Garmin Greece | Enduro™ Steel with Gray UltraFit Nylon Strap

Wearables | Sports & Fitness | Τρέξιμο | Multisport | Ρολόγια Περιπέτειας | Garmin Pay |

Enduro™ Steel with Gray UltraFit Nylon Strap

Part Number: GA-010-02408-00

Διαθέτοντας φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass™ που επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας και εξοπλισμένο με κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης, το ρολόι Enduro με GPS είναι κατασκευασμένο για αθλητές μεγάλης αντοχής. Όπως εσείς.

ΔΙΑΝΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Διαθέτοντας φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass™ που επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας και εξοπλισμένο με κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης, το ρολόι Enduro με GPS είναι κατασκευασμένο για αθλητές μεγάλης αντοχής. Όπως εσείς.

Φορτίστε με ηλιακή ενέργεια για μεγαλύτερη διάρκεια μεταξύ των φορτίσεων.

Μείνετε στην καλύτερη φόρμα, με εξελιγμένο χρόνο αποκατάστασης,  VO2 max για ορεινό τρέξιμο και πολλά άλλα.

Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό, για επικές συνθήκες αγώνα.

Εξοικονομήστε μπαταρία με τη διαχείριση της χρήσης των αισθητήρων.

Βρείτε τον δρόμο σας, ακόμα και μακριά από την περπατημένη οδό, με GPS ακριβείας.

Συνεχίστε με μέχρι 80 ώρες αυτονομίας μπαταρίας στην λειτουργία GPS ή μέχρι 300 ώρες στην λειτουργία μεγιστοποίησης μπαταρίας1.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

Το Enduro διαθέτει πάντα ενεργή οθόνη 1,4 ιντσών, βελτιστοποιημένη για θέαση στον ήλιο και εύκολη αναγνωσιμότητα, ακόμα και σε κινήση. Και είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες μας λειτουργίες προπόνησης και ένα πολύ αποδοτικό επεξεργαστή που σας αφήνει να ανησυχείτε μόνο για τον αγώνα και όχι για την μπαταρία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ

Ο ανθεκτικός, ανθεκτικός στον καιρό σχεδιασμός είναι συντονισμένος για τις δύσκολες συνθήκες του αγώνα, διαθέτοντας στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι ή από ελαφρύ τιτάνιο με επικάλυψη DLC με αντοχή στις γρατζουνιές. Επιπλέον, διαθέτει πολύ ελαφρύ αθλητικό λουράκι, το οποίο είναι ελαστικό, ρυθμιζόμενο και ανθεκτικό.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Μπορείτε να έχετε μέχρι 80 ώρες αυτονομίας μπαταρίας στη λειτουργία GPS1, μέχρι 300 ώρες στην λειτουργία μεγιστοποίησης μπαταρίας1 και μέχρι 65 μέρες στην λειτουργία smartwatch με ηλιακή φόρτιση2.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δείτε πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού, ώστε να κάνετε αλλαγές που την παρατείνουν ενώ κινείστε.

VO2 MAX ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Η VO2 max στο ορεινό τρέξιμο εκτιμάει την καρδιοαναπνευστική φυσική κατάσταση των ορεινών δρομέων με προσαρμογές βασισμένες στο μονοπάτι και την κατάσταση του εδάφους, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του τρεξίματος.

ULTRARUN

Χρησιμοποιείστε την δραστηριότητα υπεραποστάσεων με χρονόμετρο ανάπαυσης και καταγράψτε τον χρόνο που περνάτε στους σταθμούς βοήθειας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Χρησιμοποιείστε τον σχεδιασμό αναβάσεων ClimbPro για να δείτε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις επόμενες αναβάσεις σας, που περιλαμβάνουν τη κλίση, την απόσταση και την υψομετρική μεταβολή. Οι βελτιώσεις του ClimbPro  για τα μονοπάτια σας δίνουν επιπλέον πληροφορίες για καταβάσεις και επίπεδα σημεία της διαδρομής για επιπρόσθετη επίγνωση.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB

Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με μετρήσεις ορεινής ποδηλασίας καθώς και μετρήσεις grit και flow που αξιολογούν τη δυσκολία του μονοπατιού και την ομαλότητα της κατάβασης, δίνοντας σας μια βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

Προετοιμαστείτε για οποιοδήποτε περιβάλλον. Δείτε πως ανταποκρίνεται το σώμα σας σε διαφορετικά περιβάλλοντα με εγκλιματισμό ζέστης και υψομέτρου.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, προσαρμογή VO2 max στη ζέστη και το υψόμετρο, σύμβουλο αποκατάστασης και άλλα3.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το να δίνετε στο σώμα σας το χρόνο να επανέλθει μεταξύ των προπονήσεων είναι σημαντικό. Μετά από κάθε άσκηση, ο ενσωματωμένος σύμβουλος αποκατάστασης θα σας ενημερώσει πόσο χρειάζεται να ξεκουραστείτε πριν την επόμενη σας έντονη προσπάθεια.

   

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη της εσάς και την φυσικής σας κατάσταση, λάβετε καθημερινές προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία βασισμένες στο τρέχον φορτίο και κατάσταση προπόνησης.

   

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για εντοπισμό σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα από τι με μόνο με GPS

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες ABC, που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση του καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Χρησιμοποιείστε προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, γκολφ και άλλα πολλά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™

Η πρώτη στο είδος της λειτουργία PacePro  σας βοηθάει να κρατήσετε τον ρυθμό σας με προσαρμοσμένη καθοδήγηση καθώς τρέχετε την διαδρομή σας.

ΟΡΕΙΝΟ ΣΚΙ

Έχετε όλες τις πληροφορίες όταν είστε στο χιόνι. Αυτό το προεγκατεστημένο προφίλ μπορεί να ξεχωρίσει την ανάβαση από το σκι. Αυτομάτως σας δείχνει συγκεκριμένες  μετρήσεις είτε την ανάβαση ή την κατάβαση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΡΦ

Ετοιμαστείτε να πιάσετε τα κύματα. Όταν αντιστοιχίσετε το Enduro με την εφαρμογή Surfline Sessions™ στο συμβατό σας smartphone, μπορείτε να δημιουργήστε βίντεο με κάθε κύμα που πιάνετε μπροστά από την κάμερα σας Surfline®. Παρακολουθείστε τα βίντεο αργότερα για να δείτε πως τα πήγατε.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Η οπτική τεχνολογια καρδιακών παλμών3 μετράει την ένταση της δραστηριότητας καθώς και την μεταβλητότητα των καρδιακών σας παλμών για να υπολογίσει το επίπεδο του στρες σας. Καταγράφει και κάτω από το νερό χωρίς ζώνη καρδιακών παλμών.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή την παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας παλμικού υψομέτρου χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός στον καρπό σας για να μετρήσει πόσο καλά το σώμα σας απορροφά οξυγόνο.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη άποψη για το πως κοιμάστε με ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας -ελαφρύς, βαθύς και REM- καθώς και με δεδομένα παλμικού οξυμέτρου και αναπνοής. Δείτε τα δεδομένα του ύπνου σας στο εξειδικευμένο widget που σας δείχνει την βαθμολογία του ύπνου και άλλες λεπτομέρειες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Βελτιστοποιήστε τα ενεργειακά αποθέματα του σώματος σας με την χρήση της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών, του στρες, του ύπνου και άλλων δεδομένων για να μετρήσετε το πότε είστε έτοιμη για δραστηριότητα ή πότε χρειάζεται να ξεκουραστείτε.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Εισάγετε την καθημερινή σας κατανάλωση σε υγρά ως υπενθύμιση για να μείνετε ενυδατωμένοι. Όταν ο αυτόματος στόχος ενεργοποιείται, θα μπορείτε ακόμα να δείτε την εκτιμώμενη απώλεια σε ιδρώτα μετά από μια δραστηριότητα και ο στόχος σας θα προσαρμόζεται αντιστοίχως.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Δείτε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στο ύπνο και στις δραστηριότητες αναπνοής και γιόγκα.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατή συσκευή.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία με την λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay5 μέσα από τους συνεργαζόμενους παρόχους.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν αισθάνεστε ανασφάλεια ή το ρολόι σας αισθανθεί ότι συνέβη κάποιο γεγονός, οι λειτουργίες βοήθειας και ανίχνευσης συμβάντος6 θα στείλουν την τοποθεσία σας σε μια επαφή εκτάκτου ανάγκης.

   

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ7

   

 

 

1Προϋποθέτει συνεχή χρήση για όλη την περίοδο σε συνθήκες 50,000 lux

2Ολοήμερη χρήση, 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες φωτισμού 50,000 lux

3Δείτε Ακρίβεια μετρήσεων καταγραφής δραστηριοτήτων και φυσικής κατάστασης

4Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για την χρήση σε διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το παλμικό οξύμετρο δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

5Δείτε πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και τις συνεργαζόμενες τράπεζες

6Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμβατό smartphone. Για τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς των λειτουργιών ασφάλειας και εντοπισμού δείτε Garmin.com/safety

7Όταν γίνει αντιστοίχιση με υπολογιστή ή συμβατό smartphone που διαθέτει την εφαρμογή Connect IQ

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

POWER GLASS™

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ Ή ΤΙΤΑΝΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ DLC

ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT™ 

ΝΑΙ (26ΧΙΛ.)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑΥΛΟΝ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

51 X 51 X 14.9 ΧΙΛ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ:
ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ: 127-210 ΧΙΛ
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ: 135-213 ΧΙΛ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΟΥΡΑΚΙ: 110-220 ΧΙΛ.
ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ: 135-213 ΧΙΛ.
ΜΠΡΑΣΕΛΕ: 135-225 ΧΙΛ.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

1.4″ (35.56 ΧΙΛ.) ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

280 X 280 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, MIP

ΒΑΡΟΣ

ΑΤΣΑΛΙ: 72 ΓΡ. (ΜΟΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: 66 ΓΡ.)
ΤΙΤΑΝΙΟ: 58 ΓΡ. (ΜΟΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: 52 ΓΡ.)

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 50 ΗΜΕΡΕΣ/65 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ *
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ BATTERY SAVER: ΜΕΧΡΙ 130 ΗΜΕΡΕΣ/1 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ *
GPS: ΜΕΧΡΙ 70 ΩΡΕΣ/80 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ **
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MAX BATTERY ΜΕ GPS: ΜΕΧΡΙ 200 ΩΡΕΣ/300 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ **
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΜΙΣΗΣ ΜΕ GPS: ΜΕΧΡΙ 65 ΗΜΕΡΕΣ/95 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ*

*ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ 3 ΩΡΕΣ/ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 50,000 LUX
** ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 50,000 LUX

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

10 ATM

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

64 MB

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΝΗΜΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

ΝΑΙ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΝΑΙ (ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

ΝΑΙ

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ (ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE™ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΝΑΙ (ΜΕ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ)

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®, ANT+®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ- ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID™

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΜΕ GARMIN CONNECT™ MOBILE

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

ΝΑΙ

INCIDENT DETECTION DURING SELECT ACTIVITIES

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΟ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΡΟΦΩΝ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

% ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΠ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

HRV STRESS TEST (ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΑΣ. Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 100. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2 (ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  MULTISPORT

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  MULTISPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ GARMIN LIVE

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ STRAVA LIVE

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΥΘΜΟΥ PACEPRO™

ΝΑΙ (ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ)

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΓΚΟΛΦ

ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ 42,000 ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ GREEN

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ LAYUPS/DOGLEGS

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

ΑΥΤΟΜΑΤΟ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, PUTTS ΑΝΑ ΓΥΡΟ, ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ GREEN)

ΝΑΙ

GARMIN AUTOSHOT™

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ GREEN ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ PLAYSLIKE

ΝΑΙ

HANDICAP SCORING

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ TRUSWING™

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΥΡΟΥ /ΟΔΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, BOULDERING, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ, MOUNTAIN BIKE, ΣΚΙ,SNOWBOARD, XC SKI, SUP, ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ, ΚΑΓΙΑΚ, ΣΕΡΦ, JUMPMASTER, ΤΑΚΤΙΚΟ, ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ CLIMBPRO™

ΝΑΙ (ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ)

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ (ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ WITH BASECAMP™

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS

ΝΑΙ

ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΝΑΙ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ/ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

NAI (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

NAI (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

NAI (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO™

ΝΑΙ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΠΑΛΙΡΡΟΙΡΕΣ

NAI (ΜΕ CONNECT IQ™)

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

MTB GRIT & FLOW

ΝΑΙ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, MOUNTAIN BIKE, ΤΡΙΑΘΛΟ

ΓΥΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ/ΡΟΠΗ ΓΥΡΟΥ(ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΙΣΧΥΟΣ (FTP)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ  VECTOR™ (ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ VECTOR

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA VISION™ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ (ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ (ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ANT+® ΚΑΙ BLUETOOTH®)

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΤΡΕΞΙΜΟ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILL (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

"REPEAT ON" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

PACING ALERTS (POOL SWIM ONLY)

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΙ

ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (WITH HRM-TRI™ ΚΑΙ HRM-SWIM™)

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ TOE-TO-TOE™

NAI (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ CONNECT IQ™)

  • Enduro™
  • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης