Garmin Greece | inReach® Messenger

Δορυφορική επικοινωνία |

inReach® Messenger

Part Number: GA-010-02672-01

Εάν περιπλανιέστε εκτός δικτύου, αυτή η μικρή, ανθεκτική συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας1 πάει πέρα από τα όρια του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για να έχετε τους φίλους και τους συγγενείς κοντά σας με αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων παγκοσμίως.

249.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 201.60 €

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Εάν περιπλανιέστε εκτός δικτύου, αυτή η μικρή, ανθεκτική συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας1 πάει πέρα από τα όρια του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για να έχετε τους φίλους και τους συγγενείς κοντά σας με αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων παγκοσμίως.

Μπορείτε να συνδεθείτε με αυτούς που σας ενδιαφέρει ακόμα και όταν δεν υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας. Συνδέστε την συσκευή σας δορυφορικής επικοινωνίας inReach με την εφαρμογή Garmin Messenger™ στο συμβατό σας smartphone για να στείλετε γραπτά μηνύματα μέσω δορυφόρου ή δικτύου κινητής. Χρειάζεστε επείγουσα βοήθεια; Στείλετε ένα διαδραστικό SOS στο κέντρο συντονισμού μας. Όταν θέλετε να είστε σίγουροι, η οθόνη της συσκευής επιβεβαιώνει ότι το μήνυμα σας έχει αποσταλλεί. Χρησιμοποιήστε τα μηνύματα ελέγχου για εύκολη επικινωνία με τις επαφές σας καθώς ταξιδεύετε. Μείνετε στις περιπέτειες σας περισσότερο με αυτονομία μπαταρίας έως 28 ημέρες.

ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΗΜΥΜΑΤΩΝ

Με μια απλή οθόνη χρήστη στην εφαρμογή Garmin Messenger στο smartphone σας είναι εύκολο να ανταλλάσετε γραπτά μηνύματα με τους αγαπημένους σας μέσω δορυφόρου ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Η βελτιωμένη ανταλλαγή μηνυμάτων inReach χρησιμοποιεί την σύνδεση του smartphone σας όταν αυτή είναι διαθέσιμη και έπειτα εναλλάσσεται άψογα στο 100% παγκόσμιο δορυφορικό δίκτυο Iridium® όταν βρίσκεστε εκτός κάλυψης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Με την εφαρμογή Garmin Messenger, η σύνδεση σας inReach υποστηρίζει ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων. Έτσι μπορείτε να μοιράζεστε τις περιπέτειες σας με πολλές επαφές ταυτόχρονα και να έχετε ομαδικές συνομιλίες με φίλους και οικογένεια.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήστε ένα διαδραστικό μήνυμα SOS στο Garmin ResponseSM, ένα επανδρωμένο κέντρο απόκρισης έκτακτης ανάγκης και συντονισμού που δουλεύει 24/7.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας με τους αγαπημένους σας πίσω στο σπίτι οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας την σελίδα MapShare™ ή με τις συντεταγμένες σας GPS ενσωματωμένες στα μηνύματα σας.

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για να έχετε πρόσβαση στο παγκόσμιο δορυφορικό δίκτυο Iridium και να επικοινωνείτε με το inReach Messenger, απαιτείται ενεργή δορυφορική συνδρομή. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε ετήσιο πακέτο ή ευέλικτο πρόγραμμα μήνα-μήνα.

ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος 7.8 x 6.4 cm και βάρος 114 g να σας ξεγελάσουν. Το inReach Messenger είναι στιβαρό, ανθεκτικό, με αντοχή στις προσκρούσεις με αδιαβροχοποίηση IPX7.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Χρειάζεστε μια εφεδρική επιλογή σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία του smartphone σας; Απλά συνδέστε το inReach Messenger στο τηλέφωνο σας για φόρτιση ασφαλείας, αρκετή ώστε να στείλετε ένα εξατομικευμένο γραπτό μήνυμα από την συσκευή inReach Messenger μέσω της οθόνης αφής του τηλεφώνου σας.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η εσωτερική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου σας δίνει μέχρι 28 ημέρες αυτονομία μπαταρίας στην λειτουργία καταγραφής ανά 10 λεπτά, ώστε μπορείτε να κάνατε αυτό που αγαπάτε περισσότερο χρόνο.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΕΠΑΦΩΝ

Η εφαρμογή Garmin Messenger μπορεί να συγχρονιστεί με την λίστα επαφών του συμβατού smartphone σας για να κάνει την επικοινωνία σας ευκολότερη.

ΟΘΟΝΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Η οθόνη MIP του inReach Messenger σας δίνει την δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ότι το μήνυμα σας εστάλη και μπορείτε ακόμα να διαβάσετε απαντήσεις απευθείας στην συσκευή.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Επικοινωνήστε με τις επαφές απευθείας από την συσκευή inReach Messenger χρησιμοποιώντας τα προεγκατεστημένα μηνύματα, τα οποία δεν αφαιρούνται από τον αριθμό των μηνυμάτων του ενεργού δορυφορικού σας πακέτου.

ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ GARMIN


Μπορείτε να ελέγξετε το inReach Messenger σας για να στείλετε και να λάβετε γραπτά μηνύματα ή να ενεργοποιήσετε ένα διαδραστικό SOS χρησιμοποιώντας τις συμβατές σας συσκευές Garmin χειρός, ναυτικό εξοπλισμό, εξοπλισμό αεροπλοΐας, wearables ή άλλες επιλεγμένες έξυπνες συσκευές.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙΡΟΥ INREACH

Λαμβάνετε λεπτομερείς ενημερώσεις καιρού στο inReach Messenger ή σε συνδεδεμένη συμβατή συσκευή. Μπορείτε ακόμα και να αναζητήσετε προβλέψεις για την τρέχουσα τοποθεσία σας ή άλλα σημεία ή τον προορισμό σας στην συσκευή σας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ TRACBACK

Η λειτουργία δρομολόγησης TracBack® σας πλοηγεί πίσω στο αρχικό σας σημείο με τον ίδιο τρόπο που πήγατε, απευθείας στην συσκευή σας.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ
Υλικό Φακού Χημικά Ενισχυμένο Γυαλί
Διαστάσεις 7.8 x 6.4 x 2.3 cm
Βάρος 113.9 g
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Τύπος Οθόνης Ευανάγνωστη στον ήλιο, Μονοχρωματική, MIP
Μέγεθος Οθόνης 2.53 x 1.1 cm 2.74 cm Διαγώνιος 1.08″
Ανάλυση Οθόνης 160 x 68 pixels
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη εσωτερική Λιθίου
Αυτονομία Μπαταριας Μέχρι 28 Ημέρες με αποστολή ένος μηνύματος ή τοποθεσίας κάθε 10 λεπτά σε ανοιχτό πεδίο, Μέχρι 14 Ημέρες σε μέτρια κάλυψη από δέντρα
Μέχρι 6 Ημέρες με αποστολή ένος μηνύματος ή τοποθεσίας κάθε 2 λεπτά σε ανοιχτό πεδίο, Μέχρι 3 Ημέρες σε μέτρια κάλυψη από δέντρα
Μέχρι 46 Ημέρες με αποστολή ένος μηνύματος ή τοποθεσίας κάθε 30 λεπτά σε ανοιχτό πεδίο, Μέχρι 23 σε μέτρια κάλυψη από δέντρα
Μέχρι 1 χρόνο όταν είναι απενεργοποιημένο
Διασύνδεση USB-C
 
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ
GPS Ναι
GALILEO Ναι
QZSS Ναι
BEIDOU Ναι
Δέκτης Υψηλής Ευαισθησίας Ναι
Πυξίδα GPS (ενώ κινείστε) Ναι
 
ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
TRACBACK® Ναι
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ INREACH
Διαδραστικό SOS Ναι
Καιρός inReach Ναι
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου και email Ναι
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου με άλλες συσκευές inReach Ναι
Αποστολή και λήψη ομαδικών μηνυμάτων Ναι
Ανταλλαγή τοποθεσίας με άλλες συσκευές inReach Ναι
Συμβατότητα Mapshare με εντοπισμό Ναι
Εικονικό πληκτρολόγιο για προσαρμοσμένα μηνύματα Ναι
INREACH REMOTE COMPATIBLE Ναι
 
ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Συμβατότητα με την ιστοσελίδα Garmin Explore Ναι
Συμβατότητα με την εφαρμογή Garmin Messenger Ναι
Έξυπνη εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi, κινητή τηλεφωνία και δορυφορική επικοινωνία με την εφαρμογή Garmin Messenger Ναι
 
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ασύρματη Συνδεσιμότητα Bluetooth®, ANT+®

 

  • inReach® Messenger
  • Καλώδιο USB Type A to Type C 
  • Οδηγίες Χρήσης