Garmin Greece | tactix® 7 AMOLED

Wearables | Outdoor | All Wearables & Smartwatches | Ρολόγια Περιπέτειας | Επιχειρησιακή λειτουργία |

tactix® 7 AMOLED

Part Number: GA-010-02931-01

Premium Επιχειρησιακό smartwatch με GPS και έγχρωμη οθόνη που προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού

1399.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 1129.02 €

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ

Διαθέτοντας μία προσαρμόσιμη στις συνθήκες φωτισμού οθόνη AMOLED, παραδοσιακά κουμπιά και οθόνη αφής, αυτό το multisport smartwatch με GPS προσφέρει εξειδικευμένες επιχειρησιακές λειτουργίες καθώς και χαρτογράφηση, εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης και πολλά ακόμα.

Αυτή η φωτεινή, ευανάγνωστη οθόνη AMOLED μπορεί να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να σκοτεινιάζει όταν το καλεί η αποστολή.

Ο ενσωματωμένος λευκός και πράσινος φακός φέγγει στο σκοτάδι.

Μην περιορίζεστε από την μπαταρία με αυτονομία που φτάνει τις 31 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

Μείνετε απαρατήρητοι με ειδικές επιχειρησιακές λειτουργίες όπως συμβατότητα με εξοπλισμό νυχτερινής όρασης, λειτουργία stealth και διακόπτη τερματισμού.

Πλοηγηθείτε παντού με προφορτωμένους χάρτες, υποστήριξη multi-band GPS και αισθητήρες για υπαίθρια λειτουργία.

Έχει προφορτωμένο λογισμικό Applied Ballistics® και μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσω της εφαρμογής AB Synapse™ – Garmin (απαιτείται κόστος ξεκλειδώματος).

 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Απολαύστε μέχρι 31 ημέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 89 ώρες GPS.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Δοκιμασμένο σε στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ (MIL-STD-810) για αντοχή σε θερμοκρασία, κραδασμούς και νερό, αυτό το ανθεκτικό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο smartwatch διαθέτει μεγάλη οθόνη 1.4”.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ

Ο κλασικός έλεγχος από τα κουμπιά λειτουργεί σε κάθε περιβάλλον και συνδυάζεται με την νέα οθόνη αφής για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΟΣ ΛΕΥΚΟΥ Ή ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ένας ενσωματωμένος φακός πολλαπλών LED προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε μία φωτεινή σταθερή δέσμη σε λευκό ή πράσινο χρώμα. Κατά τη λειτουργία νυχτερινής όρασης το λευκό χρώμα απενεργοποιείται και μπορείτε να μειώσετε την ένταση του πράσινου.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

Όταν το χρησιμοποιείται με ειδικά γυαλιά ή επιχειρείτε στο σκοτάδι, η λειτουργία νυχτερινής όρασης σας επιτρέπει να μένετε απαρατήρητοι με δυνατότητα μείωσης του φωτισμού μέχρι λιγότερο από 1 Nit ή να σκοτεινιάσετε εντελώς την οθόνη.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ STEALTH

Ενώ το ρολόι παραμένει λειτουργικό, η λειτουργία stealth σταματάει την αποθήκευση της θέσης GPS και σταματάει την ασύρματη συνδεσιμότητα και επικοινωνία.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Εάν τίθεται θέμα ασφάλειας, ο διακόπτης τερματισμού διαγράφει ακαριαία όλα τα δεδομένα χρήστη στη μνήμη της συσκευής.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ JUMPMASTER

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται για να υπολογίσει το υψόμετρο απελευθέρωσης σύμφωνα με στρατιωτικές οδηγίες και σας βοηθάει να πλοηγηθείτε στο στόχο σας μετά το άλμα.

ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Συγχρονίστε εύκολα την τοποθεσία σας με άλλους βλέποντας ταυτόχρονα το παγκόσμιο σύστημα συντεταγμένων και το στρατιωτικό πλέγμα αναφοράς στην ίδια οθόνη.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΩΝ

Ορίστε και αποθηκεύστε απομακρυσμένα σημεία και χρησιμοποιείστε τα αργότερα στην πλοήγηση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Καταγράψτε το κυνήγι σας και αποθηκεύστε σχετικά σημεία απευθείας από το ρολόι.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ DIRECT-TO

Πλοηγηθείτε απευθείας σε μία τοποθεσία ή ένα σημείο της παγκόσμιας αεροναυτικής βάσης δεδομένων. Εναλλακτικά επιλέξτε την λειτουργία «Πλησιέστερο» για να ενεργοποιήσετε μία διαδρομή για το πλησιέστερο αεροδρόμιο.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙΡΟΥ

Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα καιρού για αεροπλοΐα που περιλαμβάνουν ραντάρ NEXRAD, METAR και TAF, για να βλέπετε άνεμο, ορατότητα βαρομετρική πίεση και άλλα1.

ΧΑΡΤΕΣ OUTDOOR MAPS+

Εγγραφείτε στο Outdoor Maps+ για κορυφαίο περιεχόμενο χαρτών όπως δορυφορική απεικόνιση, εξελιγμένους χάρτες topo για λήψη απευθείας στο ρολόι.

ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ξεκλειδώστε τις βαλλιστικές λύσεις Applied Ballistics μέσω της εφαρμογής AB Synapse – Garmin (απαιτείται κόστος ξεκλειδώματος) για πρόσβαση σε λύσεις στόχευσης σε μακρινές βολές στο πεδίο.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφιλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, σερφ, αναρρίχηση σε εσωτερικό χώρο και άλλα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT

Αυτό το προφίλ δραστηριότητας εντοπίζει τις διαλειμματικές προπονήσεις σας υψηλής έντασης, περιλαμβανομένων των AMRAP, EMOM, Tabata και εξατομικευμένες. Ορίστε τον αριθμό των γύρων, των διαστημάτων άσκησης/ξεκούρασης και πολλά άλλα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Δείτε καθημερινές προτάσεις ασκήσεων για μία εβδομάδα, οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο ή ποδηλασία για να ταιριάζουν στην απόδοση και την αποκατάσταση σας καθώς και για τους επερχόμενους αγώνες που έχετε ορίσει στο ημερολόγιο του Garmin Connect™.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

Με βάση το ιστορικό τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο ευεξίας, αυτή η λειτουργία προσφέρει μία εκτίμηση του ενδεχόμενου ρυθμού σας για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα δεδομένα τάσης δείχνουν την επίδραση της προπόνησης με την πάροδο του χρόνου.

UP AHEAD

Δείτε με μια ματιά επιλεγμένα σημεία που βρίσκονται μπροστά σας. Εδώ θα βρείτε μετρήσεις απόδοσης, χρόνους τμημάτων και απόσταση/υψόμετρο – καθώς και μία περίληψη των σημαντικότερων σημείων στο μονοπάτι.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™

Η μοναδική λειτουργία PacePro σας βοηθάει να διατηρείτε το ρυθμό σας με καθοδήγηση κλίσης ενώ τρέχετε σε μία πορεία.

ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΛΙΣΗΣ

Μην εξαντληθείτε πριν ολοκληρωθεί η δραστηριότητα. Κατανοήστε πώς να προσαρμόσετε το ρυθμό σας σε διαφορετικά εδάφη για να αποδώσετε σύμφωνα με το πλάνο σας.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, VO2 max προσαρμοσμένη σε θερμοκρασία και υψόμετρο, VO2 max για ορεινό τρέξιμο, σύμβουλο αποκατάστασης και άλλα2.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να καταγράψετε και να διαχειριστείτε την εξάντληση – και να αποφύγετε την υπερπροσπάθεια στην αρχή του τρεξίματος ή της δραστηριότητας.

ΣΥΜΒΟΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας ενημερώνει πότε θα είστε έτοιμοι για την επόμενη έντονη προπόνηση. Υπολογίζει ακόμα την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως στρες, καθημερινή δραστηριότητα και ύπνος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με τη δυναμική ορεινής ποδηλασίας με μετρήσεις όπως Grit® & Flow™ που αξιολογούν τη δυσκολία του μονοπατιού και την ομαλότητα της κατάβασης δίνοντάς σας μία βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Χρησιμοποιήστε τον προγραμματιστή ανάβασης ClimbPro ή κατεβάστε διαδρομές για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για επερχόμενες αναβάσεις που περιλαμβάνουν κλίση, απόσταση και υψομετρική μεταβολή – το ίδιο ισχύει και για καταβάσεις και επίπεδες επιφάνειες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΡΦ

Ετοιμαστείτε να πιάσετε μερικά κύματα. Αυτό το tactix συνεργάζεται με τη λειτουργία Surfline Sessions™, η οποία δημιουργεί ένα βίντεο για κάθε κύμα όταν περνάτε μπροστά από μία κάμερα Surfline®3. Έτσι μπορείτε να βλέπετε μετά πώς πήγατε χρησιμοποιώντας τη συνδρομή Surfline Sessions.

BACKCOUNTRY SKI & SNOWBOARDING

Αυτά τα αθλητικά προφίλ ξεχωρίζουν αυτόματα την κατάβαση από την αναρρίχηση. Έτσι μπορείτε να πατήσετε έναρξη όταν ξεκινάτε και να αφήσετε το ρολόι να καταγράφει όλη μέρα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ XC SKI

Όταν συνδέεται με μία ζώνη HRM-Pro™ (πωλείται χωριστά), η μέτρηση ισχύς στο σκι βοηθάει στην εκτίμηση του πραγματικού φορτίου στις δραστηριότητες cross-country.

WIDGET ΑΓΩΝΑ

Ετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα με συμβουλές, εξατομικευμένες καθημερινές προτάσεις ασκήσεων και προβλέψεις χρόνου τερματισμού με βάση τις λεπτομέρειες της πορείας, τον καιρό και την απόδοση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Χρησιμοποιώντας νέους δείκτες όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό άσκησης και απόδοσης, λαμβάνετε πληροφόρηση για τη συνολική σας προσπάθεια – και αν προπονείστε παραγωγικά, βρίσκεστε σε κορύφωση ή εξαντλείστε.

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Από τη στιγμή που ξυπνάτε έχετε μία βαθμολογία ετοιμότητας με βάση την ποιότητα του ύπνου, την αποκατάσταση, το φορτίο προπόνησης και άλλα δεδομένα για να γνωρίζετε αν είναι μια καλή μέρα για να τα δώσετε όλα – ή για να πάτε πιο σιγά.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

Αποκτήστε μία βαθύτερη κατανόηση της συνολικής σας υγείας, της προπόνησης και της αποκατάστασης μέσα από τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε με βάση την τεχνολογία που ανέπτυξε η ομάδα Firstbeat Analytics™.

ΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Δείτε πόση δύναμη εφαρμόζετε στο μονοπάτι ή τον δρόμο για να διαχειριστείτε την προσπάθειά σας και να συντονίσετε την προπόνησή σας. Δεν απαιτείται πρόσθετο αξεσουάρ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Αυτό το smartwatch καταγράφει πολύτιμες μετρήσεις για το τρέξιμο όπως ρυθμό βημάτων, μήκος διασκελισμού, χρόνο επαφής με το έδαφος και ακόμα περισσότερα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SATIQ™

Το Multi-band GPS με τεχνολογία SatIQ εξασφαλίζει κορυφαία ακρίβεια θέσης ενώ βελτιστοποιεί την αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΑΡΤΩΝ NEXTFORK™

Πλοηγηθείτε με μια ματιά ενώ βρίσκεστε στο μονοπάτι. Δείτε την απόσταση για την επόμενη διασταύρωση καθώς και την ονομασία του επόμενου μονοπατιού.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC

Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι με αισθητήρες ABC, που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για δεδομένα υψομέτρου, βαρόμετρο για παρακολούθηση του καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3-αξόνων.

ΧΑΡΤΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ GOLF

Αποκτήστε πρόσβαση σε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 42.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, και λειτουργίες όπως στόχευση με ένα κουμπί και απόσταση PlaysLike.

ΧΑΡΤΕΣ SKIVIEW™

Πάρτε τα βουνά με προφορτωμένους χάρτες SkiView, και δείτε ονόματα από πίστες και βαθμό δυσκολίας για περισσότερα από 2.000 θέρετρα σκι σε όλο τον κόσμο.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ

Το smartwatch tactix 7 έρχεται με προφορτωμένους χάρτες TopoActive της περιοχής σας και σας δίνει δωρεάν πρόσβαση για λήψη πρόσθετων χαρτών σε όλο τον κόσμο για να συνεχίζετε τις εξερευνήσεις σας. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi® για να φορτώνετε και να ενημερώνετε χάρτες και λογισμικό χωρίς χρήση υπολογιστή.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Δείτε πώς οι διαφορετικές ρυθμίσεις και οι αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, για να κάνετε αλλαγές που εξοικονομούν μπαταρία ενώ κινείστε.

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Η τεχνολογία οπτικού αισθητηρίου καρδιακών παλμών2 μετράει την ένταση μία δραστηριότητας καθώς και τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να υπολογίσει το επίπεδο του στρες. Καταγράφει ακόμα και μέσα στο νερό χωρίς τη χρήση επιπλέον ζώνης.

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Λάβετε μία επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και του προγράμματος προπόνησης της ημέρας μόλις ξυπνάτε – μαζί με δεδομένα κατάστασης HRV, ετοιμότητας προπόνησης και καιρό. Προσαρμόστε την αναφορά σας για να βλέπετε τα δεδομένα που θέλετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ JET LAG

Ελαχιστοποιήστε τις επιπτώσεις του jet lag με καθοδήγηση στην έκθεση στο φως, πρόγραμμα ύπνου και άσκησης στο επόμενο μεγάλο ταξίδι σας. Εισάγετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στο ημερολόγιο του Garmin Connect στο smartphone και παρακολουθήστε πώς το σώμα σας προσαρμόζεται στον νέο προορισμό.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ PULSE OX

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή καταγραφή ύπνου, ένας αισθητήρας Pulse Ox4 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό για να υπολογίσει πόσο καλά το σώμα σας απορροφά οξυγόνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΥΠΝΟΥ

Λάβετε μία πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου – ελαφρύς, βαθύς και REM2. Δείτε τα πάντα σε ένα ειδικό widget που περιλαμβάνει τη βαθμολογία ύπνου και χρήσιμες συμβουλές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας, χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλους παράγοντες για να γνωρίζετε πότε είστε έτοιμοι για δραστηριότητα και πότε μπορεί να χρειάζεστε ξεκούραση.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Δείτε πώς αναπνέετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, στον ύπνο, στις ασκήσεις αναπνοής και στις δραστηριότητες γιόγκα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HEALTH SNAPSHOT™

Πραγματοποιήστε μία δίλεπτη συνεδρία για να καταγράψετε σημαντικά δεδομένα που περιλαμβάνουν καρδιακή συχνότητα2, παλμικό οξύμετρο4, αναπνοές και στρες. Στη συνέχεια δημιουργείται μία αναφορά με όλα αυτά τα δεδομένα στην εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό smartphone, την οποία μπορείτε να μοιραστείτε.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών ως υπενθύμιση να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος στόχος, θα δείτε μία εκτίμηση της απώλειας ιδρώτα μετά από κάθε δραστηριότητα και ο στόχος σας θα προσαρμόζεται ανάλογα.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Αποθηκεύστε μέχρι 2.000 τραγούδια ή αποκτήστε πρόσβαση σε εφαρμογές streaming που περιλαμβάνουν Spotify, Deezer και Amazon Music, και ακούστε μουσική μέσω ακουστικών με τεχνολογία BLUETOOTH®.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αποφύγετε τις ουρές με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay μέσω συμβεβλημένων παρόχων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Όταν το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνό σας, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης – ή να σταλεί αυτόματα σε επιλεγμένες δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, αν ανιχνεύσει ένα συμβάν5.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε προσαρμοσμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεδομένων και κατεβάστε εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας smartphone.

ΜΕΤΟΧΕΣ

Παρακολουθήστε μέχρι 50 από τις αγαπημένες σας μετοχές6 – από τον καρπό σας – με την εφαρμογή. Ελέγξτε με μία ματιά τις μετοχές και παρακολουθήστε τιμές και τάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ RED SHIFT MODE

Αυτή η λειτουργία αλλάζει την εμφάνιση της οθόνης σε αποχρώσεις του κόκκινου για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε καλύτερα σε πιο σκοτεινές συνθήκες φωτισμού και για να μειώσει την ενόχληση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

1 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone
2 Activity tracking accuracy
3 Όταν συνδέεται με την εφαρμογή Garmin Connect και την εφαρμογή Surfline
4 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το Pulse Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.
5 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Για τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς των λειτουργιών ασφάλειας και εντοπισμού, δείτε Garmin.com/safety.
6 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Όλα τα δεδομένα που παρέχονται στην εφαρμογή Garmin Stocks Tracker προορίζονται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν προορίζονται για εμπορικούς ή επενδυτικούς σκοπούς. Δείτε Twelvedata.com/stocks για τη συναλλαγή μετοχών που καλύπτονται από το Stocks app.
Το Wi-Fi είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Wi-Fi Alliance. Η λέξη και το λογότυπο SPOTIFY είναι μεταξύ των κατοχυρωμένων εμπορικών σημάτων της Spotify AB. Το Amazon Music και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Η λέξη και το λογότυπο Bluetooth είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και ανήκουν στη Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση τους από την Garmin είναι με σχετική άδεια.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ
Αυτονομία Μπαταρίας (Λειτουργία Smartwatch) Μέχρι 31 Ημέρες (11 Ημέρες  Πάντα Ενεργοποιημένη)
Τύπος Οθόνης Ρολογιού AMOLED
Φακός LED Ναι (Λευκό/Πράσινο)
Οθόνη Αφής Ναι
Αδιαβροχοποίηση 10 ATM
Βαθμολογία Ύπνου και Λεπτομέρειες Ναι
Ετοιμότητα Προπόνησης Ναι
Κατάσταση Προπόνησης Βελτιωμένη
Ημερήσιες Προτάσεις Ασκήσεων Βελτιωμένη
MULTI-BAND GPS Ναι
Ενσωματωμένοι Χάρτες Ναι
GARMIN PAY Ναι
Αποθήκευση Μουσικής Ναι
   
ΓΕΝΙΚΑ
Υλικό Φακού Κρύσταλλο από Ζαφείρι
Υλικό Στεφάνης Τιτάνιο
Υλικό Πλαισίου Πολυμερές Ενισχυμένο με Ίνες με Οπίσθιο Κάλυμμα Τιτανίου
Συμβατό με λουράκια QUICKFIT Περιλαμβάνεται (26 mm)
Λουράκι-Υλικό Νάιλον και Σιλικόνη
Φυσικό Μέγεθος 51 x 51 x 16,4 mm
  Ταιριάζει σε Καρπόυς με Περίμετρο:
  Λουράκι Σιλικόνης: 127-210 mm
  Δερμάτινο Λουράκι: 132-213 mm
  Υφασμάτινο Λουράκι: 135-213 mm
  Μπρασελέ: 135-225 mm
Βάρος 96 g (59 g, Μόνο Πλαίσιο)
Μέγεθος Οθόνης 1.4″ (35,56 mm) Διάμετρος
Ανάλυση Οθόνης 454 x 454 pixels
Έγχρωμη Οθόνη Ναι
Επιλογή Μεγαλύτερης Γραμματοσειράς Ναι
Αυτονομία Μπαταρίας Smartwatch: Μέχρι 31 Ημέρες (11 Ημέρες Πάντα Ενεργοποιημένη)
Λειτουργία Εξοικομησης Ενέργειας: Μέχρι 41 Ημέρες
GPS Μόνο: Μέχρι 89 Ώρες (58 Ώρες Πάντα Ενεργοποιημένη)
Όλα τα Δορυφορικά Συστήματα: Μέχρι 62 Ώρες (48 Ώρες Πάντα Ενεργοποιημένη)
Όλα τα Δορυφορικά Συστήματα + Multi-band: Μέχρι 38 Ώρες (30 Ώρες Πάντα Ενεργοποιημένη)
Όλα τα Δορυφορικά Συστήματα + Μουσική: Μέχρι 17 Ώρες
Max Battery GPS: Μέχρι 145 Ώρες
Εξόρμηση με GPS: Μέχρι 27 Ημέρες
Μνήμη/Ιστορικό 32 GB
 
ΡΟΛΟΪ
Ώρα/Ημερομηνία Ναι
Συγχρονισμός Ώρας με GPS Ναι
Αυτόματη εναλλαγή ώρας Ναι
Ξυπνητήρι Ναι
Χρονόμετρο Ναι
Αντίστροφη μέτρηση Ναι
Ώρα Ανατολής/ Δύσης του Ήλιου Ναι
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ
Καρδιακοί Παλμοί από τον Καρπό (συνεχώς) Ναι
Ημερήσιοι Καρδιακοί Παλμοί Ανάπαυσης Ναι
Ειδοποίηση Μη Κανονικών Καρδιακών Παλμών Ναι (Υψηλοί και Χαμηλοί)
Ρυθμός Αναπνοής 24/7 Ναι
Παλμικό οξύμετρο Ναι
Ηλικία φυσικής κατάστασης Ναι (σε Εφαρμογή)
Παρακολούθηση Ενέργειας BODY BATTERY™ Ναι
Ολοήμερη Καταγραφή Στρες Ναι
Υπενθυμίσεις Χαλάρωσης Ναι
Χρονόμετρο Αναπνοών Χαλάρωσης Ναι
Καταγραφή Ύπνου Ναι (Εξελιγμένη)
Ανίχνευση Σύντομου Μεσημεριανού Ύπνου Ναι
Ενυδάτωση Ναι (με GARMIN CONNECT™ και Προαιρετικά με widget CONNECT IQ™)
Παρακολούθηση γυναικείας υγείας Ναι (με GARMIN CONNECT™ και Προαιρετικά με widget CONNECT IQ™)
HEALTH SNAPSHOT Ναι
Θερμοκρασία Δέρματος Ναι
Σύμβουλος Jet Lag Ναι
 
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ
GPS Ναι
GLONASS Ναι
GALILEO Ναι
Τεχνολογία SATIQ Ναι
GARMIN ELEVATE™ για παλμούς από τον καρπό Ναι
Παλμικό Οξύμετρο για Κορεσμό Οξυγόνου στο Αίμα Ναι
Βαρομετρικό Αλτίμετρο Ναι
Πυξίδα Ναι
Γυροσκόπιο Ναι
Αξελερόμετρο Ναι
Θερμόμετρο Ναι
Αισθητήρας Φωτισμού Περιβάλλοντος Ναι
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Συνδεσιμότητα Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (Λήψη καντράν ώρας, πεδίων δεδομένων, widget και εφαρμογών) Ναι
Κατάστημα  CONNECT IQ™ στη συσκευή Ναι
Έξυπνες ειδοποιήσεις Ναι
Απάντηση σε μηνύματα κειμένου/ απόρριψη κλήσης με γραπτό μήνυμα (μόνο Android™) Ναι
Προβολή εικόνων από ειδοποιήσεις στο ρολόι (μόνο Android™) Ναι
Πρωϊνή Αναφορά Ναι
Ημερολόγιο Ναι
Καιρός Ναι
Συγχρονισμός Ρυθμίσεων σε Πραγματικό Χρόνο με την Εφαρμογή GARMIN CONNECT™ Ναι
Εξοικονόμηση Μπαταρίας (προσαρμογή χαμηλής κατανάλωσης ρολογιού)  Ναι
Έλεγχος Μουσικής Smartphone Ναι
Αναπαραγωγή και έλεγχος μουσικής ρολογιού Ναι
Εύρεση Τηλεφώνου Ναι
Εύρεση Ρολογιού Ναι
Τηλεχειριστήριο Κάμερας VIRB®  Ναι
Έλεγχος Έξυπνου Προπονητηρίου Ναι
Συμαβτό με GARMIN CONNECT MOBILE Ναι
Συμβατότητα Smartphone iPhone®, Android
Παρακολούθηση Μετοχών Ναι
Λειτουργία Red Shift Ναι
 
ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Γυμναστήριο Ενδυνάμωση, HIIT, Αερόβιο, Ελλειπτικό, Stair Stepping, Ανάβαση Ορόφων, Κωπηλατικό
Multisport Κολύμβηση/Τρέξιμο, Τρίαθλο
Ευεξία Περπάτημα, Pilates, Γίογκα
Τρέξιμο σε Εσωτερικό Χώρο Διάδρομος, Κλειστός στίβος, Εικονικό Τρέξιμο
Τρέξιμο σε Εξωτερικό Χώρο Τρέξιμο, Ανοιχτός Στίβος, Ορεινό Τρέξιμο, Ultra Running
Αναψυχής Γκολφ, Αναρρίχιση Εσωτερικού Χώρου, Bouldering, Ορειβασία, Κυνήγι, Ιππασία, Disc Golf, Τοξοβολία
Ποδηλασία Ποδηλασία, Road biking, Mountain Biking, Gravel biking, Μετακίνηση με Ποδήλατο, Bike touring, eBiking, eMountain Biking, Ποδήλατο Εσωτερικού χώρου, Cyclocross, BMX
Κολύμβηση Πισίνα, Ανοιχτή Θάλασσα
Στο Νερό SUP, Κωπηλασία, Καγιάκ, Ράφτινγκ, Σερφ, Kiteboarding, Windsurfing, Ψάρεμα, Σκάφος, Ιστιοπλοϊα, Αγώνας Ιστιοπλοϊας, Θαλάσιο Σκι, Wakeboarding, Wakesurfing, Tubing, Snorkeling, Sailing Expedition, Whitewater
Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Μοτοσυκλέτα, Overlanding, Motorcrossing, ATVing, Snowmobile
Αθλήματα με Ρακέτα Τένις, Pickleball, Badminton, Squash, Πίνγκ Πόνγκ, Padel, Platform Tennis, Racquetball
Χειμερινά Σπορ Σκι, Ορειβατικό Snowboard, Snowboard, XC Classic Skiing, Ορειβατικό Σκι, Ice Skating, Snowshoeing
Ομαδικά Αθλήματα Ποδόσφαιρο, Χόκεϊ επί Χόρτου, Χόκεϊ επί Πάγου, Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Lacrosse, Rugby, Ultimate Disc, Cricket, Softball, Baseball, Μπάσκετ, Βόλεϊ
Στο Ρινγκ Boxing, MMA
Άλλα Προφίλ Δραστηριότητας Jumpmaster, Τακτική
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ
Ανίχνευση Συμβάντος σε Επιλεγμένες Δραστηριότητες Ναι
Ειδοποιήσεις Ανίχνευσης Συμβάντος στο Τηλέφωνο για Wearables Ναι
Βοήθεια Ναι
LIVETRACK Ναι
GROUP LIVETRACK Ναι
Ζωντανή Αναμετάδοση Αγώνα Ναι
 
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Συντεταγμένες Δύο Συστημάτων Ναι
Λειτουργία Stealth Ναι
Λειτουργία Νυχτερινής Όρασης Ναι
Διακόπτης Τερματισμού Ναι
Τοποθεσίες XERO Ναι
Βαλλιστικός Υπολογιστής Ναι
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑΣ
Παγκόσμια βάση δεδομένων αεροδρομίων Ναι
Πυξίδα 3 αξόνων με HSI (Δείκτη Οριζόντιας Κατάστασης) Ναι
Πολλαπλές ζώνες ώρας  ZULU/UTC Ναι
NEXRAD σε κινούμενο χάρτη Ναι
Κινούμενος χάρτης με αεροδρόμια, βοηθήματα πλοήγησης, δρόμους, σώματα νερού και άλλα  Ναι
Παγκόσμια βάση βοηθημάτων πλοήγησης και διασταυρώσεων  Ναι
Παλμικό οξύμετρο κατά την πτήση Ναι
METAR (μετεωρολογική αναφορά αεροδρομίου) Ναι
TAF (Πρόβλεψη καιρού τερματικού αεροδρομίου)  Ναι
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Μετρητής Βημάτων Ναι
Ειδοποίηση Μετακίνησης (εμφανίζεται στη συσκευή μετά από μία περίοδο αδράνειας - περπατήστε για μερικά λεπτά για να την επαναφέρετε)  Ναι
Αυτόματος στόχος (μαθαίνει το επίπεδο της δραστηριότητάς σας και ορίζει έναν καθημερινό στόχο βημάτων)  Ναι
Καύση Θερμίδων Ναι
Όροφοι που Ανεβήκατε Ναι
Απόσταση που Διανύθηκε Ναι
Λεπτά Έντασης Ναι
TRUEUP Ναι
MOVE IQ Ναι
Εφαρμογή αναμετρήσεων GARMIN CONNECT Ναι (Προαιρετικό στην Εφαρμογή Connect IQ)
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Αερόβια Ναι
Ενδυνάμωση Ναι
HIIT Ναι
Γιόγκα Ναι
Pilates Ναι
Ασκήσεις με Κινούμενα Γραφικά στην Οθόνη Ναι
Χάρτες Μυϊκών Ομάδων που Γυμνάστηκαν στην Οθόνη Ναι
Αυτόματη Μέτρηση Επαναλήψεων Ναι
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
Προσαρμόσιμες Οθόνες Δεδομένων Ναι
Λήψη Προγραμμάτων Προπόνησης Ναι
Οδηγίες διαδρομής Ναι
Ζώνες καρδιακών παλμών Ναι
Ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών Ναι
Θερμίδες καρδιακών παλμών Ναι
 % Μέγιστων καρδιακών παλμών  Ναι
% Αποθέματος καρδιακών παλμών Ναι
Χρόνος αποκατάστασης Ναι
Αυτόματος εντοπισμός μέγιστων καρδιακών παλμών Ναι
RACE GLANCE/WIDGET Ναι
Κατάσταση HRV Ναι
HRV STRESS TEST (Μετράει τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ είστε ακίνητοι για 3 λεπτά, για να σας παρέχει μία εκτίμηση του επιπέδου στρες. Η κλίμακα είναι από το 1 ως το 100, με τη χαμηλότερη βαθμολογία να υποδεικνύει χαμηλότερο επίπεδο στρες)  Ναι (Με Συμβατό Αξεσουάρ)
Αναμετάδοση καρδιακών παλμών (αναμεταδίδει δεδομένα καρδιακών παλμών μέσω ANT+ σε συνδεδεμένες συσκευές)  Ναι
Ρυθμός αναπνοής (κατά την άσκηση) Ναι (Με Συμβατό Αξεσουάρ)
Ταχύτητα και Απόσταση με GPS Ναι
Προσαρμόσιμα Προφίλ Δραστηριότητας Ναι
AUTO PAUSE® Ναι
Διαλειμματική προπόνηση Ναι
Βελτιωμένη διαλειμματική προπόνηση (περιλαμβάνει ανοιχτές επαναλήψεις, σελίδα δεδομένων διαστήματος, οθόνη ανάπαυσης, και αυτόματο εντοπισμό)  Ναι
Εξελιγμένες ασκήσεις Ναι
Λειτουργίες μπαταρίας - προσαρμόσιμες ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας  Ναι
Καρδιακοί παλμοί ρυθμού και απόστασης τρεξίματος  Ναι
AUTO LAP® Ναι
MANUAL LAP Ναι
Χρονόμετρο Ανάπαυσης Ναι
Προσαρμόσιμες Ειδοποιήσεις Γύρου Ναι
Εγκλιματισμός Ζέστης και Υψομέτρου Ναι
Μέγιστη VO2 Ναι
Μέγιστη VO2 (Ορεινό Τρέξιμο) Ναι
REALTIME STAMINA Ναι
Βαθμολογία Αντοχής Ναι
Αναλογία Φορτίου Ναι
Κατάσταση Προπόνησης Ναι
Φορτίο Προπόνησης Ναι
Εστίαση Φορτίου Προπόνησης Ναι
Επίδραση Προπόνησης Ναι
Επίδραση Προπόνησης (Αναερόβια) Ναι
Πρωτεύον Όφελος (Καρτέλες Επίδρασης Άσκησης) Ναι
Ηχητικές ειδοποιήσεις Ναι
Χρόνος τερματισμού Ναι
Virtual Partner Ναι
Αγώνας σε δραστηριότητα Ναι
Αυτόματες δραστηριότητες multisport Ναι
Μη αυτόματες δραστηριότητες multisport Ναι
Τμήματα GARMIN LIVE Ναι
Τμήματα STRAVA LIVE Ναι
Δημιουργία Πορείας Μετ'Επιστροφή (Τρέξιμο/Ποδηλασία)  Ναι
Δημοφιλείς Διαδρομές TRENDLINE™ Ναι
Κλείδωμα Πλήκτρων/ Οθόνης Αφής  Ναι
Πλήκτρα Συντομεύσεων Ναι
Αυτόματη Κύλιση Ναι
Ιστορικό Δραστηριότητας στο Ρολόι Ναι
PHYSIO TRUEUP Ναι
Ενοποιημένη Κατάσταση Προπόνησης Ναι
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ
Διαθέσιμα προφίλ για το τρέξιμο Τρέξιμο, Τρέξιμο σε Ανοιχτό Στίβο, Δίαδρομος, Τρέξιμο σε Κλέιστο Στίβο, Ορεινό Τρέξιμο, Εικονικό Τρέξιμο, Ultra Running
Απόσταση, χρόνος και ρυθμός με βάση το GPS Ναι
Δυναμική τρεξίματος Ναι
Κατακόρυφη ταλάντωση και αναλογία Ναι
Χρόνος επαφής με το έδαφος και εξισορρόπηση Ναι (GCT Ισορροπία με Αξεσουάρ)
Μήκος διασκελισμού (σε πραγματικό χρόνο) Ναι
Ρυθμός βημάτων (αριθμός βημάτων το λεπτό σε πραγματικό χρόνο) Ναι
Δρομική ισχύς Ναι
Ρυθμός με Προσαρμογή Κλίσης Ναι
Συνθήκη Απόδοσης Ναι
Κατώφλι Γαλακτικού Ναι (Με Συμβατό Αξεσουάρ)
Στρατηγική Ρυθμού PACEPRO™ Ναι
Ασκήσεις Τρεξίματος Ναι
Βαθμολογία Ανάβασης Ναι
Λειτουργία Auto Climb στο Ορεινό Τρέξιμο  Ναι
Πρόβλεψη Αγώνα Ναι
Συμβατότητα με Αισθητήρα Foot Pod Ναι
Ανίχνευση για Τρέξιμο/Περπάτημα/Ακινησία Ναι
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛΦ
Προφορτωμένο με 43.000 Γήπεδα Παγκοσμίως Ναι
Απόσταση για το Μπροστινό, το Μεσαίο και το Πίσω Μέρος του Green Ναι
Απόσταση για LAYUPS/DOGLEGS Ναι
Μέτρηση Απόστασης Βολής (Υπολογίζει την Ακριβή Απόσταση για Βολές από Οποιοδήποτε Σημείο του Γηπέδου)  Αυτόματα
Ψηφιακός Πίνακας Βαθμολογίας Ναι
Προσαρμοσμένοι Στόχοι Ναι
Καταγραφή Στατιστικών (strokes, putts ανά γύρο, βολές εντός και εκτός green και fairway)   Ναι
GARMIN AUTOSHOT™ Ναι
Πλήρης Χάρτης Vector Ναι
Αυτόματες Ενημερώσεις Χάρτη Ναι
Προβολή του Green με Τοποθέτηση Πινέζας Ναι
Εμπόδια και Στόχοι Γηπέδου Ναι
Δείκτης Πινέζας Ναι
Αποστάσεις Playslike Ναι
Στόχευση Αφής (Ακουμπήστε Έναν Στόχο στην Οθόνη για να Δείτε την Απόσταση για Οποιοδήποτε Σημείο)  Ναι
Βαθμολογία Handicap Ναι
Προπόνηση Ρυθμού Ναι
Χρονόμετρο/Οδόμετρο Γύρου Ναι
Συμβατότητα με Αυτόματο Εντοπισμό Μπαστουνιού (απαιτείται αξεσουάρ) Ναι
Ταχύτητα και Κατεύθυνση Ανέμου (απαιτείται σύνδεση με την εφαρμογή Garmin Golf) Ναι
Virtual Caddie Ναι
Συνδέεται με την Εφαρμογή Garmin Golf Ναι
Ισοϋψείς Green (με συνδρομή Garmin Golf) Ναι
Επιτρέπεται σε Τουρνουά Ναι
 
ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 
Πλοήγηση από Σημείο σε Σημείο Ναι
Διαδρομή Ίχνους Διαδρομής σε Πραγματικό Χρόνο Ναι
Επιστροφή στην Αφετηρία Ναι
TRACBACK® Ναι
Λειτουργία ULTRATRAC Ναι
Λειτουργία Γύρω από Εμένα Ναι
Σημείο Αναφοράς Ναι
UP AHEAD Ναι
Πλοήγηση NEXTFORK Ναι
Υψομετρικό Προφίλ Ναι
Απόσταση Μέχρι τον Προορισμό Ναι
Δείκτης Βαρομετρικής Τάσης με Ειδοποίηση Καταιγίδας Ναι
Προγραμματισμός Ανάβασης CLIMBPRO™ Ναι
Κάθετη Ταχύτητα Ναι
Συνολική Άνοδος/Κάθοδος Ναι
Χρονόμετρο Ανάπαυσης (στη Λειτουργία Ultra Run) Ναι
Αυτόματη Ανάπαυση Ναι
Γράφημα Μελλοντικού Υψομέτρου Ναι
Προφορτωμένοι Τοπογραφικοί Χάρτες Ναι
Προφορτωμένοι Χάρτες Δρόμων και Μονοπατιών Ναι
Προφορτωμένοι Χάρτες Χιονοδρομικών Κέντρων Ναι
Υποστήριξη Λήψης Χαρτών Ναι
Συντεταγμένες GPS Ναι
Σκόπευση και Μετάβαση Ναι (Μέσω Connect IQ™)
Πρόβλεψη Ψαρέματος Ναι
Προβολή Σημείου Ναι
Πληροφορίες Ήλιου και Σελήνης Ναι
Δραστηριότητα Αποστολής με GPS Ναι
Παλίρροια Ναι (Μέσω Connect IQ)
TIDES GLANCE Ναι
   
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
Πορείες Ναι
Ισχύς Γύρου και Μέγιστη Ισχύς Γύρου (με Μετρητή Ισχύος) Ναι
Αγώνας σε Δραστηριότητα Ναι
Ειδοποιήσεις (Ενεργοποιεί μία Ειδοποίηση Όταν Φτάνετε Έναν Στόχο Χρόνου, Απόστασης, Καρδιακής Συχνότητας ή Θερμίδων) Ναι
FTP (Λειτουργικό Κατώφλι Ισχύος) Ναι (Με Συμβατό Αξεσουάρ)
POWER CURVE AND % FTP WORKOUTS Ναι
Garmin Cycle Map (Εξειδικευμένος για την Ποδηλασία Πλοηγήσιμος Χάρτης Δρόμων)  Ναι
MTB GRIT & FLOW Ναι
Εξελιγμένη Δυναμική Ποδηλασίας Ναι
Συμβατότητα με Μετρητές Ισχύος VECTOR™ και RALLY™ Ναι
Συμβατότητα με VARIA VISION™ (Οθόνη που Προσαρμόζεται στα Γυαλιά) Ναι
Συμβατότητα με Ραντάρ VARIA™ (Οπίσθιο Ραντάρ) Ναι
Συμβατότητα με Φώτα VARIA™ Ναι
Υποστήριξη Αισθητήρων Ταχύτητας και Ρυθμού Πεταλιάς (με Αισθητήρα) Ναι
Συμβατότητα με Μετρητή Ισχύος Ναι
Καθοδήγηση Ισχύος Ναι
   
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Μετρήσεις Ανοιχτής Κολύμβησης (Απόσταση, Ρυθμός, Αριθμός/Ρυθμός Κινήσεων, Απόσταση Κίνησης, Αποτελεσματικότητα Κολύμβησης - SWOLF, Θερμίδες) Ναι
Μετρήσεις Πισίνας (Μήκη, Απόσταση, Ρυθμός, Αριθμός Κινήσεων, Αποτελεσματικότητα Κολύμβησης - SWOLF, Θερμίδες)  Ναι
Ανίχνευση Τύπου Κίνησης (Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόστιο, Πεταλούδα) - Μόνο για Πισίνα Ναι
Καταγραφή Ασκήσεων (Μόνο Πισίνα) Ναι
Βασικό Χρονόμετρο Ανάπαυσης (Μόνο Πισίνα) Ναι
Χρονόμετρο "Επανάληψη Σε" (Μόνο Πισίνα) Ναι
Αυτόματη Ανάπαυση (Μόνο Πισίνα) Ναι
Ειδοποιήσεις Χρόνου και Απόστασης Ναι
Ειδοποιήσεις Ρυθμού (Μόνο Πισίνα) Ναι
Αντίστροφη Μέτρηση για Εκκίνηση (Μόνο Πισίνα) Ναι
Ασκήσεις Κολύμβησης για Πισίνα Ναι
Κρίσιμη Ταχύτητα Κολύμβησης Ναι
Καρδιακή Συχνότητα από τον Καρπό Μέσα στο Νερό Ναι
Καρδιακή Συχνότητα από Εξωτερικό Αισθητήριο (σε Πραγματικό Χρόνο Κατά την Ανάπαυση, Στατιστικά Διαστήματος και Συνεδρίας Κατά την Ανάπαυση και Αυτόματη Λήψη Μετά την Κολύμβηση)  Ναι (με HRM-Tri, HRM-Swim, HRM-Pro ή HRM-Pro Plus)
  • tactix® 7 AMOLED με μαύρο νάιλον λουράκι
  • Μαύρο λουράκι σιλικόνης
  • USB-C καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • Οδηγίες χρησής