Garmin Greece | Descent™ G1 Solar Ocean Edition

Sports & Fitness | Κατάδυση |

Descent™ G1 Solar Ocean Edition

Part Number: GA-010-02604-04

Διαθέτοντας μέρη κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά που καταλήγουν στον ωκεανό, αυτός ο ανθεκτικός καταδυτικός υπολογιστής και smartwatch έχει σχεδιαστεί με περιβαλλοντική ευθύνη. Διαθέτει τις καινοτομίες Garmin που σας βοηθάνε να ζήσετε στο έπακρο την καταδυτική σας εμπειρία – και επιπλέον λειτουργίες αθλημάτων και έξυπνης συνδεσιμότητας για τον δραστήριο τρόπο ζωής σας έξω από το νερό.

599.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 483.86 €

Ο ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

Διαθέτοντας μέρη κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά που καταλήγουν στον ωκεανό, αυτός ο ανθεκτικός καταδυτικός υπολογιστής και smartwatch έχει σχεδιαστεί με περιβαλλοντική ευθύνη. Διαθέτει τις καινοτομίες Garmin που σας βοηθάνε να ζήσετε στο έπακρο την καταδυτική σας εμπειρία – και επιπλέον λειτουργίες αθλημάτων και έξυπνης συνδεσιμότητας για τον δραστήριο τρόπο ζωής σας έξω από το νερό.

Το πλαίσιο, η στεφάνη και τα κουμπιά είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά που καταλήγουν στον ωκεανό.

Συνεχίστε τις περιπέτειές σας με 124 ημέρες αυτονομία σε λειτουργία smartwatch με ηλιακή φόρτιση1.

Υποστήριξη για πολλαπλούς τύπους κατάδυσης – από τεχνική μέχρι ελεύθερη.

Αποθηκεύστε μέχρι 200 καταδύσεις. Ανεβάστε, μοιραστείτε και αναλύστε τις καταδύσεις σας στην εφαρμογή Garmin Dive2.

Μετρήστε την απόδοσή σας και καταγράψτε τα στατιστικά σας έξω από το νερό.

Καταγράψτε τις δραστηριότητές σας με περισσότερα από 30 προφίλ για αθλήματα και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης.

ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Μείνετε περισσότερο στο νερό με αυτονομία μέχρι 25 ώρες σε λειτουργία κατάδυσης, 124 ημέρες σε λειτουργία smartwatch με ηλιακή φόρτιση1 και μέχρι 39 ώρες με GPS και ηλιακή φόρτιση3.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

100% των πλαστικών που χρησιμοποιήθηκαν για το πλαίσιο, τη στεφάνη και τα κουμπιά προκύπτει από ανακυκλωμένο πλαστικό που καταλήγει στη θάλασσα. Η οικολογική κατασκευή του υποστηρίζει τις προσπάθειες διατήρησης της θαλάσσιας ζωής.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

Αυτός ο ανθεκτικός καταδυτικός υπολογιστής διαθέτει οθόνη ηλιακής φόρτισης 45.5 mm πλαίσιο από ενισχυμένο πολυμερές και φακό από ζαφείρι που αντέχει στις γρατζουνιές. Έχει αδιαβροχοποίηση 100μ. και είναι δοκιμασμένο στα στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ 810 για αντοχή σε νερό, πτώσεις και θερμοκρασία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Λάβετε πολλαπλούς τύπος καταδύσεων για ένα ή πολλαπλά αέρια (συμπεριλαμβανομένων nitrox και trimix), μετρητή, ψαροτούφεκο και κλειστού κυκλώματος.

MULTI-GNSS ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Καταγράψτε τα σημεία εισόδου και εξόδου της κατάδυσης με εξελιγμένη δορυφορική συνδεσιμότητα.

ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Αποθηκεύστε και δείτε δεδομένα για μέχρι 200 καταδύσεις – και μοιραστείτε τα με την εφαρμογή Garmin Dive2.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Προσθέστε οθόνες για κάθε τύπο κατάδυσης με τις λειτουργίες και τα πεδία που θέλετε να βλέπετε.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ INREACH®

Συνδέστε το με συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας4 και την καταδυτική θήκη (το καθένα πωλείται χωριστά).

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ

Πλοηγηθείτε εύκολα κάτω από την επιφάνεια του νερού με την ενσωματωμένη πυξίδα 3 αξόνων.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΣ

Μείνετε ενημερωμένοι με τις συνθήκες της θάλασσας για να βρείτε το τέλειο κύμα. Απλά συνδέστε το ρολόι με το συμβατό σας smartphone.

SURFLINE®

Δείτε συνθήκες όπως παλίρροια, ύψος κυμάτων, άνεμο, και αξιολόγηση surf για τα 5 πλησιέστερα σημεία για surf όταν είναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό σας smartphone.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Χρησιμοποιήστε το προεγκατεστημένα αθλητικά προφίλ για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ και άλλα.

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τη χρονολογική ηλικία, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα και την καρδιακή συχνότητα για να εκτιμήσει αν το σώμα σας είναι νεότερο από εσάς. Επιπλέον σας δίνει συμβουλές για να μειώσετε την ηλικία φυσικής κατάστασης.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μετά από κάθε άσκηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε θα είστε έτοιμοι για άλλη μία έντονη προπόνηση. Μετράει ακόμα την ένταση της προπόνησης αλλά και παράγοντες όπως στρες καθημερινή δραστηριότητα και ύπνος.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Αυτή η μέτρηση εκτιμάει το πρόσφατο ιστορικό άσκησης και δείκτες απόδοσης για να σας ενημερώσει αν προπονείστε παραγωγικά, βρίσκεστε σε κορύφωση ή υπερβάλετε.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Για προπονητική καθοδήγηση που συνυπολογίζει εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, θα λαμβάνετε καθημερινά προτάσεις άσκησης με βάση το προπονητικό φορτίο και την κατάσταση προπόνησής σας.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Καταγράψτε πώς αναπνέετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, στον ύπνο ή σε ασκήσεις αναπνοής και δραστηριότητες όπως γιόγκα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Λάβετε μία πλήρη ανάλυση για τα στάδια του ύπνου – ελαφρύ, βαθύ και REM5. Δείτε τα πάντα σε ένα εξειδικευμένο widget που περιλαμβάνει βαθμολογία ύπνου και συμβουλές.

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

Με βελτιώσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC Και του WHO, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πότε κερδίζετε λεπτά έντασης και με ποια δραστηριότητα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Καταγράψτε τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα σας για να βρείτε τις καλύτερες ώρες για δραστηριότητα και ξεκούραση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Καταχωρήστε την ημερήσια πρόσληψη υγρών ως μία υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος στόχος, θα δείτε ακόμα εκτιμώμενη απώλεια ιδρώτα μετά από μία δραστηριότητα και ο στόχος σας θα προσαρμοστεί ανάλογα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Connect, για να καταγράψετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταχωρήστε συμπτώματα, λάβετε συμβουλές άσκησης και διατροφής και πολλά άλλα.

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Το ρολόι λαμβάνει συνεχώς δείγματα της καρδιακής σας συχνότητας5 και σας ενημερώνει αν παραμείνει πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Βοηθάει ακόμα να μετρήσετε πόσο έντονα προπονήστε κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας – ακόμα και στην κολύμβηση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Απολαύστε έναν ανθεκτικό καταδυτικό υπολογιστή με την εμφάνιση ρολογιού με φακό από ζαφείρι, λουράκια σιλικόνης και ευανάγνωστη μονόχρωμη οθόνη.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε email, μηνύματα και ειδοποιήσεις στον καρπό σας όταν είναι σε σύνδεση με συμβατή συσκευή6.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Όταν το ρολόι και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένα, η τοποθεσία σας μπορεί να σταλεί χειροκίνητα ή κατά τη διάρκεια ορισμένων υπαίθριων δραστηριοτήτων αυτόματα σε περίπτωση εντοπισμού συμβάντος6.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay μέσω συνεργαζόμενων παρόχων.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε προσαρμοσμένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε πεδία δεδομένων, λάβετε εφαρμογές και widgets από το κατάστημα Connect IQ Store.

1Προϋποθέτει ολοήμερη χρήση με 3 ώρες τη μέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux

2Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό smartphone που είναι συνδεδεμένο με το Descent G1

3Προϋποθέτει συνεχόμενη χρήση για όλη την περίοδο σε συνθήκες 50,000 lux

4Απαιτείται ενεργή δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες περιοχές ρυθμίζουν ή απαγορεύουν τη χρήση συσκευών δορυφορικής επικοινωνίας. Είναι δική σας ευθύνη να γνωρίζετε και να συμμορφώνεστε με τους νόμους στις περιοχές που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Η δορυφορική επικοινωνία δεν ισχύει μέσα στο νερό.

5Ακρίβεια δεδομένων δραστηριότητας

6Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Για απαιτήσεις και περιορισμούς της λειτουργίας ασφάλεια και εντοπισμός, δείτε Garmin.com/safety.