Garmin Greece | vívofit® jr. 3 – Star Wars Grogu™

Wearables | All Wearables & Smartwatches | Παιδικά |

vívofit® jr. 3 – Star Wars Grogu™

Part Number: GA-010-02441-16

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες του παιδιού σας ξεκλειδώνουν συναρπαστικές περιπέτειες Star Wars στην εφαρμογή smartphone που ελέγχεται από τους γονείς. Και μπορούν να επιλέξουν το σχέδιο που τους αρέσει. Το Mandalorian™ ή το Grogu™.

ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ. ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες του παιδιού σας ξεκλειδώνουν συναρπαστικές περιπέτειες Star Wars στην εφαρμογή smartphone που ελέγχεται από τους γονείς. Και μπορούν να επιλέξουν το σχέδιο που τους αρέσει. Το Mandalorian™ ή το Grogu™.

Αυτό το ανθεκτικό fitness tracker είναι κατάλληλο για κολύμβηση, ιδανικό για τις περιπέτειες του παιδιού σας σε όλο τον κόσμο.

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε τη διασκέδαση για φόρτιση. Αυτή η εύκολη στην αντικατάσταση μπαταρία διαρκεί μέχρι και 1 χρόνο.

Με έγχρωμη οθόνη και πολλαπλές εμφανίσεις ώρας, το παιδί σας θα είναι έτοιμο για οποιονδήποτε γαλαξία.

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διαχειριστούν τις δουλειές του σπιτιού και να δώσουν ανταμοιβές στον μικρό τους εξερευνητή.

Τι διασκεδαστικό θα ανακαλύψει το παιδί σας; ο χρόνος παιχνιδιού ξεκλειδώνει περιπέτειες Star Wars, παιχνίδια και εικονίδια.

Παρακολουθείστε τα βήματα, τον ύπνο και την ημερήσια δραστηριότητα. Είναι σαν μαγεία.

 

ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ

Αφήστε το παιδί σας να επιλέξει πώς θέλει να ταξιδέψει στον γαλαξία- με τα σχέδια Mandalorian ή Grogu. Η έγχρωμη οθόνη διασφαλίζει ότι θα έχουν ότι χρειάζονται για τις περιπέτειες τους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αυτό το ανθεκτικό, κατάλληλο για κολύμβηση fitness tracker έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 1 χρόνο - δεν χρειάζεται φόρτιση. Το λουράκι προσαρμόζεται για να ταιριάζει ακόμα και στους μικρότερους καρπούς.

Η ΔΡΑΣΤΗΤΙΟΤΗΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Με εσάς ως βοηθό του, το παιδί σας θα ξεφύγει από τον Darth Vader™ με το R2-D2™ και το C-3PO™, θα βοηθήσει τον Han Solo™ και τον Chewie™ να πολεμήσουν την Αυτοκρατορία ακόμα και θα καταλάβουν το First Order™ με τον  Rey™ και το BB-8™.

ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όχι μόνο ξεκλειδώνουν περιπέτειες, αλλά όσο περισσότερα λεπτά δραστηριότητας καταγράφουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν να παίξουν το παιχνίδι tap challenge.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

Όταν επιτυγχάνεται ο ημερήσιος στόχος δραστηριότητας το παιδί σας ανταμείβεται με πόντους. Μπορούν να εξαργυρώσουν αυτούς τους πόντους αποκαλύπτοντας διαστημικές μάχες στον χάρτη της περιπέτειας τους.

ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με τον Mando για προπονητή τους, τα παιδιά σας μαθαίνουν βασικές ασκήσεις με τις νέες κάρτες προπόνησης που περιλαμβάνουν άλματα, σκύλο που κοιτάει κάτω, αναρριχητικές ασκήσεις και άλλα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Νέες χρονομετρημένες δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τα βήματα τους και την εκτιμώμενη απόσταση κατά το παιχνίδι στο πάρκο, την προπόνηση του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Δείτε τις αποθηκευμένες δραστηριότητες αργότερα στην εφαρμογή Garmin Jr.™1.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Τα παιδιά μπορούν να εξατομικεύουν τα fitness tracker τους με 20 διαφορετικές επιλογές εμφάνισης ώρας, περιλαμβανομένων δημοφιλών χαρακτήρων της σειράς Star Wars και The Mandalorian.

WIDGET ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Δεν είναι ποτέ κακό να είστε προετοιμασμένοι. Εισάγετε την επαφή εκτατού ανάγκης για το παιδί σας στο ICE widget, ώστε να μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτή εάν χρειαστεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με την εφαρμογή Garmin Jr, οι γονείς μπορούν να δουν δεδομένα για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες, τον ύπνο, τις δουλειές του σπιτιού και πολλά άλλα αφού συγχρονίσουν με συμβατές συσκευές.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Αναθέστε καθήκοντα και δουλειές του σπιτιού από την εφαρμογή1 και ορίστε την ανταμοιβή σε εικονικά νομίσματα. Αυτά τα νομίσματα στην εφαρμογή μπορούν να εξαργυρωθούν από τα παιδιά σας με συμφωνημένες ανταμοιβές.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ

Όταν αναθέτετε δουλειές και ειδοποιήσεις προγράμματος, το fitness tracker του παιδιού σας τα ενημερώνει με ένα εικονίδιο που δείχνει τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να ρυθμιστούν να επαναλαμβάνονται εβδομαδιαία ή και καθημερινά.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

Με τις αναμετρήσεις βημάτων Toe-to-Toe™ τα παιδιά μπορούν να συγχρονιστούν με τους φίλους τους που βρίσκονται κοντά και να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένους διαγωνισμούς βημάτων. Οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν στην διασκέδαση επίσης, με την εφαρμογή Toe-to-Toe και ένα συμβατό ρολόι Garmin.

ΜΕΝΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΜΑΖΙ

Συνδεθείτε με τους φίλους του παιδιού σας στην εφαρμογή Garmin Connect™ και συνδεθείτε με άλλες οικογένειες στην εφαρμογή Garmin Jr.1. Αλληλοεπιδράστε μαζί τους και διαγωνιστείτε σε εβδομαδιαίες οικογενειακές αναμετρήσεις βημάτων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ενεργοποιήστε την λειτουργία παιδιού στην εφαρμογή Garmin Jr1 για να έχει το παιδί σας περιορισμένη πρόσβαση για να παρακολουθεί και να ελέγχει τις δικές τους μικροδουλειές. Μπορούν ακόμα να δουν την τελευταία τους αποστολή στην εφαρμογή.

1Απαιτείται η εφαρμογή Garmin Jr. να είναι φορτωμένη στο συμβατό smartphone του γονέα και να είναι αντιστοιχισμένο με το vívofit jr. 3

Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας

Η συσκευή τηλεφώνου δεν περιλαμβάνεται.

© & ™ Lucasfilm Ltd.

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ 130-175 ΧΙΛ. (ΗΛΙΚΙΑ 4+).
ΣΥΜΒΑΤΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ VIVOFIT JR. 3

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

14.11 X 14.11 ΧΙΛ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

112 X 112 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, 64-ΧΡΩΜΑΤΩΝ MIP

ΒΑΡΟΣ

25 ΓΡ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 1 ΧΡΟΝΟ (1 X CR2025 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ)

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

7 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, 14 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID™

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΘΗΚΕ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΝΑΙ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ (ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ)

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (2, 5, 10, 15, 20 ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ)

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΝΕΩΝ ΕΙΚΟΝΙΔΙΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ (I.C.E.)

ΝΑΙ

  • vivofit jr. 3
  • Προσαρμοζόμενο λουράκι
  • Οδηγίες χρήσης