Garmin Greece | Tacx® NEO Bike Plus Trainer

Ποδηλασία | Indoor Training | Προπονητήρια Tacx |

Tacx® NEO Bike Plus Trainer

Part Number: 010-02534-61

Φέρτε τον εξωτερικό κόσμο μέσα με ένα έξυπνο προπονητήριο που προσφέρει ρεαλιστική αίσθηση δρόμου και προσομοιώνει κλίσεις από πραγματικές διαδρομές με την εφαρμογή προπόνησης Tacx® , συν εύκολη εξατομίκευση για να ταιριάζει με τις ρυθμίσεις του ποδηλάτου σας για εξωτερική χρήση.

3999.99 €

Χωρίς ΦΠΑ - 3225.80 €

ΕΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ

Φέρτε τον εξωτερικό κόσμο μέσα με ένα έξυπνο προπονητήριο που προσφέρει ρεαλιστική αίσθηση δρόμου και προσομοιώνει κλίσεις από πραγματικές διαδρομές με την εφαρμογή προπόνησης Tacx® , συν εύκολη εξατομίκευση για να ταιριάζει με τις ρυθμίσεις του ποδηλάτου σας για εξωτερική χρήση.

Ποδηλατείστε στις αγαπημένες σας διαδρομές-και νιώστε σαν να είστε πραγματικά εκεί- με την εφαρμογή προπόνησης Tacx®1.

Η αθόρυβη λειτουργία κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο τον χώρο προπόνησης σας.

Προκαλέστε τον εαυτό σας με προπονητικά σχέδια που σας βοηθάνε να φτάσετε στον στόχο σας.

Καταγράψτε την ποδηλασία σας με μετρήσεις ισχύος και απόδοσης.

Αισθανθείτε τον δρόμο, συμπεριλαμβανομένων των πλακόστρωτων και των χωματόδρομων.

Απλές προσαρμογές το καθιστούν ιδανικό για προπονήσεις περισσοτέρων αθλητών στο σπίτι.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ

Αυτή η λειτουργία συνεργάζεται με την εφαρμογή προπόνησης Tacx για να κάνει το προπονητήριο να δονείται και να προσομοιώνει την αίσθηση της ποδηλασίας σε διαφορετικές επιφάνειες δρόμου όπως τα πλακόστρωτα ή σε χαλίκι1.

ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Αλλάξτε ταχύτητα με ακρίβεια και αίσθηση ηλεκτρονικής εναλλαγής ταχυτήτων. Θα βρείτε τη σωστή ταχύτητα εύκολα και γρήγορα, ειδικά όταν κάνετε ποδήλατο έντονα με τους διακόπτες να είναι προγραμματισμένους για SHIMANO, SRAM ή Campagnolo.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Για να προσομοιώσει την ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο, η δυναμική αδράνεια διατηρεί την αίσθηση μίας εμπρόσθιας κίνησης ανάλογα με την ταχύτητα και την κλίση για να αισθάνεστε ότι κάνετε ποδήλατο πιο ρεαλιστικά.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ

Όταν ποδηλατείτε, η αίσθηση της ταχύτητας μιμείται  την αίσθηση της αλυσίδας που κινείται σε διαφορετικό δίσκο. Όταν είναι συνδεδεμένο με μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας, η προσομοίωση της κατάβασης μοιάζει με μια διαδρομή downhill.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΤΑΛΙΑΣ

Το έξυπνο ποδήλατο Tacx NEO Bike Plus μετράει την θέση του αριστερού και του δεξιού ποδιού σας για να αναλύσει την τεχνική σας όταν κάνετε πετάλι και να σας βοηθήσει να κάνετε πιο αποτελεσματικές πεταλιές.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Παρακολουθείστε την απόδοση σας και την πρόοδο σας με αξιόπιστες, συνεχείς μετρήσεις – όπως όταν κάνετε ποδήλατο σε εξωτερικό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει μετρήσεις ισχύος, ταχύτητας και ρυθμού με απόκλιση μέχρι 1%.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΠΡΙΝΤ

Ο καλά ισορροπημένος σχεδιασμός του NEO Bike Plus διασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα ακόμα και κατά τα πιο εκρηκτικά σπριντ, μέχρι 2.200 W.

ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Γίνετε πιο δυνατοί για τις αναβάσεις σας σε εξωτερικό χώρο ή απλά αυξήστε την ένταση της προπόνησής σας σε εσωτερικό χώρο με ρεαλιστική προσομοίωση κλίσεων μέχρι και 25%.

ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ

Ο συνδυασμός της έξυπνης τεχνολογίας ΝΕΟ και του εσωτερικού σχεδιασμού του NEO Bike Plus έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα πιο αθόρυβα προπονητήρια ποδηλάτου που υπάρχουν.

ΘΕΣΗ ΣΕΛΑΣ

Η κομψή σέλα διασφαλίζει άνεση ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις, με εύκολη προσαρμογή ύψους ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το στήσιμο του ποδηλάτου εξωτερικού χώρου και των υπολοίπων χρηστών.

ΜΗΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

Επιλέξτε πετάλια που ταιριάζουν με το στυλ της ποδηλασίας και εγκαταστήστε τα εύκολα με 5 επιλογές μήκους βραχίονα για ακριβές και εξατομικευμένο ταίριασμα.

ΜΗΚΟΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Προσαρμόστε εύκολα την θέση της σέλας και της μπάρας του τιμονιού με ακρίβεια χιλιοστού για σωστό μέγεθος και πιο άνετη αίσθηση.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Συνδέστε το NEO Bike Plus με πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το λογισμικό TACX στο smartphone, τάμπλετ ή laptop σας και να καταγράφετε ταυτόχρονα την απόδοση σας στον υπολογιστή ποδηλάτου σας Garmin.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το NEO Bike Plus επικοινωνεί μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® Smart και του πρωτοκόλλου ANT+® FE-C, ώστε να συνεργάζεται με μία σειρά από δημοφιλείς προπονητικές εφαρμογές όπως TrainerRoad και Zwift.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το προπονητήριο στην λειτουργία stand-alone. Όταν δεν είναι συνδεδεμένο, θα αναπαριστά έναν επίπεδο/ίσιο δρόμο, όσο πιο γρήγορα ποδηλατείτε τόσο θα ανεβαίνει η αντίσταση.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ

Το NEO Bike Plus διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών και έχει φορτιστές USB για να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας. Οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες ελέγχονται αυτόματα από την ισχύ ή τους καρδιακούς παλμούς σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ TACX

Απολαύστε μια βιβλιοθήκη με πάνω από 250 υψηλής ποιότητας, πραγματικής αναπαράστασης βίντεο1 που σας επιτρέπουν να έχετε τον ενθουσιασμό της εμπειρίας της ποδηλασίας σε διάσημες διαδρομές από όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνουν Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία. Μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε σε προκλήσεις “Ride with the Pros” με βίντεο από τις χορηγούμενες ομάδες της Garmin.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ TACX

Εκμεταλλευτείτε τα δομημένα προπονητικά σχέδια σχεδιασμένα για το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Αγωνιστείτε ζωντανά με αντιπάλους, ανεβάστε δεδομένα GPS, ποδηλατείστε με χάρτες 3D και άλλα πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Όλα τα δεδομένα στα οποία βασίζεστε βρίσκονται απευθείας στην εφαρμογή Garmin Connect™. Δείτε χάρτες και στατιστικά ή αναλύστε την πρόοδο σας από οπουδήποτε.

1Απαιτείται συνδρομή Tacx Premium ή Premium HD.

Η λέξη Bluetooth και το λογότυπο είναι σήματα κατατεθέντα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Garmin υπόκειται σε άδεια χρήσης.

ΓΕΝΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

1390 X 750 ΧΙΛ

ΒΑΡΟΣ

50 ΚΙΛΑ

ΥΨΟΣ

1170 ΧΙΛ

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ANT+ , BLUETOOTH

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ

SMARTPHONE, TABLET, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ANT+, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΣΩ ΚΕΡΑΙΑΣ ANT+

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ

SMARTPHONE, TABLET, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΚΕΡΑΙΑ ANT+

ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ (ANT+/BLUETOOTH)

3 LEDS

ΕΝΔΕΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ LED, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΜΑΓΝΗΤΕΣ

32 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΝΕΟΔΥΜΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

110-240 VOLTS

ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Shimano, SRAM ΚΑΙ Campagnolo

ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΜΠΡΟΣ: ΕΩΣ 3 ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΔΟΝΤΙΑ ΑΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 53

ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΚΑΣΕΤΑ: ΕΩΣ 12 ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΔΟΝΤΙΑ ΑΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 40

Q-FACTOR

148 ΧΙΛ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

2200 WATT

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΛΙΣΗ

25%

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

88 NM

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΔΗΣΗΣ

260 N

FLYWHEEL

ΕΙΚΟΝΙΚΟ

ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΖΑΣ

ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΩΣ 125 ΚΙΛΑ

ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΑ

ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΡΥΘΜΟΣ, ΙΣΧΥΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

<1%

ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗΣΗ ΡΥΘΜΟΥ

ΝΑΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΝΑΙ

ΜΗΚΟΣ ΑΞΟΝΩΝ

165/167.5/170/172.5/175

 • NEO Bike Plus smart trainer
 • Ανεμιστήρες
 • Βάση τάμπλετ
 • Σέλα
 • Τιμόνι
 • 2 φορτιστές USB (μπροστά)
 • sweat cover
 • Θήκη μπουκαλιού Ciro
 • Μπουκάλι νερού
 • Πετσέτα Tacx
 • 1 μήνας Premium πρόσβασης στην εφαρμογή Tacx