Garmin Greece | Fusion® XS-SL10SPGW 10" XS Series Subwoofer LED Sports Grey & White

Marine | Ψυχαγωγία & Ήχος FUSION |

Fusion® XS-SL10SPGW 10" XS Series Subwoofer LED Sports Grey & White

Part Number: GA-010-02198-20

Συνεχίζοντας να είναι το σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στο σκάφος, η νέα σειρά subwoofer της Fusion, XS διαθέτει την χαρακτηριστική ποιότητα ήχου, βελτιωμένη ναυτική αισθητική και φωτισμό LED σε ένα μεσαίο επίπεδο τιμών. Βελτιστοποιημένα για χρήση στο θαλάσσιο περιβάλλον και κατασκευασμένα για απόδοση, η σειρά subwoofer XS έχει σχεδιαστεί για να παράγει σταθερό, υψηλής ποιότητας ήχο χαμηλών συχνοτήτων σε όλα τα επίπεδα έντασης, όλες τις εποχές.

249.00 €

Χωρίς ΦΠΑ - 200.81 €

Προσθέστε άλλη διάσταση στο σκάφος σας με ποιοτικά μπάσα

Συνεχίζοντας να είναι το σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στο σκάφος, η νέα σειρά subwoofer της Fusion, XS διαθέτει την χαρακτηριστική ποιότητα ήχου, βελτιωμένη ναυτική αισθητική και φωτισμό LED σε ένα μεσαίο επίπεδο τιμών. Βελτιστοποιημένα για χρήση στο θαλάσσιο περιβάλλον και κατασκευασμένα για απόδοση, η σειρά subwoofer XS έχει σχεδιαστεί για να παράγει σταθερό, υψηλής ποιότητας ήχο χαμηλών συχνοτήτων σε όλα τα επίπεδα έντασης, όλες τις εποχές.

Δώστε χρώμα στη μουσική εμπειρία σας στο σκάφος με φωτισμό LED διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Ο πρωτοποριακός, ημιδιαφανής κώνος στη σειρά Sports παράγει φωτεινό, ομοιόμορφο φωτισμό LED σε οποιοδήποτε χρώμα επιλέξετε, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί με το ασύρματο τηλεχειριστήριο MS-RGBRC (πωλείται ξεχωριστά).

Με την ανθεκτικότητα IP65, πιστοποίηση True-Marine™ και εγγύηση 3 ετών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το subwoofer της σειράς XS είναι σχεδιασμένο να αντέχει στο σκάφος σας.

Λειτουργίες:

Ευέλικτος σχεδιασμός: Με πολλαπλές επιλογές για να ενσωματώσετε το subwoofer σας στο ηχοσύστημα σας, μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις για να ταιριάζει στις δικές σας ηχητικές απαιτήσεις. Συνδέστε το subwoofer κλασικά μέσα από έναν ενισχυτή ή δημιουργείστε μια 2.1 ζώνη ήχου συνδέοντας το subwoofer σας και 2 ηχεία απευθείας σε ένα συμβατό στέρεο Fusion με DSP, όπως της σειράς Apollo, χωρίς να απαιτείται εξωτερικός ενισχυτής.

Πρωτοποριακός φωτιζόμενος κώνος RGB: Βελτιώστε τη μουσική εμπειρία σας στο σκάφος με φωτισμό LED σε ποικιλία χρωμάτων. Ο πρωτοποριακός, ημιδιαφανής κώνος διαχέει ένα φωτεινό, ομοιόμορφο φωτισμό LED που δίνει το ρυθμό στο σκάφος.

Ποιοτική αναπαραγωγή ήχου: Απολαύστε ποιοτικό ήχο χαμηλών συχνοτήτων σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης.

Σχεδιασμός και κατασκευή με την τεχνολογία True-Marine™: Δοκιμασμένη εκτενώς για απόδοση στις συνθήκες της θάλασσας, η σειρά XS έχει ανθεκτικότητα IP65, καθώς και πιστοποίηση True-Marine™.

Παρέχονται δύο εναλλακτικές σχάρες: Επιλέξτε το φινίρισμα που ταιριάζει στο σκάφος σας, με τις σχάρες Sports Grey και Sports White να περιλαμβάνονται στο κουτί.

Σχεδιασμένα σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO12216: Δοκιμασμένα σε διεθνή πρότυπα αντοχής στην πίεση και υδατοστεγανότητα, η σειρά XS είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Ευέλικτος σχεδιασμός

Σχεδιασμένη για να προσθέτει χαμηλές συχνότητες στο ηχοσύστημα σας, η σειρά subwoofer XS διαθέτει ευελιξία στις επιλογές σύνδεσης και σας δίνει διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης στο ηχοσύστημα σας. Αυτό απλοποιεί την εγκατάσταση, μειώνει το κόστος του συστήματος και είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε μπάσα.

Συνδέστε το subwoofer σας κλασικά στο σύστημα σας μέσω ενός ενισχυτή ή εναλλακτικά δημιουργείστε μια ζώνη ήχου 2.1 συνδέοντας δυο ηχεία και ένα subwoofer απευθείας σε ένα πολυζωνικό στέρεο Fusion με DSP, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εξωτερικό ενισχυτή. Απλά συνδέστε ένα ζευγάρι ηχείων στην ζώνη 1 και το subwoofer της σειράς XS στους συνδέσμους του δεξιού και του αριστερού ηχείου της ζώνης 2, έπειτα επιλέξτε το προφίλ DSP για την ρύθμιση.

Πρωτοποριακός ημιδιαφανής φωτιζόμενος κώνος

Βελτιώστε την εμπειρία της ηχητικής διασκέδασης στο νερό με εξαιρετική ακουστική που συνοδεύεται με εκπληκτικό φωτισμό LED. Διαθέτοντας έναν πρωτοποριακό ημιδιαφανή κώνο, τα subwoofer της σειράς XS σε σπορ στυλ σας δίνουν δυνατό φωτισμό LED σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντας σας να διαλέξετε όποιο χρώμα ταιριάζει με την διάθεση σας, να ρυθμίσετε την απόχρωση ή να συμπληρώσετε την μουσική σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το χρώμα καθορίζεται από την καλωδίωση στην εγκατάσταση. Το ασύρματο τηλεχειριστήριο MS-RGBRC (πωλείται χωριστά) απαιτείται για να ελέγξετε πλήρως τον φωτισμό του ηχείου.

Πλήρης έλεγχος του φωτισμού

Το ασύρματο τηλεχειριστήριο MS-RGBRC (πωλείται χωριστά) σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του φωτισμού του subwoofer σας Fusion XS. Από την άνεση σας οπουδήποτε στο σκάφος, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και την λειτουργία με τα εύκολα στην χρήση κουμπιά, μέσα σε εύρος 10 μέτρων από την μονάδα ελέγχου φωτισμού του ηχείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ασύρματο τηλεχειριστήριο μπορεί να ελέγξει μέχρι και 3 ζώνες φωτισμού. Για έλεγχο περισσοτέρων ζωνών, θα πρέπει να αγοράστε επιπλέον τηλεχειριστήριο MS-RGBRC.

Αδιαβροχοποίηση IP65

Κατάλληλα για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικό όσο σε εξωτερικό χώρο, τα subwoofer της σειράς XS έχουν πιστοποίηση IP65 για προστασία από το νερό και την σκόνη στο μπροστινό μέρος τους, όταν τοποθετηθούν σωστά, ενώ συμμορφώνονται με τα πρότυπα της βιομηχανίας για προστασία από το αλάτι και την ακτινοβολία UV.

Πρότυπο True-Marine™

Ως προϊόν True-Marine  η σειρά subwoofer XS είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για το απαιτητικό ναυτικό περιβάλλον. Μόλις ένα προϊόν περάσει την σκληρή δοκιμασία του περιβάλλοντος και περάσει από την αυστηρή διαδικασία έγκρισης True-Marine, παίρνει τα διαπιστευτήρια και την εγγύηση 3 χρόνων για τον καταναλωτή.

Δυο επιλογές σχάρας

Τα ηχεία διαθέτουν τόσο την επιλογή της λευκής σχάρας όσο και της μαύρης στη συσκευασία τους, επιτρέποντας σας να επιλέξετε το τελείωμα που επιθυμείτε και που ταιριάζεις το σκάφος σας χωρίς να χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον αγορά σχάρας.

Σχεδιασμένα σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO12216:

Η σειρά XS έχει περάσει αυστηρούς ελέγχους για την πίεση και την υδατοστεγανότητα σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO12216 (D1.1 για τις περιοχές II, III και IV). Αυτό είναι κριτικής σημασίας καθώς διασφαλίζει στους κατασκευαστές σκαφών και στους καταναλωτές ότι εγκαθιστούν ηχεία ασφαλή για την χρήση που προορίζονται. Με την επίτευξη της συμμόρφωσης στο ISO12216 επιτυγχάνεται η αναγνώριση της υψηλής ποιότητας σχεδιασμού και κατασκευής του προϊόντος.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΧΕΙΟΥ

10"

ΙΣΧΥΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

600 Watts

ΙΣΧΥΣ RMS

120 Watts

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ (1W/1M)

87dB

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

30 Hz - 2 kHz

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

4 ohms

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ (RMS)

40 - 300 W/Ch

ΥΛΙΚΟ ΚΩΝΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΟΛΥΠΡΟΛΥΛΕΝΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΣΤΟΥΚ

ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

223 ΧΙΛ.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

113 ΧΙΛ.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (ΣΤΕΓΑΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

40 ΛΙΤΡΑ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0 to 50°C

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

-20 to 70°C

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

IP65

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ SUBWOOFER: ΜΗΚΟΣ x ΥΨΟΣ x ΒΑΘΟΣ

Ø 274mm x 142mm

ΕΓΓΥΗΣΗ

3 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ THIELE

 

Qms

5.54

Qes

1.05

Qts

0.88

Vas

44.4

Fs

38

  • Μονό Subwoofer
  • Σχεδιάγραμμα και οδηγίες
  • Οδηγίες χρήσης