Garmin Greece | Instinct 2X Solar Tactical Black

Wearables | Sports & Fitness | Outdoor | All Wearables & Smartwatches | Multisport | Επιχειρησιακή λειτουργία | Solar powered smartwatches | Garmin Pay |

Instinct 2X Solar Tactical Black

Part Number: GA-010-02805-03

Αυτό το μεγάλο, ανθεκτικό, smartwatch με GPS είναι αρκετά ανθεκτικό για να σας ακολουθεί και ίναι εξοπλισμένο με ειδικές επιχειρησιακές λειτουργίες, έναν εσωματωμένο φακό LED και ηλιακή φόρτιση για να μην σταματάτε πουθενά.

449.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 362.90 €

ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ

Αυτό το μεγάλο, ανθεκτικό, smartwatch με GPS είναι αρκετά ανθεκτικό για να σας ακολουθεί και είναι εξοπλισμένο με ειδικές επιχειρησιακές λειτουργίες, έναν εσωματωμένο φακό LED και ηλιακή φόρτιση για να μην σταματάτε πουθενά.

Μείνετε στην αποστολή μέχρι να ολοκληρωθεί με ηλιακή φόρτιση και απεριόριστη αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch 1

Οι ειδικές επιχειρησιακές λειτουργίες περιλαμβάνουν συμβατότητα για νυχτερινή όραση και περισσότερες επιλογές για το πεδίο.

Το στρατιωτικό πρότυπο στην αντοχή σημαίνει ότι τίποτα δεν σας κρατάει πίσω.

Όταν σκοτεινιάζει ο ενσωματωμένος φακός LED σας βοηθάει να συνεχίζετε.

Προπονηθείτε με τις ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές στον καρπό σας.

Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με παρακολούθηση υγείας 24/7.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

Αυτό το πολύ ανθεκτικό ρολόι διαθέτει οθόνη ηλιακής φόρτισης και ανθεκτικό πλαίσιο από πολυμερές 50 mm. Έχει αδιαβροχοποίηση 10 ATM και είναι δοκιμασμένο στο στρατιωτικό πρότυπο 810 του στρατού των ΗΠΑ για αντοχή στην θερμοκρασία, τους κραδασμούς και το νερό.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Με έναν σχεδιασμό κατασκευασμένο για δράση και λειτουργίες που υποστηρίζουν τον δραστήριο τρόπο ζωής σας, αυτό το ρολόι είναι πάντα έτοιμο για περιπέτεια. Επιπλέον, ο τολμηρός σχεδιασμός του δείχνει στον κόσμο ότι κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Πηγαίνετε πιο μακριά από πότε με ηλιακή φόρτιση που σας δίνει απεριόριστη αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch1. Επιπλέον, η διαχείριση ενέργειας σας επιτρέπει να επεκτείνετε την αυτονομία της μπαταρίας ελέγχοντας τις ρυθμίσεις και τους αισθητήρες που καταναλώνουν ενέργεια.

ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Ο φακός ηλιακής φόρτισης Power Glass™ επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας, παράγοντας 50% περισσότερη ενέργεια από το Instinct® 2 Solar. Πηγαίνετε πιο μακριά με τη δυνατότητα απεριόριστης αυτονομίας μπαταρίας με ηλιακή φόρτιση σε λειτουργία smartwatch1.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΟΣ

Για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ένας ενσωματωμένος φακός multi-LED σας παρέχει φως μεταβλητής έντασης και αναλαμπές που ταιριάζουν με τον ρυθμό του τρεξίματος σας. Επιπρόσθετα, η λειτουργία ασφαλείας με το κόκκινο φως σας βοηθάει να έχετε το νου σας στις νυχτερινές σας διαδρομές.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

Εναλλαγή μεταξύ της θέασης την ημέρα και τη νύχτα με μια οθόνη σχεδιασμένη να διαβάζεται από γυαλιά νυχτερινής όρασης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ STEALTH

Εξαφανίστε το στίγμα σας ενεργοποιώντας την λειτουργία stealth για να σταματήσει η αποθήκευση και ο διαμοιρασμός της τοποθεσίας σας GPS και για να απενεργοποιήσετε την ασύρματη συνδεσιμότητα και επικοινωνία.

ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΙΟΥ

Η διπλή μορφοποίηση συντεταγμένων σημείου GPS με αναφορές γεωγραφικού μήκους και πλάτους σας δίνουν απαράμιλλη επίγνωση της κατάστασης.

ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ξεκλειδώστε τον υπολογιστή Applied Ballistics® μέσα από την εφαρμογή της Garmin AB Synapse™ (απαιτείται πληρωμή για το ξεκλείδωμα) ώστε να έχετε πρόσβαση σε λύσεις στόχευσης για βολές μεγάλου βεληνεκούς στο πεδίο.

KILL SWITCH

Εάν η ασφάλεια είναι θέμα, ο διακόπτης διακοπής διαγράφει όλη την μνήμη του ρολογιού.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ JUMPMASTER

Υπολογίστε τα σημεία απελευθέρωσης σε μεγάλα υψόμετρα σύμφωνα με τις στρατιωτικές προδιαγραφές ενώ πλοηγήστε προς στον στόχο σας μετά το άλμα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Δείτε τον χρόνο, τον ρυθμό, την ώρα της ημέρας, το υψόμετρο και την τοποθεσία σας και στους δυο τύπους συντεταγμένων.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κάντε αυτό που αγαπάτε με τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, ενδυνάμωση, αναρρίχηση εσωτερικού χώρου, σκι, snowboard,γκολφ, γιόγκα, Pilates και άλλα

ΑΓΩΝΑΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Καταγράψτε την απόδοση σας σε αγώνες εμποδίων - με την καταγραφή των χρόνων των τμημάτων μεταξύ τρεξίματος και εμποδίων ενώ αγωνίζεστε. Μετά την χειροκίνητη καταγραφή των τμημάτων κατά την πρώτη σας διαδρομή, μπορείτε έπειτα να εστιάσετε μόνο στον αγώνα καθώς τα τμήματα θα καταγράφονται αυτόματα. Τέλος, κάντε επισκόπηση των στατιστικών σας μετά τον αγώνα.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT

Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις προπονήσεις σας HIIT συμπεριλαμβανομένων των AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένης. Ορίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαστήματα άσκησης/ανάπαυσης και άλλα.

VO2 MAX

Προπονηθείτε πιο έξυπνα με τη VO2 max, έναν δείκτη του πώς αναμένεται να αποδώσετε. Συνυπολογίζει τις μεταβολές στην απόδοση που μπορούν να προκληθούν από το ζέστη ή το υψόμετρο.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Δείτε ολόκληρη την εβδομάδα των προτεινόμενων ημερήσιων ασκήσεων, οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο ή ποδηλασία για να ανταποκρίνονται στην απόδοση και το χρόνο αποκατάστασης καθώς και τους αγώνες που έχετε προγραμματίσει στο ημερολόγιο του Garmin Connect στο smartphone σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε είστε έτοιμοι για μια ακόμη σκληρή προπόνηση. Λαμβάνει υπόψη επίσης την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως στρες, ημερήσια δραστηριότητα και ύπνο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB

Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατεβήκατε, δίνοντας σας μια βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ από ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Δείτε δεδομένα καρδιακών παλμών5 μαζί με ειδοποιήσεις για πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές τιμές ενώ βρίσκεστε σε ανάπαυση. Μετρήστε πόσο σκληρά δουλεύει η καρδιά σας κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δείτε τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει του βαθμολογία του ύπνου σας και συμβουλές.

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Λάβετε μία επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και το ημερολογίου προπόνησης όταν ξυπνάτε – μαζί με την κατάσταση HRV και τον καιρό. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε την αναφορά για να δείχνει ότι εσείς θέλετε να βλέπετε.

BODY BATTERY™ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σας, χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσετε πότε είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε ή αν χρειάζεστε ξεκούραση.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου6 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σας το οξυγόνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

Κατανοήστε βαθύτερα την συνολική σας υγεία, την προπόνηση και την αποκατάσταση μέσα από την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε, με βάση την τεχνολογία που ανέπτυξε η ομάδα μας Firstbeat Analytics™.

1Προϋποθέτει ολοήμερη χρήση και 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χρόνο σε συνθήκες 50,000 lux.

2Όταν συνδεθεί με το συμβατό σας smartphone.

3Για τις απαιτήσεις και περιορισμούς της λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού δείτε στο Garmin.com/safety.

4Ακρίβεια παρακολούθησης δραστηριότητας.

5Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση σε διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy Το Pulse Ox δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΦΑΚΟΥ

Power Glass™

ΥΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

ΥΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΙΝΕΣ

QUICKFIT ΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ (26 ΧΙΛ.)

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

50 x 50 x 14.5 ΧΙΛ.
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ: 145-228 ΧΙΛ.

ΦΑΚΟΣ LED

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2 ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ, 27 Χ 27 ΧΙΛ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

176 x 176 pixels

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ, ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΙΡ

ΒΑΡΟΣ

67 ΓΡ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

SMARTWATCH: 40 ΗΜΕΡΕΣ/ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ*
GPS: 60 ΩΡΕΣ/145 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ**

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ : 40 ΩΡΕΣ/ 65 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ*

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ + MULTI-BAND: 27 ΩΡΕΣ/ 36 ΩΡΕΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ**
MAX BATTERY GPS: 150 ΩΡΕΣ/ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ**
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ GPS: 60 ΜΕΡΕΣ/ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ*
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 100 ΗΜΕΡΕΣ/ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ*

*ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΧΡΗΣΗ, 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 50,000 LUX.

**ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  50,000 LUX

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

10 ATM

ΜΝΗΜΗ /ΙΣΤΟΡΙΚΟ

64 ΜB

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ΗΜΕΡΟΝΗΜΙΑ

ΝΑΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ ΗΛΙΟΥ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ (ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ)

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (24X7)

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

ΝΑΙ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ)

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

ΝΑΙ

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

ΝΑΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΝΟΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ (ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

ΕΜΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ GARMIN CONNECT™ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ WIDGET CONNECT IQ™)

HEALTH SNAPSHOT

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

GPS

ΝΑΙ

GLONASS

ΝΑΙ

GALILEO

ΝΑΙ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ MULTI-FREQUENCY

ΝΑΙ

GARMIN ELEVATE™ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

ΝΑΙ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΛΤΙΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΥΞΙΔΑ

ΝΑΙ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Bluetooth®, ANT+®

CONNECT IQ™ (ΛΗΨΗ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΩΡΑΣ, ΠΕΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, WIDGETS ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ/ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ANDROID™ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΝΑΙ

ΚΑΙΡΟΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ- ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΝΑΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ SMARTPHONE

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΑΙ

ΕΥΡΕΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΝΑΙ

VIRB® REMOTE

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

iPhone®, Android™

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN GOLF

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ GARMIN CONNECT MOBILE

ΝΑΙ

GARMIN PAY™

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

LIVETRACK

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΑΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΙ

 

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ STEALTH 

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΜΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΒΗΜΑΤΩΝ)

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΝΑΙ

ΟΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ

ΝΑΙ

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

TRUEUP™

ΝΑΙ

MOVE IQ™

ΝΑΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ GARMIN CONNECT™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ Connect IQ)

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΕΣ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΣΗΣΕΙΣ HIIT

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΟ % ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

% ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΚΠ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HRV

NAI

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ (ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ANT+™ ΣΕ ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ)

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΙ

AUTO PAUSE®

ΝΑΙ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΖΩΝΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ

ΝΑΙ

AUTO LAP®

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΝΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΡΟΥ

ΝΑΙ

ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  VO2 (ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ)

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.)

ΝΑΙ

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7 ΜΕΡΕΣ )

ΝΑΙ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΚΑΡΤΕΛΕΣ TRAINING EFFECT)

ΝΑΙ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

ΝΑΙ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΝΑΙ

VIRTUAL PARTNER

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  MULTISPORT

ΝΑΙ

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MULTISPORT

ΝΑΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΝΑΙ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ/ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΥΛΙΣΗ

ΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ

ΝΑΙ

PHYSIO TRUEUP

ΝΑΙ

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΝΑΙ

 

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ (Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΡΥΘΜΟΣ ΒΗΜΑΤΩΝ(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ)

ΝΑΙ

ΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΝΑΙ

ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΛΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΕΤΕ 6–20 ΛΕΠΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

ΝΑΙ

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΩΦΛΙ (ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO CLIMB ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ FOOT POD

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ/ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ/ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ

ΝΑΙ

 

ΓΚΟΛΦ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ GREEN

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ LAYUPS/DOGLEGS

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΓΙΑΡΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

MH ΑΥΤΟΜΑΤΑ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, PUTTS ΑΝΑ ΓΥΡΟ, ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ GREEN)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ GREEN ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΥΡΟΥ /ΟΔΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΠΑΤΣΤΟΥΝΙΟΥ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΝΑΙ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, BOULDERING, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ, MOUNTAIN BIKE, ΣΚΙ,SNOWBOARD, XC SKI, SUP, ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ, ΚΑΓΙΑΚ, ΨΑΡΕΜΑ, ΚΥΝΗΓΙ, ΤΑΚΤΙΚΟ, ΙΠΠΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ, ΤΕΝΙΣ, KITEBOARDING, WINDSURF

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΝΑΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΧΝΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΝΑΙ

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΝΑΙ

TRACBACK®

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ULTRATRAC

ΝΑΙ

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΝΑΙ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

ΝΑΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ AUTO CLIMB

ΝΑΙ

ΚΑΘΕΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΝΑΙ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ/ΚΑΘΟΔΟΣ

ΝΑΙ

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ BASECAMP™

ΝΑΙ

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS

ΝΑΙ

ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

ΝΑΙ

ΕΜΒΑΔΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΙΟΥ

ΝΑΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΝΑΙ (ΜΕ Connect IQ™)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ XERO

ΝΑΙ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΜΕ GPS

ΝΑΙ

ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ

ΝΑΙ

 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ, MOUNTAIN BIKE, GRAVEL BIKING, CYCLOCROSS, BIKE COMMUTING, BIKE TOURING, EBIKING, EMOUNTAIN BIKING

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ Ή ΘΕΡΜΙΔΩΝ)

ΝΑΙ

ΠΟΡΕΙΕΣ

ΝΑΙ

MTB GRIT & FLOW

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΥΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΟΥ (ΜΕ ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΑΙ

FTP (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΙΣΧΥΟΣ)

ΝΑΙ (ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VECTOR™ (ΒΑΤΟΜΕΤΡΟ)

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΟ ΡΑΝΤΑΡ VARIA™ 

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΦΩΤΑ VARIA™ 

ΝΑΙ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥ (ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ)

ΝΑΙ

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (SWOLF), ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ (ΜΗΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ, ΧΕΡΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ SWOLF, ΘΕΡΜΙΔΕΣ)

ΝΑΙ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΥΠΤΙΟ, ΠΡΟΣΘΙΟ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ- ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ DRILLS (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

"REPEAT ON" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ (ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΝΟ)

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΝΑΙ

ΠΑΛΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HRM (ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

ΝΑΙ (ΜΕ HRM-Tri™, HRM-Swim™ ΚΑΙ HRM-Pro™)

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ CONNECT IQ)

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

SMART TRAINER CONTROL


ΝΑΙ

 

  • Instinct 2X Solar
  • καλώδιο φόρτισης/δεδομένων USB-C
  • οδηγίες χρήσης