Garmin Greece | vívofit® 4 Black (Small/Medium)

Wearables | All Wearables & Smartwatches | Βελτίωση Φυσικής Κατάστασης |

vívofit® 4 Black (Small/Medium)

Part Number: GA-010-01847-10

Activity Tracker με μπαταρία που ξεπερνά τον ένα χρόνο.

79.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 64.51 €

Activity Tracker με μπαταρία που ξεπερνά τον ένα χρόνο

  • Διαθέτει πάντα ενεργή έγχρωμη οθόνη με δυνατότητα προσαρμογής και αυτονομία μπαταρίας πάνω από 1 χρόνο. Δεν χρειάζεται φόρτιση.
  • Καταγράφει βήματα, απόσταση, θερμίδες και τον ύπνο. Σας παρέχει εξατομικευμένο καθημερινό στόχο βημάτων2.
  • Κατάλληλο για κολύμβηση και μπάνιο.
  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα συγχρονίζεται με το Garmin Connect™ όπου μπορείτε να αποθηκεύετε, να σχεδιάζετε και να μοιραστείτε τις δραστηριότητες σας, να συμμετέχετε σε αναμετρήσεις και άλλα.
  • Η λειτουργία Garmin Move IQ® αυτόματα ανιχνεύει την δραστηριότητα και την κατατάσσει ανάλογα με τον τύπο της στο Garmin Connect.

 

 

Βρείτε περισσότερους τρόπους να νικήσετε το χθες  με το εύκολο στην χρήση vívofit 4. Σας επιτρέπει να καταγράφετε την δραστηριότητα σας και σας παρέχει ελευθέρια κινήσεων χωρία να χρειάζεται να σταματήσετε για να το φορτίσετε. Με την αυτονομία μπαταρίας πλέον του 1 χρόνου, το vívofit 4 είναι τέλειο για να το φοράτε όλη μέρα, ώστε να καταγράφετε πάντα τις δραστηριότητες σας, να κατηγοριοποιούνται αυτόματα με το Move IQ και πολλά άλλα.

 

Φοριέται 24/7

Το vívofit 4 καταγράφει την πρόοδο σας 24/7 και σας επιτρέπει να ξεφορτωθείτε τον φορτιστή, χάρη στην μπαταρία του που διαρκεί περισσότερο από 1 χρόνο. Είναι επίσης ασφαλές για την πισίνα και το μπάνιο, και η φωτεινή έγχρωμη πάντα ενεργή οθόνη του, είναι ευανάγνωστη στον ήλιο. Δείξτε την προσωπικότητα σας με εξατομικευμένα χρώματα οθόνης, εμφανίσεις ώρας και φράσεις κειμένου ή με την εναλλαγή στο λουράκι. Τα λουράκια είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και στυλ.

 

Άνεση στον καρπό σας

Με το vívofit 4 σας δίνουμε μερικά νέα εργαλεία για να κάνετε την ζωή σας λίγο πιο άνετη. Χρησιμοποιείστε το widget του καιρού για μια γρήγορη, εικονογραφημένη ματιά για το τι σας επιφυλάσσει η μέρα. Ορίστε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή που θα χτυπήσει στην συσκευή σας ή ορίστε μια αντίστροφη μέτρηση από το καρπό σας, για να σας θυμίσει ότι είναι ώρα να κλείσετε τον φούρνο. Χάσατε το τηλέφωνο σας; Το vívofit 4 μπορεί να σας βοηθήσει και με αυτό.

 

Κινηθείτε με τον εύκολο τρόπο

Δεν χρειάζεται να εκκινήστε ή να σταματήσετε χειροκίνητα το χρονόμετρο δραστηριότητας, αφού το Move IQ το κάνει για εσάς. Μπορεί αυτόματα να καταγράψει και κατηγοριοποιήσει διαφορετικές δραστηριότητες όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, την ποδηλασία, την κολύμβηση ή  την άσκηση σε ελλειπτικό.  Για το περπάτημα και το τρέξιμο μπορεί να ξεκινήσει το χρονόμετρο δραστηριότητας αυτόματα. Δείτε τα δεδομένα αργότερα στο Garmin Connect.

 

Εξατομικευμένη καταγραφή δραστηριότητας και κίνητρο

Το vívofit 4 σας εμπνέει να σηκωθείτε και να κινηθείτε. Επιπλέον της καταγραφής βημάτων, απόστασης, θερμίδων και ύπνου, καταγράφει επίσης και τις περιόδους ακινησίας. Μια έγχρωμη μπάρα κίνησης γεμίζει για να σας ειδοποιήσει ότι είστε ακίνητοι για πολύ ώρα. Μηδενίστε το με ένα ολιγόλεπτο περπάτημα. Το vívofit 4 επίσης μαθαίνει το τρέχον επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και σας αναθέτει έναν πραγματοποιήσιμο ημερήσιο στόχο βημάτων. Καθώς πετυχαίνετε τους στόχους σας, θα προσαρμοστεί και θα σας θέσει τον επόμενο στόχο σας, βαθμιαία ωθώντας σας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Μοιραστείτε και ανταγωνιστείτε

Κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, το  vívofit 4  ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνδέεται  στο Garmin Connect. Η εφαρμογή Garmin Connect™ κάνει πολύ εύκολο το να νικήσετε το χθες. Έντονες, έγχρωμες κάρτες δραστηριοτήτων σας παρέχουν όλα τα στατιστικά σας με ένα βλέμμα. Κυλίστε προς τα κάτω για να συγκρίνετε εύκολα τα σημερινά σας σύνολα με αυτά του παρελθόντος ή πατήστε για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Δραστηριότητες και άλλες μετρήσεις υγείας που έχει καταγράψει η συσκευή σας, παρουσιάζονται με ζωηρές λεπτομέρειες. Τα δεδομένα που βλέπετε είναι εξατομικευμένα για εσάς και τον τρόπο της κίνησης σας, χωρίς υπερβολές.

Αναμετρήσεις βημάτων με τα παιδιά σας

Χρησιμοποιείστε τις αναμετρήσεις Toe-to-Toe™ για να προκαλέσετε τα παιδία σας σε ένα διαγωνισμό βημάτων. Το vívofit 4 μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το πλησιέστερο vívofit jr. 2 του παιδιού σας ή με ένα άλλο vívofit 4 και να ξεκινήσετε επιτόπου έναν χρονομετρούμενο αγώνα βημάτων. Όλα τα χειρίζεστε από τον καρπό σας και μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός, θα δείτε και οι δυο τον συνολικό αριθμό των βημάτων κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μάθετε ποιος νίκησε.

 

1 Με τυπική χρήση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την χρήση.
2 Activity tracking accuracy
3 Δείτε αδιαβροχοποίηση

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

ΑΚΡΥΛΙΚΟ

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ Ή TPU

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΠΛΑΤΟΣ: 19 ΧΙΛ.
ΠΑΧΟΣ: 9.4 ΧΙΛ.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (SMALL/MEDIUM): 122-188 ΧΙΛ.
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (LARGE): 148-215 ΧΙΛ.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

11 X 11 ΝΑΙ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

88 X 88 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, TRANSFLECTIVE 8-COLOUR MEMORY-IN-PIXEL (MIP)

ΒΑΡΟΣ

SMALL/MEDIUM: 25 ΓΡ.
LARGE: 25.5 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

1+ ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ (2 X SR43 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ)

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΕΞΥΠΝΕΣ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth® Smart ΚΑΙ ANT+®

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

ΣΥΖΕΥΞΗ ΜΕ  GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ (ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥ ΥΠΝΟΥ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ (moderate)

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ
  • vívofit 4
  • Καλώδιο φόρτισης / μεταφοράς δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης