Garmin Greece | Garmin Drive™ 61 με Auto Drive Hellas

Automotive | Αυτοκίνητα |

Garmin Drive™ 61 με Auto Drive Hellas

Part Number: GA-010-01679-AD

Οπουδήποτε και να πηγαίνετε θα έχετε ένα ομαλότερο ταξίδι με το Garmin Drive. Αυτός ο πλοηγός με GPS περιλαμβάνει ειδοποιήσεις οδηγού για να βοηθήσει στην επαύξηση της επίγνωσης των καταστάσεων. Το μέλλον είναι στην συσκευή σας Garmin. Απλά κοιτάξτε μπροστά και οδηγείστε.

159.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 129.02 €

Πλοηγός GPS με ειδοποιήσεις οδηγού

  • Εύκολος στην χρήση πλοηγός με GPS με φωτεινή οθόνη διπλού προσανατολισμού 5 ιντσών.
  • Ειδοποιήσεις οδηγού για επικίνδυνες στροφές, αλλαγή ορίου ταχύτητας, σιδηροδρομικές διαβάσεις και άλλα.

 

Οπουδήποτε και να πηγαίνετε θα έχετε ένα ομαλότερο ταξίδι με το Garmin Drive. Αυτός ο πλοηγός με GPS περιλαμβάνει ειδοποιήσεις οδηγού για να βοηθήσει στην επαύξηση της επίγνωσης των καταστάσεων. Το μέλλον είναι στην συσκευή σας Garmin. Απλά κοιτάξτε μπροστά και οδηγείστε.

Ειδοποιήσεις οδηγού: μάθετε το περιβάλλον σας

Για ασφαλέστερη οδήγηση και επαύξηση της οδηγικής επίγνωσης καταστάσεων το Garmin Drive σας παρέχει ειδοποιήσεις οδηγού για απότομες στροφές, αλλαγές ταχύτητας, σιδηροδρομικές διαβάσεις και άλλα. Επιπλέον, ο πλοηγός θα σας ειδοποιήσει όταν οδηγείτε σε λάθος κατεύθυνση σε μονόδρομο και για κοντινές σχολικές ζώνες. 

Φιλική καθοδήγηση με Garmin Real Directions

Επαναπροσδιορίστε τις φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή με το Garmin Real Directions™. Οι ευκολονόητες οδηγίες χρησιμοποιούν αναγνωρίσιμα σημεία όπως κτίρια και φανάρια σε συνδυασμό με την προσφώνηση των ονομάτων των οδών, σαν να σας καθοδηγεί ο καλύτερος φίλος σας από την θέση του συνοδηγού. Δεν χρειάζεται να μισοκλείνετε τα μάτια σας για να δείτε μακρινές πινακίδες. Απλά ακούστε τι σας λένε οι οδηγίες Garmin Real Directions «στρίψτε αριστερά μετά το βενζινάδικο» ή στρίψτε δεξιά μετά το κόκκινο κτίριο». Η ακολούθηση οδηγιών ποτέ δεν ήταν ευκολότερη.

Βρείτε ακριβώς που θέλετε να πάτε

Η λειτουργία Direct Access απλοποιεί την πλοήγηση σε δύσκολους προορισμούς όπως αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, με την εύρεση ενός μέρους μέσα σε μια ευρύτερη περιοχή. Σας βοηθάει ακόμα να πλοηγηθείτε σε χώρους στάθμευσης για να βρείτε την είσοδο πιο κοντά στον προορισμό σας.

Συμβατό με κάμερα οπισθοπορείας

Για ολοκληρωμένη λύση πλοήγησης, το Garmin Drive είναι συμβατό με την ασύρματη κάμερα οπισθοπορίας BC™ 30 (πωλείται χωριστά, συστήνεται η τοποθέτηση από επαγγελματία). Μόλις συνδεθεί, μπορείτε να βλέπετε με ευκολία οχήματα, πεζούς και άλλα εμπόδια, απευθείας στην οθόνη της  συσκευή σας Garmin Drive καθώς κινείστε με την όπισθεν.

AutoDrive Hellas

Ο Garmin AutoDrive Hellas είναι αναλυτικός οδικός χάρτης αποκλειστικά για συσκευές πλοήγησης Garmin. Ο ελληνικός χάρτης AutoDrive Hellas για τα GPS Garmin χρησιμοποιεί χαρτογραφικά στοιχεία της εταιρείας Geodata και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στον χώρο της πλοήγησης εντός και εκτός πόλης, καλύπτοντας 7500 ελληνικές πόλεις  με συνεχείς δωρεάν αναβαθμίσεις. Είναι ο μοναδικός χάρτης που συνδυάζει λεπτομερή κάλυψη πόλεων και οικισμών για όλη την Ελλάδα, με πληροφορίες για χωματόδρομους, κορυφές βουνών, παραλίες. Έχει 412.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα οδικού δικτύου και πάνω από 13.500 οικισμούς, 41.000 τοπωνύμια (πχ κορυφές βουνών, λιμάνια, όρμοι, κόλποι κ.α.) και όλο το υδατογραφικό δίκτυο (ποτάμια, λίμνες, πηγές). Επιπλέον έχει  χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος κατηγοριοποιημένα  σε κατηγορίες όπως αθλητισμός, αεροδρόμια, λιμάνια, πάρκα, πλατείες, ξενοδοχεία, παραλίες, υγεία και πολλά άλλα.

Διαχείριση συσκευής

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Express για να κρατήσετε τον πλοηγό σας ενημερωμένο. Το Garmin Express κάνει εύκολη την ενημέρωση χαρτών και λογισμικού. Η ποιότητα των δεδομένων του χάρτη μπορούν να κάνουν την διαφορά μεταξύ του να φτάσετε στον προορισμό σας ή να χαθείτε. Η υψηλή ποιότητα δεδομένων χαρτών HERE επιτρέπουν στην συσκευή σας Garmin να σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε περισσότερο, μειώνοντας τις καθυστερήσεις και τον χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο σας.

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

17 X 9.4 X 2.1 ΕΚ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

13.6 X 7.2 ΕΚ.; 6.1" ΔΙΑΓ. (15.4 ΕΚ.)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

800 X 480 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

WVGA ΕΓΧΡΩΜΗ TFT ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΟΠΙΣΘΟΦΩΤΙΣΜΟ

ΟΘΟΝΗ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΣ

241 ΓΡ.

ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΘΙΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 1 ΩΡΑ

 

ΧΑΡΤΕΣ & ΜΝΗΜΗ

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΝΑΙ

ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

MICROSD™ CARD (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

8 GB

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

ΝΑΙ (BC™ 30)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ GARMIN REAL DIRECTIONS™ 

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ /ΔΡΟΜΟΥΣ

ΝΑΙ

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΛΩΡΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ

ΝΑΙ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟTEΡΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΝΑΙ

 

  • Garmin Drive
  • Βάση αυτοκινήτου με βεντούζα
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Οδηγίες χρήσης