Garmin Greece | vívofit® jr. 3 Blue Stars

Wearables | All Wearables & Smartwatches | Παιδικά |

vívofit® jr. 3 Blue Stars

Part Number: GA-010-02441-02

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες των παιδιών σας ξεκλειδώνουν εκπαιδευτικές εφαρμογές περιπέτειας1 σε όλο τον κόσμο.

89.99 € 69.99 €

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες των παιδιών σας ξεκλειδώνουν εκπαιδευτικές εφαρμογές περιπέτειας1 σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το ανθεκτικό fitness tracker είναι φιλικό στην κολύμβηση και τέλειο για τις περιπέτειες του παιδιού σας σε όλο τον κόσμο.

Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας το φορτιστή. Η μπαταρία που αντικαθίσταται εύκολα διαρκεί μέχρι 1 χρόνο.

Το παιδί σας θα είναι έτοιμο για κάθε περίσταση με έγχρωμη οθόνη και πολλαπλές επιλογές εμφάνισης ώρας.

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή1 για να διαχειριστούν τις δουλειές του σπιτιού και να δώσουν ανταμοιβές στον μικρό τους ταξιδιώτη του κόσμου.

Ποια νέα μέρη θα εξερευνήσει το παιδί σας; Ο χρόνος παιχνιδιού ξεκλειδώνει εκπαιδευτικές περιπέτειες, παιχνίδια και εικονίδια.

Όπου και να βρίσκεται το παιδί σας, καταγράψτε βήματα, ύπνο και καθημερινή δραστηριότητα2.

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Με εσάς συνταξιδιώτη, το παιδί σας θα ξεδιπλώσει εκπαιδευτικές περιπέτειες, θα μάθει για διάσημα αξιοθέατα και θα λύσει μυστήρια καθώς εξερευνά τον κόσμο από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι το όρος Έβερεστ.

ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όχι μόνο ξεκλειδώνουν περιπέτειες, αλλά όσο περισσότερα λεπτά δραστηριότητας καταγράφουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν για να απαντάνε σε κουίζ, να μαθαίνουν ασκήσεις γυμναστικής και να παίζουν παιχνίδια.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Όταν επιτυγχάνεται ο ημερήσιος στόχος δραστηριότητας ανταμείβει τα παιδά σας με χρωματιστούς κρυστάλλους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κρυστάλλους για να αποκαλύψουν εικόνες στο σημειωματάριο τους που κρατάνε τις αναμνήσεις από τις περιπέτειες τους.

ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με καθοδήγηση από τους συνταξιδιώτες του, το παιδί σας θα μάθει βασικές κινήσεις ασκήσεων από κάρτες προπόνησης όπως τα αλματάκια, τον σκύλο που κοιτάει κάτω, τις ορειβατικές ασκήσεις και άλλα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Νέες χρονομετρημένες δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τα βήματα τους και την εκτιμώμενη απόσταση κατά το παιχνίδι στο πάρκο, την προπόνηση του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Δείτε τις αποθηκευμένες δραστηριότητες αργότερα στην εφαρμογή Garmin Jr.™1.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

Ακόμα και στο έντονο φως του ήλιου, τα παιδιά θα μπορούν να δουν τα πάντα στην έγχρωμη οθόνη. Μπορείτε να τα βοηθήσετε να εξατομικεύσουν το ρολόι με διασκεδαστικές εμφανίσεις ώρας.

WIDGET ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Δεν είναι ποτέ κακό να είστε προετοιμασμένοι. Εισάγετε την επαφή εκτατού ανάγκης για το παιδί σας στο ICE widget, ώστε να μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτή εάν χρειαστεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με την εφαρμογή Garmin Jr, οι γονείς μπορούν να δουν δεδομένα για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες, τον ύπνο, τις δουλειές του σπιτιού και πολλά άλλα αφού συγχρονίσουν με συμβατές συσκευές.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Αναθέστε καθήκοντα και δουλειές του σπιτιού από την εφαρμογή1 και ορίστε την ανταμοιβή σε εικονικά νομίσματα. Αυτά τα νομίσματα στην εφαρμογή μπορούν να εξαργυρωθούν από τα παιδιά σας με συμφωνημένες ανταμοιβές.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ

Όταν αναθέτετε δουλειές και ειδοποιήσεις προγράμματος, το fitness tracker του παιδιού σας τα ενημερώνει με ένα εικονίδιο που δείχνει τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να ρυθμιστούν να επαναλαμβάνονται εβδομαδιαία ή και καθημερινά.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

Με τις αναμετρήσεις βημάτων Toe-to-Toe™ τα παιδιά μπορούν να συγχρονιστούν με τους φίλους τους που βρίσκονται κοντά και να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένους διαγωνισμούς βημάτων. Οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν στην διασκέδαση επίσης, με την εφαρμογή Toe-to-Toe και ένα συμβατό ρολόι Garmin.

ΜΕΝΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΜΑΖΙ

Συνδεθείτε με τους φίλους του παιδιού σας στην εφαρμογή Garmin Connect™ και συνδεθείτε με άλλες οικογένειες στην εφαρμογή Garmin Jr.1. Αλληλοεπιδράστε μαζί τους και διαγωνιστείτε σε εβδομαδιαίες οικογενειακές αναμετρήσεις βημάτων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ενεργοποιήστε την λειτουργία παιδιού στην εφαρμογή Garmin Jr1 για να έχει το παιδί σας περιορισμένη πρόσβαση για να παρακολουθεί και να ελέγχει τις δικές τους μικροδουλειές. Μπορούν ακόμα να δουν την τελευταία τους αποστολή στην εφαρμογή.

 

1 Απαιτείται η εφαρμογή Garmin Jr. να είναι φορτωμένη στο συμβατό smartphone του γονέα και να είναι αντιστοιχισμένο με το vívofit jr. 3

Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας

Η συσκευή τηλεφώνου δεν περιλαμβάνεται.

© Disney

© 2020 MARVEL

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ 130-175 ΧΙΛ. (ΗΛΙΚΙΑ 4+).
ΣΥΜΒΑΤΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ VIVOFIT JR. 3

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

14.11 X 14.11 ΧΙΛ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

112 X 112 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, 64-ΧΡΩΜΑΤΩΝ MIP

ΒΑΡΟΣ

25 ΓΡ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 1 ΧΡΟΝΟ (1 X CR2025 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ)

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

7 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, 14 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID™

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΘΗΚΕ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΝΑΙ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ (ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ)

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (2, 5, 10, 15, 20 ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ)

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΝΕΩΝ ΕΙΚΟΝΙΔΙΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ (I.C.E.)

ΝΑΙ

  • vivofit jr. 3
  • Προσαρμοζόμενο λουράκι
  • Οδηγίες χρήσης