Garmin Greece | Forerunner® 745 Magma Red

Wearables | Fitness | Sports & Fitness | Outdoor | Τρέξιμο | Multisport | Κολύμβηση | Forerunner 745 | Garmin Pay |

Forerunner® 745 Magma Red

Part Number: GA-010-02445-12

Αυτό το ρολόι τρεξίματος με GPS είναι κατασκευασμένο για δρομείς και τριαθλητές όπως εσείς, που χρειάζονται λεπτομερή στατιστικά προπόνησης και ασκήσεις στη συσκευή συν τις λειτουργίες ενός smartwatch.

 

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕΚΟΡ

Αυτό το ρολόι τρεξίματος με GPS είναι κατασκευασμένο για δρομείς και τριαθλητές όπως εσείς, που χρειάζονται λεπτομερή στατιστικά προπόνησης και ασκήσεις στη συσκευή συν τις λειτουργίες ενός smartwatch.

Κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο, τρίαθλο- κάντε τα όλα με προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων.

Είστε φανατικοί των στατιστικών; Το ίδιο και αυτό το ρολόι επίσης. Λάβετε μέγιστη VO2, φορτίο προπόνησης και πολλά άλλα στις άκρες των δαχτύλων σας.

Λάβετε ημερήσιες προτάσεις άσκησης μόνο για εσάς, βασισμένες στις πρόσφατες προπονήσεις σας.

Η σωστή μουσική είναι απαραίτητη. Συγχρονίστε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στο ρολόι σας.

Οι ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™ σας επιτρέπουν να κάνετε αγορές με ένα άγγιγμα στον καρπό σας1.

Έχετε αρκετή ενέργεια για κάθε αγώνα. Μέχρι 6 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική.

 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Forerunner 745 είναι κατασκευασμένο να πηγαίνει όπου σας οδηγεί το άθλημα σας. Είναι κατασκευασμένο για να αποθηκεύει μέχρι 200 τρεξίματα, ποδηλατικές διαδρομές και μεγάλα διαστήματα κολύμβησης.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ

Άνετο στην προπόνηση, τον αγώνα και την καθημερινότητα, το Forerunner 745 είναι το μικρότερο μας και ελαφρύτερο smartwatch με πλήρεις λειτουργίες τρεξίματος και τριάθλου.

 

 


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψιν εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, θα έχετε καθημερινές προτάσεις τρεξίματος και ποδηλασίας βασισμένες στον τρέχον προπονητικό φορτίο και στην κατάσταση προπόνηση σας.

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Δείτε πως οι προπονήσεις σας επηρεάζουν το χτίσιμο της αντοχής σας, την ταχύτητα και την ισχύ με πληροφορίες για την αερόβια και αναερόβια επίδραση της προπόνησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μετά από κάθε άσκηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε θα είστε έτοιμοι για μια ακόμα σκληρή εξάσκηση. Ακόμα, προσμετρά την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, τρίαθλο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα, τρέξιμο σε στίβο και πολλά άλλα. Για αγώνες τριάθλου και προπονήσεις brick, αλλάξτε άθλημα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΜΕΓΙΣΤΗ VO2

Προπονηθείτε εξυπνότερα με την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου, έναν δείκτη του πόσο καλά μπορείτε να περιμένετε να αποδώσετε. Αυτή η μέτρηση λαμβάνει υπόψιν της ακόμα και τις αλλαγές στην απόδοση που θα μπορούσαν να προκληθούν από τη θερμοκρασία ή το υψόμετρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

Αυτό το εξειδικευμένο εργαλείο λαμβάνει υπόψιν του το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και το ιστορικό των προπονήσεων σας για να σας βοηθήσει να δουλέψετε προς τον αγωνιστικό σας στόχο και να δείτε την επίδραση της προπόνησης στον προβλεπόμενο χρόνο τερματισμού σας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ενώ τρέχετε, το Forerunner 745 αναλύει το ρυθμό, τους καρδιακούς παλμούς2 και την μεταβλητότητα τους για αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας δυνατότητας σας να αποδώσετε.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΤΟΣ

Αυτό το στατιστικό μετράει τον όγκο των ασκήσεων σας τις τελευταίες 7 ημέρες και τον συγκρίνει με το βέλτιστο εύρος για την φυσική σας κατάσταση και το πρόσφατο ιστορικό προπόνησης.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Αυτή η μέτρηση συνεκτιμά το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων και τους δείκτες απόδοσης για να σας ενημερώσει εάν προπονείστε παραγωγικά, αν είστε στην κορυφή ή υπερβάλλετε.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Συνδεθείτε σε ένα συμβατό βατόμετρο Garmin (πωλείται χωριστά) για να δουλέψετε προς μια πιο επαρκή προπόνηση με τη βοήθεια της δυναμικής ποδηλασίας, του FTP και εξελιγμένων μεθόδων προπόνησης.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Λάβετε εύκολα δεδομένα καρδιακών παλμών2, που περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών και άλλες λειτουργίες για να σας βοηθήσουν να πάρετε το καλύτερο από τις προπονήσεις σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Όταν χρησιμοποιείτε ένα συμβατό αξεσουάρ3, το Forerunner 745 καταγράφει σημαντικές μετρήσεις τρεξίματος όπως το ρυθμός των βημάτων, το μήκος του δρασκελισμού, τον χρόνο επαφής με το έδαφος και την εξισορρόπηση και άλλα.

MULTI-GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS and Galileo) για καταγραφή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα σε σχέση με το GPS μόνο του.

GARMIN COACH

Αυτά τα δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης διαθέτουν καθοδήγηση από έμπειρους προπονητές και προσαρμόζονται στους στόχους σας. Οι ασκήσεις συγχρονίζονται απευθείας στο ρολόι σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Δημιουργήστε διαδρομές στην εφαρμογή μας Garmin Connect™, ώστε να μη ξεμείνετε ποτέ από μέρη για να τρέξετε. Εναλλακτικά, σχεδιάστε μια διαδρομή σε μια άλλη πλατφόρμα όπως το Strava και το Komoot και αυτόματα συγχρονίστε τα στο Forerunner σας.

   

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ TRENDLINE

Χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμύρια δεδομένα χιλιομέτρων που δρομείς και ποδηλάτες έχουν ανεβάσει, το Garmin Connect μπορεί να βρει την καλύτερη διαδρομή – επιλέγοντας από δρόμους (και μονοπάτια) περισσότερο ταξιδεμένους.

   

 

 

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΡΟ

Αυτό το αισθητήριο στον καρπό σας5 καταγράφει τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα για να σας παρέχει μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς κοιμάστε ή πως προσαρμόζεστε σε διαφορετικά υψόμετρα.

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Καταγράψτε τα επίπεδα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε τους κατάλληλους χρόνους για δραστηριότητα και ξεκούραση.

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Η καταγραφή των λεπτομερειών του έμμηνου κύκλου σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την προπόνηση σας για να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό βελτίωσης και να οργανωθείτε για τους επόμενους αγώνες με βάση το που βρίσκεστε στον  κύκλο σας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ

Συγχρονίστε λίστες αναπαραγωγής από επιλεγμένες μουσικές υπηρεσίες streaming6 απευθείας στο ρολόι σας. Το Forerunner 745μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 500 τραγούδια.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε συστήματα συναλλαγών με την λύση ανέπαφων πληρωμών1 Garmin Pay μέσω των παρόχων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ

Όταν αντιστοιχίσετε το ρολόι σας με συμβατό smartphone θα λαμβάνετε emails, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις σε αυτό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν αισθάνεστε ανασφάλεια ή αν το ρολόι σας καταλάβει ότι έχει λάβει χώρα ένα συμβάν, οι λειτουργίες βοήθειας και ανίχνευσης συμβάντος7 αποστέλλουν την τοποθεσία σας στις επαφές σας εκτάκτου ανάγκης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ

Κατεβάστε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεομένων, εφαρμογές και widget από το Connect IQ8.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT

Ανεβάστε τις δραστηριότητες σας στην εφαρμογή Garmin Connect για να αλληλοεπιδράσετε με μια διαδικτυακή κοινότητα όπου άτομα μπορούν να συνδεθούν και να διαγωνιστούν, ακόμα και μοιραστούν τους θριάμβους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

   

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Έχετε μέχρι 1 εβδομάδα αυτονομίας μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 6 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία UltraTrac™ για να είστε σίγουροι ότι η μπαταρία θα διαρκέσει για τον μακρύτερο σας αγώνα.

   

 


Δείτε τα στατιστικά σας και καταγράψτε τους στόχους σας στην εφαρμογή Garmin Connect™

Εξατομικεύστε την συσκευή σας χρησιμοποιώντας το κατάστημα Connect IQ™.

1 Δείτε τις υποστηριζόμενες χώρες, το δίκτυο πληρωμών και συνεργαζόμενες τράπεζες.

2Ακρίβεια καταγραφής δραστηριοτήτων και μετρήσεων φυσικής κατάστασης

3 Όταν χρησιμοποιείται με Running Dynamics Pod ή HRM-Run™ ή HRM-Tri™ (πωλούνται χωριστά).

4 Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό smartphone σας αντιστοιχισμένο με το Forerunner 745.

5 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το Pulse Ox δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες.

6 Απαιτείται premium συνδρομή με τρίτους παρόχους

7 Όταν συνδέεται με ένα συμβατό smartphone. Για  τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς των λειτουργιών ασφαλείας και καταγραφής δείτε see Garmin.com/safety

8 Όταν γίνει αντιστοίχιση του υπολογιστή ή του συμβατού smartphone σας με λήψη της εφαρμογής Connect IQ Store.

Το SPOTIFY και το λογότυπο Spotify είναι εγγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Spotify AB. Το Amazon Music και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. Ή των θυγατρικών της.

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

CORNING® GORILLA® GLASS DX

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

43.8 X 43.8 X 13.3 ΧΙΛ.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

30.4 ΧΙΛ. (1.2") ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

240 X 240 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, MIP

ΒΑΡΟΣ

47 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMARTWATCH: ΜΕΧΡΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
GPS ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΕΧΡΙ 6 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
GPS: ΜΕΧΡΙ 16 ΩΡΕΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ULTRATRAC™: ΜΕΧΡΙ 21 ΩΡΕΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

200 ΩΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΡΟΛΟΙ

ΗΜΕΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ (ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΣ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ)

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®, ANT+®, WI-FI®

CONNECT IQ (ΛΗΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΜΕΧΡΙ 500 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE® & ANDROID™

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ GARMIN CONNECT

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

ANDROID™ ΜΟΝΟ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ

ΝΑΙ

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

 

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΑΕΡΟΒΙΟ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, STAIR STEPPING, ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΡΟΦΩΝ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΩΛΗΛΑΣΙΑ, ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ

ΑΕΡΟΒΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

% ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

HRV STRESS TEST (ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΑΣ. Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 100. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΝΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ VO2

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MULTISPORT

ΝΑΙ

MULTI-SPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ GARMIN LIVE

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ STRAVA LIVE

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (ΤΡΕΞΙΜΟ/ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

ΝΑΙ

TRENDLINE™ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΡΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΥΘΜΟΥ PACEPRO™

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΣΚΙ,  SNOWBOARD, ΟΡΕΙΝΟ ΣΚΙ, XC CLASSIC ΚΑΙ SKATE SKIING, SUP, ΚΑΓΙΑΚ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

ΝΑΙ

CLIMBPRO™

ΝΑΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ/ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ/ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ CONNECT IQ™)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ CONNECT IQ™)

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ)

ΝΑΙ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΤΒ

ΓΥΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΥΡΟΥ(ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΙΣΧΥΟΣ (FTP)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VECTOR™ (ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ VECTOR

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA VISION™ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ

ΝΑΙ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΠΙΣΙΝΑ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, SWIMRUN

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILL (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

"REPEAT ON" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

NAI

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

NAI

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

NAI

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

NAI

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

NAI

ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

NAI

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

NAI

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (ΜΕ HRM-TRI™, HRM-SWIM™ ΚΑΙ HRM-PRO™)

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ CONNECT IQ)

  • Forerunner 745
  • Καλώδιο φόρτισης/ δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης