μια συνεχή μέτρηση στον καρπό σας για το πόση δύναμη ασκείτε στον δρόμο καθώς τρέχετε, ώστε να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μάθετε πόσο χρόνο αποκατάστασης χρειάζεστε πριν από την επόμενη δύσκολη προπόνηση με βάση την τελευταία σας προπόνηση, καθώς και το συνολικό στρες, τον ύπνο και τις ημερήσιες δραστηριότητες σας εκτός των προπονήσεων σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PACEPRO™

Για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την στρατηγική σας την ημέρα του αγώνα, αυτή η λειτουργία προσφέρει καθοδήγηση ρυθμό με βάση το GPS για μια επιλεγμένη διαδρομή ή απόσταση, ώστε να προσαρμόσετε την προσπάθεια σας με όσα θα βρείτε μπροστά σας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με την χρήση νέων ενδείξεων όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων σας και την απόδοση, βλέπετε με ευκολία λεπτομέρειες για την συνολική σας προσπάθεια, καθώς και το αν προπονείστε παραγωγικά, είστε στην κορύφωση ή κάνετε υπερπροσπάθεια.

ΟΞΥ ΦΟΡΤΙΟ

Δείτε το ιστορικό των προπονήσεων σας και συγκρίνετε την ένταση των πρόσφατων ασκήσεων σας με το βέλτιστο εύρος για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

TRAINING EFFECT

Δείτε πώς οι προπονήσεις σας επηρεάζουν την αντοχή, την ταχύτητα και τη δύναμη με δεδομένα για αερόβια και αναερόβια επίδρασης της προπόνησης.

ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ενώ τρέχετε βλέπετε μια ανάλυση του ρυθμού και των καρδιακών σας παλμών για μια εκτίμηση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας δυνατότητας σας να αποδώσετε.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Όταν χρησιμοποιείτε έναν αισθητήρα Running Dynamics Pod ή μια ζώνη HRM-Pro™, το ρολόι Forerunner® 255S καταγράφει σημαντικές μετρήσεις τρεξίματος όπως είναι ο ρυθμός βημάτων, το μήκος διασκελισμού, ο χρόνος επαφής με το έδαφος, η εξισορρόπηση και πολλά άλλα, ενώ μπορείτε να τα συγκρίνετε και με δεδομένα άλλων στην εφαρμογή Garmin Connect™.

ΠΟΡΕΙΕΣ

Δημιουργήστε ή αναζητήστε υπάρχουσες πορείες στην εφαρμογή Garmin Connect™, ώστε να μην ξεμείνετε πότε από μέρη για τρέξιμο. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε διαδρομές και σε άλλες πλατφόρμες όπως τα Strava και Komoot και να τις συγχρονίσετε αυτόματα στο Forerunner σας.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

Με βάση το ιστορικό σας στο τρέξιμο και την συνολική φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε μια εκτίμηση για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρυθμός σας στα 5 χιλιόμετρα, στα 10 χιλιόμετρα ή ακόμα και στον μαραθώνιο. Επιπλέον, ένα γράφημα δεδομένων σας δείχνει την επίδραση της προπόνησης σας με την πάροδο του χρόνου.

CROSS-TRAINING

Εμπλουτίστε την προπόνηση σας με διαφορετικούς τύπους ασκήσεων. HIIT, ενδυνάμωση, αερόβιο, γιόγκα και πιλάτες είναι μερικά από τα προφορτωμένα προφίλ στο ρολόι και μπορείτε να κατεβάσετε κι άλλα από την εφαρμογή Garmin Connect.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Το ρολόι συνεχώς μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς2 με τον αισθητήρα μας τελευταίας τεχνολογίας και θα σας ειδοποιήσει εάν είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί ενώ είστε σε ανάπαυση. Σας βοηθάει επίσης να δείτε πόσο έντονα δουλεύετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και στην κολύμβηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Παρακολουθείστε τα αποθέματα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε την καλύτερη ώρα για δραστηριότητα και για ξεκούραση2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

Λάβετε μια βαθμολογία για την ποιότητα του ύπνου σας και συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Δείτε τα διαφορετικά στάδια του ύπνου, τους καρδιακούς παλμούς, το στρες, το οξυγόνο3 και την αναπνοή σας.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΟΞΥΜΕΤΡΟΥ

Ο αισθητήρας παλμικού οξυμέτρου3 από τον καρπό μετράει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα για να υποστηρίξει την εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου και τον εγκλιματισμό υψόμετρου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα, δείτε συμβουλές για άσκηση και διατροφή και πολλά ακόμα. Μπορείτε ακόμα να δείτε και να καταγράψετε λεπτομέρειες στον καρπό σας με την εφαρμογή Women's Health Tracking.

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

Η λειτουργία λεπτά έντασης σας ενημερώνει πότε κατά τη διάρκεια της ημέρας τα κερδίσατε και κατά την διάρκεια ποιας δραστηριότητας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΡΕΣ

Δείτε αν έχετε μία ήρεμη, ισορροπημένη ή μία πιεσμένη ημέρα. Οι υπενθυμίσεις χαλάρωσης θα σας προτείνουν να κάνετε μία σύντομη άσκηση αναπνοής αν το ρολόι εντοπίσει ότι αισθάνεστε στρες.

HEALTH SNAPSHOT™

Ολοκληρώστε μία 2-λεπτή συνεδρία για να καταγράψετε σημαντικά στατιστικά όπως καρδιακοί παμλοί2, μεταβλητότητα  των καρδιακών παλμών, παλμικό οξύμετρο3, αναπνοή και στρες. Έπειτα δημιουργείται μια αναφορά με όλα αυτά τα στατιστικά για να τη μοιραστείτε μέσω της εφαρμογής Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης και σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε, δίνοντας σας κορυφαία ακρίβεια για το πόσο μακριά και πόσο γρήγορα τρέξατε, ακόμα και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση1 ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς ή αν το ρολόι σας αισθανθεί ότι έχει παρουσιαστεί ένα συμβάν, οι λειτουργίες Βοήθειας και Ανίχνευσης συμβάτος4 στέλνουν την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Η ανίχνευση συμβάντος είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε επιλεγμένα προφίλ δραστηριοτήτων μόνο.

LIVETRACK

Χρησιμοποιήστε το LiveTrack για να επιτρέπετε σε φίλους και συγγενείς να ακολουθούν την τοποθεσία σας4 σε πραγματικό χρόνο και να βλέπουν ολόκληρη την προσχεδιασμένη πορεία σας. Μείνετε ήσυχοι ότι οι αγαπημένοι σας ξέρουν ακριβώς που τρέχετε.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT

Δείτε τις πληροφορίες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, συνδεθείτε και ανταγωνιστείτε με φίλους, εγγραφείτε σε προκλήσεις για να κερδίστε επιβραβεύσεις και άλλα, όλα σε μια δωρεάν και χωρίς συνδρομή εφαρμογή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας smartphone.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ

Κατεβάστε μέχρι και 500 τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από λογαριασμούς σε Spotify, Deezer ή Amazon Music (απαιτείται συνδρομή).

1Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay/banks.

2Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας και μετρήσεων φυσικής κατάστασης

3Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης. δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

4Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατό smartphone. Για λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού υπάρχουν απαιτήσεις και περιορισμοί, δείτε Garmin.com/safety

Το Apple® iείναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.Tο Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. SPOTIFY και το λογότυπο Spotify είναι εγγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Spotify AB. Amazon Music και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. Ή των θυγατρικών της.

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

Corning® Gorilla® Glass 3

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

QUICK RELEASE ΛΟΥΡΑΚΙΑ

NAI (22 ΧΙΛ.)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

45.6 x 45.6 x 12.9 ΧΙΛ.
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ: 130-205 ΧΙΛ.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

1.3" (33 ΧΙΛ.) ΔΙΑΜΕΤΡΙΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

260x 206pixels

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΙΡ

ΒΑΡΟΣ

49 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 14 ΜΕΡΕΣ
ΜΟΝΟ GPS: ΜΕΧΡΙ 30 ΩΡΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ GNSS ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΕΧΡΙ 6.5 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ GNSS: ΜΕΧΡΙ 25 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ GNSS ΚΑΙ MULTI BAND: ΜΕΧΡΙ 16 ΩΡΕΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ /ΙΣΤΟΡΙΚΟ

200 ώρες δεδομένων/500 τραγούδια

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΝΗΜΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

ΝΑΙ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

ΝΑΙ

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ (ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

HEALTH SNAPSHOT

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

ΘΕΣΗ MULTI-FREQUENCY

NAI

GARMIN ELEVATE™ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ONNECT IQ™ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ- ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ GARMIN CONNECT MOBILE

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

ΜΟΝΟ Android™

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ Connect IQ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΟ,ΗΙΙΤ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΡΟΦΩΝ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΟΓΚΑ, ΠΙΛΑΤΕΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΣΗΣΕΙΣ HIIT

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΧΑΡΤΗΣ ΜΥΪΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

% ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΠ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΝΑΙ

WIDGET ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

ΝΑΙ

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2 (ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  MULTISPORT

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MULTISPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΣΚΙ,SNOWBOARD, XC SKI, SUP, ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

ΝΑΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ BASECAMP™

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS

ΝΑΙ

ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ Connect IQ™)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO

ΝΑΙ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, MOUNTAIN BIKE, EBIKING, EMOUNTAIN BIKING

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

MTB GRIT & FLOW

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΥΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΟΥ (ΜΕ ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

FTP (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VECTOR™ (ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ (ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ SWOLF, ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILLS (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

"REPEAT ON" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (HRM-Swim™ ΚΑΙ HRM-Pro™)

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ CONNECT IQ)

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

SMART TRAINER CONTROL


ΝΑΙ

 

  • Forerunner 255 Music
  • Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά