Garmin Greece | GPSMAP® 276Cx

Outdoor | Marine | Συσκευές πλοήγησης χειρός | Συσκευές Xειρός & Wearables |

GPSMAP® 276Cx

Part Number: GA-010-01607-SA

Εάν θέλετε να έχετε την εμπειρία πλοήγησης της Garmin στα καλυτέρα της, το GPSMAP 276Cx είναι ιδανικό για εσάς. Αυτός ο πλοηγός παρέχει ακριβής πλοήγηση εκτός δρόμου ή στο νερό όπου και αν τον πάτε.

789.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 673.09 €

Ο θρυλικός πλοηγός για όλα τα εδάφη επέστρεψε

  • Ανεπτυγμένο με βάση το πολυχρηστικό GPSMAP 276C, διαθέτει την ίδια μεγάλη προσαρμοστικότητα.
  • Διαθέτει περισσότερους αισθητήρες  - με GPS+GLONASS, αλτίμετρο και πυξίδα 3D
  • Μεγάλη οθόνη, ευανάγνωστη στον ήλιο 5 ιντσών WVGA.
  • Προαιρετική εξελιγμένη πλοήγηση, λειτουργία οδήγησης, φωνητική καθοδήγηση TTS κτλ.
  • Πλήρως συνδεδεμένο με Bluetooth®, ANT+® και WiFi® για να μένετε σε επαφή
  • Προφορτωμένος χάρτης Ευρώπης και ένας χρόνος δωρεάν δοορυφορική συνδρομή στο BirdsEye.
  • Περισσότερες επιλογές χαρτογράφησης

Εάν θέλετε να έχετε την εμπειρία πλοήγησης της Garmin στα καλυτέρα της, το GPSMAP 276Cx είναι ιδανικό για εσάς. Αυτός ο πλοηγός παρέχει ακριβής πλοήγηση εκτός δρόμου ή στο νερό όπου και αν τον πάτε. Το νέο GPSMAP 276Cx προσθέτει ένα εύρος κορυφαίων λειτουργιών πλοήγησης χωρίς να περιορίζει την αυθεντική εμπειρία του 276. Με μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, βελτιωμένους αισθητήρες όπως GPS+GLONASS, βαρομετρικό αλτίμετρο, πυξίδα 3 αξόνων, με πλήρεις λειτουργίες ναυτικές και εξωτερικών χώρων και χαρτογράφηση υποστηρίζουν το νέο GPSMAP 276Cx ως δυνατό διάδοχο αυτής της θρυλικής σειράς προϊόντων.

Η πραγματική Εμπειρία 276

Το νέο GPSMAP 276Cx έχει δημιουργηθεί βάση το θρυλικό GPSMAP 276C, το οποίο ήταν γνωστό ως ο πιο πολυχρηστικός και δυνατός πλοηγός εξωτερικού χώρου που έφτιαξε ποτέ η Garmin. Για να σας εγγυηθεί την πραγματική εμπειρία του 276 η Garmin κράτησε την διεπαφή ίδια, ακόμα και το πληκτρολόγιο είναι το ίδιο με του προκατόχου του. Οι λάτρεις του 276 θα εκτιμήσουν τον μεγάλο βαθμό εξατομίκευσης που έχουν με τον νέο τους πλοηγό και θα εκπλαγούν με όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν προστεθεί στο κλασικό 276.

Βελτιωμένοι αισθητήρες

Το GPSMAP 276Cx διαθέτει ανανεωμένη τεχνολογία αισθητήρων. Η συσκευή διαθέτει τοποθεσία με GPS και GLONASS για καλύτερη απόδοση σε απαιτητικό περιβάλλον. Για καλύτερο δορυφορικό εντοπισμό μέσα σε οχήματα, μπορείτε να προσθέσετε μια εξωτερική κεραία (πωλείται χωριστά) στον ενσωματωμένο σύνδεσμο MCX. Για να βελτιώσει την επίγνωση της κατάστασης τώρα διαθέτει και βαρομετρικό αλτίμετρο για να γνωρίζεται το υψόμετρο και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων για να σας δίνει την σωστή θέση σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και όταν είστε ακίνητοι.

Βελτιωμένη διεπαφή χρήστη

Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι βέλτιστη αναγνωσιμότητα κατά την πλοήγηση, γι’ αυτό δημιουργήσαμε το νέο GPSMAP 276Cx με μια μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη 5 ιντσών με πλούσια χρώματα για καλύτερη χαρτογράφηση. Λόγω της μεγάλης γωνίας θέασης μπορεί να είναι ορατή από διάφορες θέσεις. Ακόμα και αν είναι τοποθετημένος στο πιλοτήριο, η καθαρή ορατότητα και η διεπαφή με πλήκτρα σας επιτρέπουν ασφαλή χρήση ακόμα και σε περιβάλλον με αναταράξεις, όπως ένα σκάφος ή ένα όχημα εκτός δρόμου.

Ανθεκτικός σχεδιασμός

Κατασκευασμένο στα υψηλά πρότυπα της Garmin αυτή η συσκευή αποδίδει κάτω σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι πολύ ανθεκτικό και διαθέτει αδιαβροχοποίηση ΙΡΧ71 χάρη σε ένα λεπτομερώς δοκιμασμένο σύστημα βάσεων. Με εμπειρία πάνω από 4 χρόνια δουλειάς με το Montana® μπορούμε να σας δώσουμε σταθερές βάσεις για να τις τοποθετήσετε σχεδόν σε όλα τα οχήματα ή σκάφη που κυκλοφορούν. Για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κάναμε αυτή την συσκευή ευέλικτη στη φόρτιση της - μπορείτε να την τοποθετήσετε στην παροχή ρεύματος του οχήματος σας ή του σκάφους σας ή να χρησιμοποιήσετε το πακέτο φόρτισης NiNH (με μέχρι 17 ώρες αυτονομίας) ή 3 προαιρετικές μπαταρίες ΑΑ (μέχρι 9 ώρες αυτονομίας).

Περισσότερη χαρτογράφηση σε περισσότερη μνήμη

Για όπου θέλετε να πάτε το GPSMAP 276Cx έχει έναν συμβατό χάρτη για να σας καθοδηγήσει. Διαθέτει εσωτερική μνήμη 8 GB προφορτωμένη με παγκόσμιο βασικό χάρτη, Ευρωπαϊκό χάρτη Recreational και περιλαμβάνει έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή στη δορυφορική απεικόνιση BirdsEye. Υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία προαιρετικών χαρτών όπως ναυτικούς, τοπογραφικούς, City Navigator® NT, Garmin Custom Maps και BirdsEye Select. Η θύρα microSD σας επιτρέπει να επεκτείνετε την μνήμη και να φορτώσετε περισσότερους χάρτες.

Περισσότερη Πλοήγηση

Μαζί με τον κατάλληλο χάρτη το GPSMAP 276Cx προσφέρει επιπρόσθετες λειτουργίες πλοήγησης όπως το γνωστό Drive-mode για πλοήγηση στους δρόμους ή την δρομολόγηση Curvy Road για αναβάτες μηχανών, που τονίζει μικρότερους και πιο διασκεδαστικούς δρόμους για να διασχίσετε. Σε συνδυασμό με τους τοπογραφικούς χάρτες η συσκευή μπορεί να επιλέξει από έναν αριθμό επιλογών δρομολόγησης την κατάλληλη διαδρομή για κάθε δραστηριότητα ή όχημα. Και για αυτούς που προτιμάνε την πλοήγηση σε μονοπάτια το νέο 276 Cx σας παρέχει αυτή την επιλογή

Βελτιωμένες λειτουργίες διασύνδεσης

Το νέο GPSMAP 276Cx διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες διασύνδεσης. Μπορείτε να συνδέσετε το GPSMAP 276Cx με Bluetooth με ακουστικά για να έχετε πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες στο κράνος σας. Ή μόλις συνδεθεί με ένα smartphone2 μπορείτε να έχετε την λειτουργία Active Weather3 που σας παρέχει δελτία καιρού και εικόνες ραντάρ καιρού στην οθόνη του χάρτη σας, έξυπνες ειδοποιήσεις όπως email, SMS ή ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα ή την λειτουργία LiveTrack που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την ακριβή τοποθεσία σας με τους φίλους και την οικογένεια σας. Η συσκευή μπορεί επίσης να συνδεθεί ασύρματα με εξωτερικούς αισθητήρες μέσω ANT+ , όπως το tempe για πληροφορίες θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

1Δείτε αδιαβροχοποίηση
2Όταν γίνει αντιστοίχιση με συμαβτό smartphone
3Η υπηρεσία Active Weather είναι διαθέσιμη σε Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο. Ελβετία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία, Αυστρία και Σλοβενία με μερική κάλυψη στην Βόρεια Ιταλία.

Η λέξη Bluetooth και τα λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc. Το Wi-Fi® είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Wi-Fi Alliance.

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

19.05 X 9.40 X 4.32 ΕΚ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

5.0" (127.0 ΧΙΛ.) ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

800 X 480 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ, ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ WVGA

ΒΑΡΟΣ

450 ΓΡ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ; 415 ΓΡ. ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ AA (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ)

ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΘΙΟΥ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ) Ή 2 AA ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ); ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ NIMH Ή ΛΙΘΙΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 16 ΩΡΕΣ (ΛΙΘΙΟΥ)
ΜΕΧΡΙ 8 ΩΡΕΣ (ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ AA)

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

IPX7

ΔΕΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΙΕΠΑΦΗ

ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ MINI USB ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ NMEA 0183

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

8 GB (6 GB ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ)

 

ΧΑΡΤΕΣ & ΜΝΗΜΗ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΝΑΙ (CITY NAVIGATOR®)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)

ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΗ

15000

BIRDSEYE

250 ΕΙΚΟΝΕΣ BIRDSEYE

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΕΣ, ΟΧΘΕΣ ΛΙΜΝΩΝ/ΠΟΤΑΜΩΝ, ΥΓΡΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ)

ΝΑΙ (ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΠΛΟΗΓΟ ΠΟΛΗΣ)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΗΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΠΑΡΚΑ, ΚΑΜΠΙΝΓΚ, ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΚΝΙΚ)

ΝΑΙ (ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΠΛΟΗΓΟ ΠΟΛΗΣ)

ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ.

ΝΑΙ (ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΠΛΟΗΓΟ ΠΟΛΗΣ)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΝΑΙ (32 GB MAX MICROSD™ CARD)

ΣΗΜΕΙΑ/ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

10,000

ΙΧΝΗ

250

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΙΧΝΟΥΣ

20000 POINTS, 250 ΑΠΟΘΗΚΕΜΕΝΑ ΙΧΝΗ

ΠΟΡΕΙΕΣ

250, 250 ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ; 50 ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ (3 ΑΞΟΝΩΝ)

ΠΥΞΙΔΑ GPS (ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΣΤΕ)

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

VIRB® REMOTE

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΜΕ  GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

ACTIVE WEATHER 

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ BASECAMP™

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ/ΚΥΝΗΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ

GEOCACHING

ΝΑΙ (GEOCACHE LIVE)

ΣΥΜΝΑΤΟ ΜΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ (500 ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΗ)

PICTURE VIEWER

ΝΑΙ

 

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ (Wi-Fi®, BLUETOOTH®, ANT+®)