Garmin Greece | Edge® 1030 Plus Bundle

Ποδηλασία | Sports & Fitness |

Edge® 1030 Plus Bundle

Part Number: GA-010-02424-11

Με τον πιο ολοκληρωμένο υπολογιστή ποδηλάτου με GPS, η ποδηλασία δεν σταματάει ποτέ. Το Edge 1030 Plus είναι έτοιμο για οποιαδήποτε διαδρομή, από απομακρυσμένα μονοπάτια με χαλίκι μέχρι επικές αναβάσεις.

649.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - €

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ

Με τον πιο ολοκληρωμένο υπολογιστή ποδηλάτου με GPS, η ποδηλασία δεν σταματάει ποτέ. Το Edge 1030 Plus είναι έτοιμο για οποιαδήποτε διαδρομή, από απομακρυσμένα μονοπάτια με χαλίκι μέχρι επικές αναβάσεις.

Συγχρονίστε προπονήσεις για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο στο Edge σας. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.

Προπόνησε με. Το Edge σας προτείνει διαδρομές και προπονήσεις βασισμένες στο τρέχον φορτίο προπόνησης σας.

Όσο μακριά και να πάτε, το Edge θα σας δείξει το δρόμο πίσω στην αφετηρία. Διαθέτει περισσότερους τρόπους για να σας βοηθήσει να μείνετε σε σύνδεση, συμπεριλαμβανομένης την συμβατότητα με τα inReach®.

Λάβετε γραπτά μηνύματα και χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ποδηλασίας σε αυτόν τον συνδεδεμένο υπολογιστή ποδηλάτου1.

Πηγαίνετε πιο μακριά, φορτίστε λιγότερο. Έχετε 24 ώρες αυτονομία μπαταρίας2.

 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΔΗΣ

Πάρτε περισσότερες πληροφορίες για το πως το σώμα σας ανταποκρίνεται στην προπόνηση. Καταγράψτε VO2 maxχρόνο ανάκαμψηςφορτίο προπόνησης, εστίαση φορτίου προπόνησης και άλλα3.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Πόσο αποτελεσματικά προπονείστε; Αξιολογείστε αυτόματα το πρόσφατο ιστορικό ασκήσεων σας και δεικτών απόδοσης για να δείτε εάν προπονείστε παραγωγικά, αν βρίσκεστε στην κορυφή της απόδοσής σας ή υπερπροσπαθείτε3.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και την φυσική σας κατάσταση, θα λαμβάνετε καθημερινές προτάσεις ποδηλασίας βασισμένες στο τρέχον φορτίο προπόνησης σας και τη μέγιστη VO2.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Από τον έξυπνο προγραμματιστή προπονήσεων στην εφαρμογή Garmin Connect™ κατεβάστε προπονήσεις για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ή συγχρονίστε στο Edge σας με άλλες εφαρμογές όπως τα TrainingPeaks® και TrainerRoad.

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

Προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάθε περιβάλλον. Δείτε πως ανταποκρίνεται το σώμα σας σε διαφορετικές συνθήκες με τον εγκλιματισμό θερμοκρασίας και υψομέτρου3.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη ανάβαση και κλίση όταν ανεβαίνετε καθώς ακολουθείτε μια πορεία ή διαδρομή. Αυτό σας βοηθάει να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας και να δείτε πόσο σας απομένει για να αντέξετε.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε ενέργεια χιλιόμετρο με χιλιόμετρο. Το Edge 1030 Plus θα σας ειδοποιήσει πότε είναι η ώρα να ενυδατωθείτε ή να φάτε.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Επωφεληθείτε από τις εξελιγμένες μετρήσεις ποδηλασίας3 σχεδιασμένες να σας δίνουν πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στην απόδοση σας σε σχέση με τις διαφοροποιήσεις στην θέση, το στήσιμο του ποδηλάτου, την διάρκεια της ποδηλασίας και άλλα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΤΒ

Καταγράψτε τις επικές λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με τις νέες μετρήσεις για mountain bike όπως αριθμός αλμάτων, απόσταση άλματος και χρόνος στον αέρα.

 

GRIT AND FLOW

Το Grit αξιολογεί τη δυσκολία ενός άλματος χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS, υψομέτρου και άλλα δεδομένα. Το Flow μετράει πόσο ομαλά κατεβαίνετε ένα μονοπάτι ώστε να έχετε μία βαθμολογία να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Το Edge 1030 Plus θα σας δώσει αυτονομία2 24 ωρών, ακόμα και σε απαιτητική χρήση. Μπορείτε να το διπλασιάσετε με το προαιρετικό πακέτο μπαταρίας Garmin Charge™.

 

ΕΠΑΝΑΠΡΟΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Μπορείτε να διακόψετε τις οδηγίες και τις ειδοποιήσεις εκτός πορείας, ενώ βγαίνετε εκτός πορείας για εξερεύνηση. Όταν είστε έτοιμοι να γυρίσετε στον δρόμο σας το Edge 1030 Plus θα σας δείξει πως.

GARMIN CYCLE MAP

Ποδηλατήστε με τους προεγκατεστημένους χάρτες που έχουν την μεγαλύτερη κάλυψη από ποτέ πριν, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων για μονοπάτια ΜΤΒ από το Trailforks. Επίσης έχετε δεδομένα υψομέτρου, σημεία ενδιαφέροντος και ευρετήριο διευθύνσεων.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ TRAILFORKS

Εισάγετε προγραμματισμένες πορείες απευθείας στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Trailforks στο Edge 1030 Plus. Αυτές οι πορείες λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες του μονοπατιού και τις δυνατότητες του οδηγού για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερο χρόνο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FORKSIGHT

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Trailforks, η λειτουργία αυτή αυτόματα σας δείχνει τις απότομες στροφές στην διαδρομή και σας ενημερώνει που βρίσκεστε μέσα στο δίκτυο των μονοπατιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ

Δεν θα χαθείτε ποτέ με οδηγίες στροφή προς στροφή και ειδοποιήσεις που σαν ενημερώνουν για επερχόμενες στροφές.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

Το Edge 1030 Plus είναι αρκετά έξυπνο για να σας οδηγήσει πίσω στην αφετηρία σας, ακόμα και αν αποκλίνατε από αυτή ή αποφασίσατε να γυρίστε σπίτι νωρίς.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Περάστε περισσότερο χρόνο ποδηλατώντας και λιγότερο χρόνο περιμένοντας με τον υπολογισμό της πορείας να έχει διπλάσια ταχύτητα από τα προηγούμενα μοντέλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ TRENDLINE

Χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμύρια χιλιομέτρων ποδηλατικών δεδομένων που οι ποδηλάτες έχουν ανεβάσει, το Edge 1030 Plus μπορεί να βρει την καλύτερη πορεία, επιλέγοντας από τους πιο πολυταξιδεμένους δρόμους και μονοπάτια.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ

Δημιουργείστε πορείες στην εφαρμογή μας Garmin Connect, ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από μέρη να ποδηλατήσετε. Εναλλακτικά σχεδιάστε τις σε άλλες πλατφόρμες όπως Strava και Komoot και συγχρονίστε τες αυτόματα στο Edge σας.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ INREACH®

Μείνετε σε σύνδεση όπου και αν κάνετε ποδήλατο, συνδυάζοντας το Edge με μία συσκευή inReach. Δείτε και απαντήστε σε μηνύματα, μοιραστείτε δεδομένα ταξιδιού και ενεργοποιήστε ειδοποιήσεις SOS αμφίδρομης επικοινωνίας4 με μία συνδρομή inReach.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ VARIA™ 

Συζεύξτε το Edge 1030 Plus με τα  οπίσθια ραντάρ και φώτα  Varia για να μπορείτε εύκολα να δείτε και είστε ορατοί.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

Αυτό το Edge στέλνει αυτόματα την τοποθεσία σας σε προεπιλεγμένες επαφές εκτάκτου ανάγκης, εάν ανιχνεύσει κάποιο συμβάν5.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Ο συναγερμός ποδηλάτου με προστασία ΡΙΝ θα σας ενημερώσει στο smartphone1 σας εάν το ποδήλατο σας έχει μετακινηθεί ενώ είστε μέσα και πίνετε νερό ή κάνετε μια στάση.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Μείνετε σε επαφή1 με την ομάδα σας όταν αποχωριστείτε από αυτήν.

GROUPTRACK

Παρακολουθείστε τους συντρόφους σας ποδηλάτες, ακόμα και όταν είναι εκτός της οπτικής σας, και αφήστε τους να σας παρακολουθούν και εκείνοι1. Το GroupTrack μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι 50 άτομα συγχρόνως. Απλά δείτε στην οθόνη σας για ενημερώσεις.

   

LIVETRACK

Χρησιμοποιείστε το LiveTrack ώστε να μπορούν οι φίλοι σας και η οικογένεια σας να ακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την τοποθεσία σας1, ακόμα και να δουν ολόκληρη την διαδρομή που έχετε σχεδιάσει. Μείνετε ήσυχοι ότι οι αγαπημένοι σας ξέρουν ακριβώς που κάνετε ποδήλατο.

   

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο Edge σας, εφόσον έχετε κάνει σύζευξη με κάποιο συμβατό smartphone.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT

Η εφαρμογή Garmin Connect είναι το σπίτι μιας διαδικτυακής κοινότητας όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να διαγωνιστείτε με άλλους, ακόμα και να μοιραστείτε τις επιτυχίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

CONNECT IQ™

Κατεβάστε και εξατομικεύστε πεδία δεδομένων από το κατάστημα Connect IQ  για να δείτε τα περισσότερα από τα στατιστικά σας με μια ματιά.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMART TRAINER

Συζεύξτε το Edge 1030 Plus με το Tacx® indoor trainer ώστε να ποδηλατείτε όποτε θέλετε και όπου θέλετε.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SHIMANO STEPS EBIKE

Δείτε ειδικές οθόνες κατάστασης eBike, πεδία δεδομένων και υποστήριξη για την κατάσταση του συστήματος και ειδοποιήσεις. Μπορείτε ακόμα να δείτε το επίπεδο τη υποβοήθησης, την θέση των ταχυτήτων, την αυτονομία της μπαταρίας και πολλά άλλα κατά την ποδηλασία.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Ετοιμαστείτε για ποδηλασία στην στιγμή, αντί να σπαταλάτε χρόνο στις ρυθμίσεις. Λάβετε εξατομικευμένα προφίλ ποδηλασίας βασισμένα στο προηγούμενο Edge σας, τον τύπο ποδηλασίας ή τους αισθητήρες σας.

   

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Όλο και περισσότερες από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες προπονήσεων και χαρτογράφησης δουλεύουν με το Edge. Έτσι μπορείτε να κάνετε ποδήλατο όπως επιθυμείτε με τα Strava, Komoot, TrainingPeaks και πολλά άλλα.
   

 

1 όταν έχει γίνει σύζευξη με  συμβατό smartphone.

2 Η αυτονομία μπαταρίας εξαρτάται από την χρήση.

3 Όταν έχει γίνει σύζευξη με συμβατούς αισθητήρες.

4 Απαιτείται ενεργή συνδρομή inReach® για πρόσβαση 100% στο παγκόσμιο δορυφορικό δίκτυο Iridium® και ενεργοποίσης των λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων των live tracking, γραπτών μηνυμάτων και SOS.

5 όταν έχει γίνει σύζευξη  με συμβατό smartphone. Για απαιτήσεις και περιορισμούς των λειτουργιών ασφαλείας κα καταγραφής δείτε στο Garmin.com/safety.

TrainingPeaks® είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Peaksware, LLC.

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

58 X 114 X 19 ΧΙΛ.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

3.5" (88.9 ΧΙΛ.) ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

282 X 470 PIXELS

ΒΑΡΟΣ

124 ΓΡ.

ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΕΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΘΙΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

24 ΩΡΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (GARMIN CHARGE BATTERY PACK)

ΝΑΙ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

IPX7

 

ΧΑΡΤΕΣ & ΜΝΗΜΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ

ΝΑΙ

BASEMAP

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

32 GB ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΣΗΜΕΙΑ/ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

200

ΠΟΡΕΙΕΣ

100 ΠΟΡΕΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΜΕΧΡΙ 200 ΩΡΕΣ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΝΑΙ

 

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®, ANT+®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ WIDGETS)

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

VIRB® CAMERA REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΑΒΤΟΤΗΤΑ ΜΕ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID™

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

GROUP LIVETRACK

ΝΑΙ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕ ΑΝΑΒΑΤΗ

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΝΑΙ

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

VO2 MAX

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΓΙΑΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΠΩΣ ΖΩΝΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΙ/ Ή  ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ CLIMBPRO™

ΝΑΙ

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ Ή ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΝΑΙ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ GARMIN (ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ)

ΝΑΙ (MULTI-REGION)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB

ΝΑΙ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ TRAILFORKS

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VARIA™ ΡΑΝΤΑΡ (ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™

ΝΑΙ

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

EDGE® REMOTE

ΝΑΙ

VARIA™ REMOTE

ΝΑΙ

ANT+™ ELECTRONIC SHIFTING

ΝΑΙ

SHIMANO DI2 SYNCHRO SHIFT INTEGRATION

ΝΑΙ

SMART TRAINER CONTROL

ΝΑΙ

  • Edge 1030 Plus
  • flush out-front mount
  • Βάση 
  • Κορδόνι
  • αισθητήριο ρυθμού πεταλιάς
  • αισθητήριο ταχύτητας
  • HRM-Dual
  • Καλώδιο φόρτισης / δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης