Garmin Greece | Descent™ Mk2S Carbon Grey DLC with Black Silicone Band

Κατάδυση | Garmin Pay |

Descent™ Mk2S Carbon Grey DLC with Black Silicone Band

Part Number: GA-010-02403-04

Αυτός είναι ο μικρότερος καταδυτικός υπολογιστής με εμφάνιση ρολογιού που διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες καθώς και προπονήσεις multisport και έξυπνες λειτουργίες.

999.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 806.44 €

Ο ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΑΣ

Αυτός είναι ο μικρότερος καταδυτικός υπολογιστής με εμφάνιση ρολογιού που διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες καθώς και προπονήσεις multisport και έξυπνες λειτουργίες.

Επιλέξτε από πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης για τις υποβρύχιες περιπέτειες σας.

Μετρήστε την απόδοση σας και καταγράψτε τα στατιστικά σας έξω από το νερό.

Περισσότερες εφαρμογές αθλημάτων όπως Pilates και σκι που σημαίνει περισσότεροι τρόποι για να παίξετε.

Αυτός ο έξυπνος καταδυτικός υπολογιστής διαθέτει λειτουργίες όπως ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™, μουσική και έξυπνες ειδοποιήσεις2.

Μοιραστείτε και αναλύστε τις καταδύσεις σας με την εφαρμογή3 Garmin Dive™.

Η αυτονομία της μπαταρίας δεν σας περιορίζει. Μέχρι και 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης για καταδύσεις ενός και πολλαπλών αερίων (συμπεριλαμβανομένων nitrox και trimix), άπνοιας, ψαροτούφεκου και rebreather κλειστού κυκλώματος (CCR).

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Προσθέστε επιπλέον οθόνες για κάθε λειτουργία κατάδυσης με τα πεδία που επιθυμείτε να βλέπετε.

MULTI-GNSS ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Καταγράψτε τα σημεία εισόδου και εξόδου σας2 με εξελεγμένη δορυφορική συνδεσιμότητα.

 

ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Αποθηκεύστε και αναλύστε δεδομένα για μέχρι 200 καταδύσεις, και μοιραστείτε τις μέσα από την εφαρμογή Garmin Dive.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ INREACH®

Συνδέστε συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας inReach3 και την θήκη κατάδυσης inReach (πωλούνται χωριστά).

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ και άλλα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ SURF

Ετοιμαστείτε να πιάσετε τα κύματα. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Surfline Sessions™ στο συμβατό σας smartphone που έχετε συνδέσει με τον καταδυτικό υπολογιστή Descent Mk2S μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για κάθε κύμα που σερφάρετε μπροστά από την κάμερα Surfline®. Παρακολουθείστε τα βίντεο αργότερα για να δείτε πως τα πήγατε.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ

Μείνετε πληροφορημένοι ακόμα και όταν είστε στο χιόνι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ μπορεί να ξεχωρίσει το σκι από την ανάβαση. Αυτομάτως δείχνει συγκεκριμένες μετρήσεις είτε για την ανάβαση είτε για την κατάβαση σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ XC SKI

Όταν συνδεθεί με την ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro™ (πωλείται χωριστά) η λειτουργία δυναμικής σκι σας βοηθάει να μετρήσετε το ακριβές φορτίο προπόνησης σε όλες τις cross-country διαδρομές σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB

Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης σας με το ποδήλατο με ειδικές μετρήσεις για mountain bike συν εξειδικευμένες μετρήσεις grit και flow που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατεβαίνετε, δίνοντας σας ένα σκορ για το ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, VO2 max με εγκλιματισμό θερμοκρασίας και υψομέτρου, σύμβουλο αποκατάστασης και πολλά άλλα5.

VO2 MAX ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Η λειτουργία ορεινού τρεξίματος VO2 max καταγράφει το καρδιοαναπνευστικό σας επίπεδο και το προσαρμόζει στις συνθήκες του βουνού.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το να δίνεται στο σώμα σας τον χρόνο να ανακάμπτει μεταξύ των προπονήσεων είναι σημαντικό. Μετά από κάθε προπόνηση, ο ενσωματωμένος σύμβουλος αποκατάστασης θα σας ενημερώσει πόσο θα πρέπει να ξεκουραστείτε πριν την επόμενη σας μεγάλη προσπάθεια.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψιν της εσάς και την φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε καθημερινές προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία βασισμένες στο τρέχον φορτίο προπόνησης και την κατάσταση σας.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ

Ακολουθείστε με ευκολία ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για αερόβιες προπονήσεις και ενδυνάμωση, γιόγκα και Pilates. Δείτε τις ασκήσεις απευθείας στην οθόνη του ρολογιού σας.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Η οπτική τεχνολογία καρδιακών παλμών6 μετράει την ένταση της δραστηριότητας καθώς και τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να υπολογίσει το επίπεδο του στρες σας. Επίσης ανιχνεύει καρδιακούς παλμούς κάτω από το νερό χωρίς την χρήση ζώνης.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ο αισθητήρας Pulse Ox4 χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός στον καρπό σας για να μετρήσει πόσο καλά το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Παρακολουθείστε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στον ύπνο, στις ασκήσεις αναπνοής και στις δραστηριότητες όπως η γιόγκα.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

Δείτε αναλυτικά όλα τα στάδια5 του ύπνου σας, ελαφρύς, βαθύς και REM, καθώς και δεδομένα του παλμικού οξυμέτρου. Δείτε τα όλα στο εξειδικευμένο widget που περιλαμβάνει την βαθμολογία του στρες σας και άλλες λεπτομέρειες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα και διαβάστε συμβουλές για την άσκηση και την διατροφή σας και πολλά άλλα. Δείτε τις λεπτομέρειες στον καρπό σας κατεβάζοντας το αντίστοιχο widget ή την εφαρμογή παρακολούθησης της εγκυμοσύνης από το κατάστημα7 Connect IQ™.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για καλύτερο εντοπισμό σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα από ότι μόνο με GPS.

ΧΑΡΤΕΣ TOPO & ΣΚΙ

Χρησιμοποιείστε τοπογραφικούς χάρτες για να πλοηγηθείτε στις περιπέτειες σας και να δείτε τα ονόματα και το επίπεδο δυσκολίας πιστών σκι για 2.000 χιονοδρομικά κέντρα2 παγκοσμίως.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ABC

Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με τους αισθητήρες ABC, που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για να παρακολουθείτε τον καιρό και πυξίδα 3 αξόνων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™

Η πρώτη του είδους της λειτουργία PacePro σας βοηθά να διατηρείτε το ρυθμό σας με καθοδήγηση προσαρμοσμένη στην κλίση καθώς τρέχετε μια διαδρομή.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΦΗ

Ακολουθήστε μια πορεία ή διαδρομή με βοήθεια από τις οδηγίες στροφή προς στροφή, που σας ενημερώνουν νωρίτερα για τις επερχόμενες στροφές.

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ΄ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εισάγετε την απόσταση που θέλετε να ταξιδέψετε και θα έχετε προτεινόμενες πορείες που θα σας φέρουν πάλι πίσω στο αρχικό σας σημείο. Οι δημοφιλείς διαδρομές Trendline™ σας βοηθάνε να βρείτε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αποθηκεύστε μέχρι 2,000 τραγούδια, ή χρησιμοποιείστε εφαρμογές αναμετάδοσης μουσικής από τις συμβατές υπηρεσίες7, περιλαμβανομένων των Spotify®, Deezer και Amazon Music.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε γρήγορες πληρωμές με τη λύση ανέπαφων πληρωμών1 Garmin Pay™.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με μια συμβατή συσκευή.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν νιώθετε ανασφαλείς ή αν το ρολόι σας ανιχνεύσει ένα συμβάν, οι λειτουργίες  βοήθειας και η ανίχνευσης συμβάντος8 αποστέλλουν την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία κατάδυσης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ.

 

 

1 Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

2 Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατό smartphone.

3 Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό σας smartphone συνδεδεμένη με το Descent™ Mk2S.

4 Απαιτείται δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες περιοχές περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση των συσκευών δορυφορικής επικοινωνίας. Είναι δική σας ευθύνη να γνωρίζετε τους νόμους στην περιοχή όπου πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την συσκευή. Η δορυφορική επικοινωνία δεν λειτουργεί κάτω από το νερό.

5 Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας και μετρήσεων φυσικής κατάστασης.

6 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για να διάγνωση ή παρακολούθηση κάποιας ιατρικής πάθησης; δείτε;  Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες

7 Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατό smartphone ή υπολογιστή που διαθέτει την εφαρμογή Connect IQ Store.

8 όταν γίνει σύνδεση με συμβατό  smartphone. Δείτε για απαιτήσεις και περιορισμούς των λειτουργιών ασφάλειας και εντοπισμού.

 

Το SPOTIFY και το λογότυπο Spotify είναι εγγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Spotify AB. Το Amazon Music και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. Ή των θυγατρικών της..

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΠΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ

ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT 

ΝΑΙ (20 mm)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

43 X 43 X 14.15 mm

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

1.2” (30.40 mm) ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

280 X 280 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, MIP

ΒΑΡΟΣ

ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ: 60 ΓΡ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΟ: 41 ΓΡ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ
GPS: ΜΕΧΡΙ 18 ΩΡΕΣ
GPS ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΕΧΡΙ 6 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MAX BATTERY ΜΕ GPS: ΜΕΧΡΙ 32 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ: ΜΕΧΡΙ 32 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: ΜΕΧΡΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΑΤΑΔΥΣΗ (100 ΜΕΤΡΑ)

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

32 GB

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

NAI

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

NAI

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

NAI

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

NAI

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

NAI

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

NAI

ΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

NAI

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΣ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΣΤΟ GARMIN CONNECT™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΣΤΟ GARMIN CONNECT™)

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΑΘΟΥΣ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ (ΜΕ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ)

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

CONNECT IQ (ΛΗΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΑΡΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΜΑΠΤΑΡΙΑΣ -ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΜΕΧΡΙ 2,000 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ GARMIN CONNECT

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

100 Μ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ (ΑΠΝΟΙΑΣ)

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥ

ΝΑΙ

ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

BÜHLMANN ZHL-16C ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ NITROX

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ TRIMIX

ΝΑΙ

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ (CCR)

ΝΑΙ

ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΕΡΙΩΝ

ΑΕΡΑΣ, NITROX ΚΑΙ TRIMIX, ΜΕΧΡΙ 100% O2; 1 ΑΕΡΙΟ ΒΥΘΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 11 ΑΕΡΙΑ DECO AND/OR BACKUP

PO2

ΜΕΧΡΙ 1.6 ΜΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ DECO PO2

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΡΞΗ/ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

 ΑΠΟ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ 10 ΛΕΠΤΑ

ΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΝΑΙ (ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ OFF/3 ΛΕΠΤΑ/5 ΛΕΠΤΑ)

ΣΤΑΣΗ ΒΑΘΟΥΣ

ΝΑΙ (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ)

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΑΙ (ΧΑΜΗΛΟΣ/ΜΕΣΑΙΟΣ/ΥΨΗΛΟΣ Ή ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ)

ΔΕΙΚΤΗΣ ΡΥΘΜΟΥ ΑΝΑΔΥΣΗΣ/ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ 24 ΩΡΟΥ)

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΝΑΙ (ΒΑΣΙΚΟΣ NDL + MULTI-GAS DECO ΣΧΔΙΑΣΜΟΣ)

ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CONNECT IQ™)

ΟΠΙΣΘΟΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΝΑΙ (ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ; AUTO-ON ΣΕ ΒΑΘΟΣ)

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

NAI

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN DIVE™

NAI

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ Κ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΟ ΑΝΟΔΟΥ, PO2, CNS/OTU, NDL, ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ, ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΑΕΡΙΩΝ. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ (ΜΕΧΡΙ 40) ΗΧΩΝ ΚΑΙ/Ή ΔΟΝΗΣΗΣ ΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ή ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ 3 ΑΞΟΝΩΝ

ΝΑΙ (ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ 90Ο Δ, 90Ο Α ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.) ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΙΣΤΟΥ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

WIDGET ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΝΑΙ (ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, ΦΟΡΤΙΟ N2/HE, CNS, OTU AND TISSUE COMPARTMENT STATUS)

 

ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

ΣΚΑΦΟΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΛΛΙΡΟΙΩΝ

ΝΑΙ

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

 

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΑ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΡΟΦΩΝ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ

ΑΕΡΟΒΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ CONNECT IQ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

% ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

HRV STRESS TEST (ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΑΣ. Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 100. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΝΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕς

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

POWER MODES - CUSTOMISABLE IN-ACTIVITY BATTERY SETTINGS

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ VO2

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MULTISPORT

ΝΑΙ

MULTI-SPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ GARMIN LIVE

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ STRAVA LIVE

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (ΤΡΕΞΙΜΟ/ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

ΝΑΙ

TRENDLINE™ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΝΑΙ (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΩΣ ΘΕΜΑ ΧΑΡΤΗ)

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΥΘΜΟΥ PACEPRO™

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΓΚΟΛΦ

ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ 41,000 ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

NAI

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ GREEN

NAI

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ LAYUPS/DOGLEGS

NAI

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

ΑΥΤΟΜΑΤΟ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

NAI

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, PUTTS ΑΝΑ ΓΥΡΟ, ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ GREEN)

NAI

GARMIN AUTOSHOT™

ΝΑΙ

ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ VECTOR

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

NAI

ΠΡΟΒΑΛΗ ΤΟΥ GREEN ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΝΕΖΑΣ

NAI

ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

NAI

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ PLAYSLIKE

ΝΑΙ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ HANDICAP

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ TRUSWING™

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΥΡΟΥ /ΟΔΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΟΥ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, MOUNTAIN BIKE, ΣΚΙ, SNOWBOARD, XC SKI, SUP, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΚΑΓΙΑΚ, JUMPMASTER, ΤΑΚΤΙΚΟ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ προς ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ CLIMBPRO™

ΝΑΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ TOPOACTIVE

ΝΑΙ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΗΨΗΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ BASECAMP™

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS

ΝΑΙ

ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO 

ΝΑΙ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΠΑΛΛΙΡΟΙΕΣ

ΝΑΙ

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ)

ΝΑΙ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΣΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, MOUNTAIN BIKING, ΤΡΙΑΘΛΟ

ΓΥΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΥΡΟΥ(ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΙΣΧΥΟΣ (FTP)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VECTOR™ (ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA VISION™ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ

ΝΑΙ (ANT+® ΚΑΙ BLUETOOTH® ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ)

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΠΙΣΙΝΑ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΤΡΕΞΙΜΟ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILL (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (ΜΕ HRM-TRI ΚΑΙ HRM-SWIM)

  • Descent Mk2S
  • Έξτρα μεγάλο ρυθμιζόμενο λουράκι
  • Καλώδιο φόρτισης / δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης