Garmin Greece | DriveTrack™ 71 EU LMT-S με χάρτη Ευρώπης

Εκπαίδευση και εντοπισμός σκύλων | Automotive |

DriveTrack™ 71 EU LMT-S με χάρτη Ευρώπης

Part Number: GA-010-01982-LM

Εντοπίστε και παρακολουθήστε τους σκύλους σας με την συσκευή εντοπισμού σκύλου και πλοηγό GPS Garmin DriveTrack 71. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,95 ιντσών και συγχρονίζεται ασύρματα με επιλεγμένα συστήματα σκύλου με GPS της Garmin και συμβατά smartphone.

399.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 322.57 €

Εντοπισμός σκύλου από το αυτοκίνητο και πλοηγός GPS με εξελιγμένη συνδεσιμότητα

  • Συνδέεται με επιλεγμένα συστήματα Garmin για σκύλους με GPS για να εντοπισμό των σκύλων και πλοήγηση μέσα από το όχημα σας.
  • Λεπτομερής πλοήγηση εκτός δρόμου με τους προ φορτωμένους χάρτες και 1 χρόνο συνδρομή στο σύστημα δορυφορικής απεικόνισης BirdsEye
  • Λεπτομερείς ευρωπαϊκοί οδικοί χάρτες και ενημερώσεις κίνησης στην φωτεινή οθόνη 6,95 ιντσών με εύκολο ζουμ.
  • Συνδεσιμότητα με Wi-Fi® για εύκολες ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού
  • Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® για ασύρματες κλήσεις1 και φωνητική ενεργοποίηση της πλοήγησης.

 

 

Εντοπίστε και παρακολουθήστε τους σκύλους σας με την συσκευή εντοπισμού σκύλου και πλοηγό GPS Garmin DriveTrack 71. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,95 ιντσών και συγχρονίζεται ασύρματα με επιλεγμένα συστήματα σκύλου με GPS της Garmin και συμβατά smartphone.

 

Εντοπίστε τους σκύλους σας

Συγχρονίστε τον πλοηγό Garmin DriveTrack με επιλεγμένα συστήματα Garmin GPS για σκύλους, για να εντοπίσετε τους σκύλους σας στην ύπαιθρο. Θα δείτε σημάδια για τον κάθε σκύλο εντός της εμβέλειας παρακολούθησης, με επικάλυψη στις ισοϋψείς καμπύλες του τοπογραφικού χάρτη ή στις δορυφορικές εικόνες BirdsEye, στην μεγάλη οθόνη του GPS. Κατευθυντήριες ενδείξεις σας βοηθούν να ακολουθείτε με ευκολία και να εντοπίζετε τον κάθε σκύλο. Επιπλέον, για τα ταξίδια σας σε οδούς και αυτοκινητοδρόμους, η συσκευή προσφέρει τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις, πλοήγηση με φωνητικές εντολές, χάρτες, πληροφορίες σχετικά με την κίνηση, τη λειτουργία Active Lane Guidance και πολλά άλλα.

Έξυπνη συνδεσιμότητα

Συνδέστε το smartphone σας με Bluetooth με τη συσκευή Garmin DriveTrack 71, και χρησιμοποιείστε λειτουργίες που σας επιτρέπουν να παραμένετε συνδεδεμένοι χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε το τιμόνι από τα χέρια σας. Πραγματοποιήστε κλήσεις και λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις στην οθόνη του πλοηγού σας. Δείτε τις εισερχόμενες κλήσεις, τα γραπτά μηνύματα και τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου σας χωρίς να χρειαστεί χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο

Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση με εναλλακτικές διαδρομές που σας γλιτώνουν χρόνο. Έπειτα με ζωντανή πληροφόρηση, περάστε λιγότερο χρόνο κάνοντας κύκλους ψάχνοντας για πάρκινγκ. Για ειδοποιήσεις σχετικά με τη κίνηση, οδηγίες αλλαγής διαδρομής και δελτία καιρού κατεβάστε την εφαρμογή Smartphone Link η οποία συνδέει το GarminDriveTrack με το συμβατό τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή Smartphone Link ενεργοποιεί την λειτουργία LiveTrack, η οποία επιτρέπει στους οδηγούς να μοιραστούν την τοποθεσία τους ώστε οι φίλοι σας να γνωρίζουν ένα βρίσκεστε τριγύρω για εξωτερικές δουλείες ή πάτε ένα μακρινό ταξίδι.

 

Πλοηγηθείτε από το Garmin Smartwatch σας

Όταν κάνετε αντιστοίχιση αυτού του πλοηγού με το συμβατό Garmin Smartwatch σας (πωλούνται χωριστά), μπορείτε να έχετε πλοήγηση απευθείας στον καρπό σας, ακόμα και αφού παρκάρετε το αυτοκίνητο σας και περπατάτε προς τον προορισμό σας. Μπορείτε να έχετε και χρήσιμες ειδοποιήσεις για τον οδηγό στο ρολόι σας. Μην ανησυχείτε εάν ξεχάσετε που παρκάρατε, το Smartwatch σας σας δίνει πλοήγηση με πυξίδα από το παρκαρισμένο όχημα σας στον προορισμό σας και πάλι πίσω.

 

Καλύτερα ταξίδια με το TripAdvisor®

Όταν δεν γνωρίζετε καλά μια περιοχή, είναι ωραίο να έχετε κάτι που να σας υποδεικνύει τη σωστή κατεύθυνση. Γι' αυτό το λόγο η Garmin ενσωματώνει την εφαρμογή TripAdvisor στον πλοηγό σας Garmin DriveTrack. Δείτε βαθμολογίες σημείων που σας ενδιαφέρουν, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και θεάματα, κατά μήκος της διαδρομής σας ή κοντά στον προορισμό σας. Από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως κατευθείαν στο αυτοκίνητό σας, το Garmin DriveTrack σας βοηθά να βρείτε τις στάσεις που θα κάνουν ολόκληρο το ταξίδι σας μέρος του προορισμού. Τέλος, μπορείτε να βρείτε τις τοποθεσίες νέων αξιοθέατων με το ενσωματωμένο εργαλείο Trip Planner, το οποίο προσθέτει διασκέδαση στα οδικά σας ταξίδια προτείνοντάς σας ενδιαφέρουσες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής σας.

 

¹Οι δυο συσκευές θα πρέπει να είναι σε απόσταση έως 76 μέτρων μεταξύ τους.

Το foursquare® και το foursquare® είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της of Foursquare Labs, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Satellite Imagery © Maxar Technologies. Η λέξη και το λογότυπο Bluetooth ανήκουν στη Bluetooth SIG, Inc. Και οποιαδήποτε χρήση από τη Garmin είναι με σχετική άδεια. Το Wi-Fi είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Wi-Fi Alliance.

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

17.3 X 9.9 X 1.9 ΕΚ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

15.2 X 8.9 ΕΚ.; 6.95" ΔΙΑΓ. (17.7 ΕΚ.)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

1024 X 600 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΦΗΣ, ΓΥΑΛΙΝΗ, WSVGA ΕΓΧΡΩΜΗ TFT ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΟΠΙΣΘΟΦΩΤΙΣΜΟ

ΒΑΡΟΣ

243 ΓΡ.

ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΘΙΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 1 ΩΡΑ

 

ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ

ΠΡΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΝΑΙ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

ΝΑΙ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ GARMIN (ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

GARMIN REAL DIRECTIONS™

ΝΑΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ FOURSQUARE®

ΝΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ TRIPADVISOR®

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ/ΔΡΟΜΟΥΣ

ΝΑΙ

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΟΗΓΣΗΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ)

ΝΑΙ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΩΝ

ΝΑΙ

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΛΩΡΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΙΣΗΣ

ΝΑΙ (ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΜΦΟΡΙΣΗΣ)

ΚΛΗΣΕΙΣ BLUETOOTH®

ΝΑΙ

ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ  (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΗΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

ΝΑΙ

 

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΝΑΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕ WI-FI®

ΝΑΙ

LIVETRACK ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ TOPO MAP

ΝΑΙ

 

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ

  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΝΑΙ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΝΑΙ
  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ BLE: ΝΑΙ